WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Ja bedę, placek czeka nie mogę go zawieść xD.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Witamy, witamy na pokładzie!Cress pisze:Chętnie wpadnę (po raz pierwszy) i mam nadzieję, że przyniosę szczęście

PS. Mayday, potwierdzam przybycie target: NO STRES(S?!) bede z ziomeczkiem w koncu 8)
- AmericanPsycho
- Juventino
Jest, motyla noga, problem Panowie. Mecz z interem niefortunnie wypada w dniu, w którym każdy większy lokal odchodzi od sportowego ducha i organizuje plebsowi 'Haloween'. Trzeba będzie takiej ekipy jak na Milan, żeby skutecznie powalczyć o przejęcie któregoś...
W związku ze zbliżającym się długim weekendem, pytanie: Kto zostaje i wybiera się na mecz? Klawo by było gdybyście podali również liczbę osób, które chcecie ze sobą przytargać. Musimy oszacować rozmiar naszej grupy, bo jeśli zmieścimy się w 20, to odpuścimy szukanie czegoś większego i weźmiemy co jest.
W związku ze zbliżającym się długim weekendem, pytanie: Kto zostaje i wybiera się na mecz? Klawo by było gdybyście podali również liczbę osób, które chcecie ze sobą przytargać. Musimy oszacować rozmiar naszej grupy, bo jeśli zmieścimy się w 20, to odpuścimy szukanie czegoś większego i weźmiemy co jest.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Czytając między wierszami, będę jak mam nadzieje, tradycyjnie z kumplem i signorą. :-Ddelakha pisze:Jest, motyla noga, problem Panowie. Mecz z interem niefortunnie wypada w dniu, w którym każdy większy lokal odchodzi od sportowego ducha i organizuje plebsowi 'Haloween'. Trzeba będzie takiej ekipy jak na Milan, żeby skutecznie powalczyć o przejęcie któregoś...
- Pissu
- Juventino
Siemanko ekipa.
Ja już się szykuje na ten meczyk. Walić Halloween. Ma być mocna ekipa. Będzie inwazja ekipy z Milicza Kubuś, Ibanez i spółka. Liczę, że zbierze się nas ekipa 30 osób. Można zadzwonić do La Havany i zamówimy sobie mecz, że będzie nas troche itd. Tam to chyba helołin nie będą organizować
Ja już się szykuje na ten meczyk. Walić Halloween. Ma być mocna ekipa. Będzie inwazja ekipy z Milicza Kubuś, Ibanez i spółka. Liczę, że zbierze się nas ekipa 30 osób. Można zadzwonić do La Havany i zamówimy sobie mecz, że będzie nas troche itd. Tam to chyba helołin nie będą organizować

- AmericanPsycho
- Juventino
Nie no Pissu... Havana to pierwsze miejsce do którego się udaliśmy i... mało, że Halloween, to jeszcze wieczorek (żenujące) karaoke. Koleś powiedział, cytuję: "Przyjdzcie, jak sie przebierzecie to są benefity. Karaoke będzie TYLKO (tak powiedział!) na telebimie ale na TV (32') puścimy mecz. Zaszliśmy jeszcze do kilku lokali po drodze i wszędzie plebs se będzie dynie na głowy zakładał. Stąd niepokój... Zaklepałem na wszelki wypadek miejsce w naszym rezerwowym No Stres (dlaczego tylko jedno 's'?!), babeczka powiedziała, że wejdzie 25 osób... ale nie wie, że bydło to jak 80.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- blk01
- Juventino
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Mi Piaci! :lol: :Cdelakha pisze:Stąd niepokój... Zaklepałem na wszelki wypadek miejsce w naszym rezerwowym No Stres (dlaczego tylko jedno 's'?!), babeczka powiedziała, że wejdzie 25 osób... ale nie wie, że bydło to jak 80.
Uderzyłbym do tego No Stres, to jest najpewniejsza opcja i przeto wszystko rzutnik prima sort w dodatku dobrze skalibrowany nie to co w Havanie: Pirlo plasik... a my widzimy tylko piłke w locie :? .
No chyba, że jak woła Pissu będzie inwazja i No Stres nie przerobi.
PS. Właściwie jak tak spojrzeć, który to rok tak dobrze idzie nam organizacja meczów we Wro? Pissu znasz konkretną datę

PS2(smallofftop). Polecam nową kompile o Il Principino, dla tych którzy nie widzieli mała niespodzianka w postaci początkowych trzech bramek CM'a :C .
link:
- greenjack85
- Juventino
Panowie jesteśmy samodzielnym liderem! W sobotę będzie miazga! Czuję, że będzie to nasz najlepszy wypad na mecz, będzie trzoda na maxa
A co do klubu to wszystko jedno, gdzie pójdziemy, najważniejsze, żebyśmy wszyscy razem byli na meczu.

- Gość
Ciekawe co się stanie, jak w jakimś klubie powiedzą 30 nawalonym kibicom, że mają dzisiaj karaoke i nie puszczą C+Łeekend ?:D
Ciekawe co się stanie, jak w jakimś klubie powiedzą 30 nawalonym kibicom, że mają dzisiaj karaoke i nie puszczą C+Łeekend ?:D
- Buczus_JuveFan
- Juventino
No dobra, to już mamy trochę ponad dyche, nie licząc ekipy z Milicza.tomasson2 pisze:Hejka wszystkim. Mam zamiar wybrać się z wami w sobote na mecz. Prawdopodobnie zgram 1-2 osoby :lol: Do zobaczyska. Tylko piszcie gdzie i kiedy
Apel do wszystkich, którzy piszą na ost. chwile lub nie udzielają się w temacie a zaglądają (bez urazy koledzy :-D):
NAPISZCIE WCZEŚNIEJ POPROSTU ŻEBYŚMY MIELI OGLĄD NA SPRAWE!

NA INTER MARSZ!