KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- mpolek
- Qualità Juventino
Dobry szmat czasu się nie zjawiałem na oglądaniu, ani nie deklarowałem, że przyjadę, ale od jakiegoś czasu planję i planuję, że wreszcie na jakiś meczyk przyjadę, ale jakoś zawsze coś mnie zatrzymywalo. Postanowiłem jednak, że wreszcie wezmę się w garść i przyjadę, więc uprzedzam, że też powininem być dzisiaj obecny. Rozumiem, że chodzi o knajpę szatnia w Tychach przy ul. edukacyjnej 7?
pozdro:)
pozdro:)
- mpolek
- Qualità Juventino
- Taszen
- Juventino
jeszcze jedna ankieta by sie przydała
Gdzie after:
a) u DJ na nowym mieszkaniu
b) na nowym mieszkaniu u DJ
c) parapetówka u DJ
d) DJ zaprasza na mieszkanie
sam wybieram opcje B, wątpie czy inne mają szanse wypalic
Gdzie after:
a) u DJ na nowym mieszkaniu
b) na nowym mieszkaniu u DJ
c) parapetówka u DJ
d) DJ zaprasza na mieszkanie
sam wybieram opcje B, wątpie czy inne mają szanse wypalic
- hfc
- Juventino
Aftera wczoraj nie było gdyż Dejot schlał się przeokrutnie i w ogóle chciał o 22.45 do pracy już jechać.
W sumie zapraszał nas na after do siebie na mieszkanie także opcja D by była opcjonalną jednakże jego wczorajszy stan może spowodować, że nie pamięta teraz tego...
JEEESSSTTTT... nie no spalony... JEEEEEESSSSSSTTTT.. no ku.wa nie uznał, no ale nie uznał... to jest gol czy nie ma? jest?.. JEEEEEEEEEESSSSSSSSTTTTTT !!!!!!!!!!
W sumie zapraszał nas na after do siebie na mieszkanie także opcja D by była opcjonalną jednakże jego wczorajszy stan może spowodować, że nie pamięta teraz tego...
JEEESSSTTTT... nie no spalony... JEEEEEESSSSSSTTTT.. no ku.wa nie uznał, no ale nie uznał... to jest gol czy nie ma? jest?.. JEEEEEEEEEESSSSSSSSTTTTTT !!!!!!!!!!
La Juventus non è soltanto una squadra di calcio, ma un modo di intendere la vita
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
- drozdi
- Juventino
To było chyba lepsze niż śmiech jak tłucząca się szklanka. Ja bym się skłaniał do opcji A.hfc pisze:JEEESSSTTTT... nie no spalony... JEEEEEESSSSSSTTTT.. no ku.wa nie uznał, no ale nie uznał... to jest gol czy nie ma? jest?.. JEEEEEEEEEESSSSSSSSTTTTTT !!!!!!!!!!