TORUŃ || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Durtan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2011, 10:06

ja będę na pewno. :)

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2011, 20:55

Jak nie uzbieramy 6 Juventino na mecz ( a pewnie nie uzbieramy...) to ustawiamy się na inter pewnie :ok: , ale wtedy nie ma wyłamów :!:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2011, 22:08

Czemu mniej niż 6 osób się nie opłaca? Kiedyś 6-tka to był max i jakoś nie narzekałeś :P

1. Brutalo
2. mrocznyyy
3. Sysiek
4. ja :)

Jak na moje nie jest źle i do SportClubu można się wybrać. We dwójkę też siedzieli ;)

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2011, 22:32

evilboy pisze:Czemu mniej niż 6 osób się nie opłaca? Kiedyś 6-tka to był max i jakoś nie narzekałeś :P
Tylko kiedyś jedno piwo w barze nie wychodziło czteropak w polo :ok: ;) . Na milanie było <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i chętnie bujnął bym się w takim składzie, ale jak ma być nas mało to lepiej pw :ok:
Tak jak mówiłem, w razie lipy w weekend za tydzień są ku...inter.

Obrazek
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2011, 22:34

Brutalo pisze:
evilboy pisze:Czemu mniej niż 6 osób się nie opłaca? Kiedyś 6-tka to był max i jakoś nie narzekałeś :P
Tylko kiedyś jedno piwo w barze nie wychodziło czteropak w polo :ok: ;) . Na milanie było <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i chętnie bujnął bym się w takim składzie, ale jak ma być nas mało to lepiej pw :ok:
Taaa, tylko do oglądania w domu to też trzeba mieć warunki. Nie wiem jak Ty, ale u mnie zostają jedynie transmisje przez net - co chwile padające, przycinające, z pikselami wielkości garba Grygery i komentarzem jakichś abduli. A dzban piwa za 15zł to wcale nie są 3 czteropaki w polo :wink:

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2011, 08:56

evilboy pisze:
Brutalo pisze:
Taaa, tylko do oglądania w domu to też trzeba mieć warunki. Nie wiem jak Ty, ale u mnie zostają jedynie transmisje przez net - co chwile padające, przycinające, z pikselami wielkości garba Grygery i komentarzem jakichś abduli. A dzban piwa za 15zł to wcale nie są 3 czteropaki w polo :wink:
W dzbanie są trzy piwa, w polo za tyle masz 10. Trzy razy więcej jakby nie patrzeć ;) . Nie wiem jakiego masz neta, ale ja mam 6 mega i każdy mecz który chcę obejrzeć, oglądam. Oczywiście na płaskim telewizorku jest lepiej, ale w czterech Juventino średnio się tam bujać...
Zobaczymy, może dziś się jeszcze ktoś zadeklaruje :ok:

Obrazek
Ventura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 października 2011, 14:43

Nie no Panowie, nie żałujmy paru złotych na piwo. Poza tym jest nas pięciu (zdeklarowanych) i jak widzieliście, zabłąkani samotni kibice Juve też przychodzą do sportligi.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2011, 17:25

Zrobiłem rezerwację na około 6 osób. Jak nas będzie tylu to mamy poprzednią miejscówkę :ok: . Do zobaczenia wszystkim i zapraszamy jeszcze niezdecydowanych :ok: . Oczywiście barwy klubowe dobrze widziane :ok: .

Obrazek
Durtan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2011, 18:56

me gusta!! :) do zobaczenia jutro! :)

Obrazek
mrocznyyy

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 października 2011, 13:39

ktoś respektuje w wtorek ?:)

Durtan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2011, 18:22

ja bym się pisał, acz nie wiem, ile osób będzie chętnych, bo jakieś wątpliwości większość miała w sobotę..
tym chętniej bym jutro poszedł, że na inter pewnie wyląduję w swoich jakże tropikalnych Suwałkach.. :/

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2011, 21:10

Ja jutro odpadam. Co z interem ? Sysiek wyjeżdża, Mc wyjeżdża, pewnie Kondzio wyjeżdża, pewnie Wojtek wyjeżdża... Kto jeszcze poza mną i Evilboyem jest z Torunia ? xD

Obrazek
Ventura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 października 2011, 01:36

Ja tam zostaje, i na Fiorentine też się przejde, choćby sam, jak mi meczu nie puszczą to na mostową mam blisko, zobaczymy co wyjdzie z transmisji internetowej.

Durtan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2011, 11:37

Ventura pisze:Ja tam zostaje, i na Fiorentine też się przejde, choćby sam, jak mi meczu nie puszczą to na mostową mam blisko, zobaczymy co wyjdzie z transmisji internetowej.
ja też się zjawię z nadzieją, że uznają Juventus - viola za ciekawsze niż Granada - Barcelona (o ile będzie gdziekolwiek transmisja z tego). ;)

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2011, 17:28

Rezerwacja w tym barze co zawsze. Chodzący wiedzą gdzie, ale dla chętnych, a nie ogarniętych chodzi o Liga Sport Bar, Starówka, Małe Garbary 13. Ustawiamy się 20:30 pod barem. W razie możliwości weźcie na siebie barwy i spróbujcie coś razem zaśpiewać !!![/url]

Obrazek
ODPOWIEDZ