TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Jak nie uzbieramy 6 Juventino na mecz ( a pewnie nie uzbieramy...) to ustawiamy się na inter pewnie
, ale wtedy nie ma wyłamów :!:

- evilboy
- Juventino
Czemu mniej niż 6 osób się nie opłaca? Kiedyś 6-tka to był max i jakoś nie narzekałeś 
1. Brutalo
2. mrocznyyy
3. Sysiek
4. ja
Jak na moje nie jest źle i do SportClubu można się wybrać. We dwójkę też siedzieli

1. Brutalo
2. mrocznyyy
3. Sysiek
4. ja

Jak na moje nie jest źle i do SportClubu można się wybrać. We dwójkę też siedzieli

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Brutalo
- Juventino
Tylko kiedyś jedno piwo w barze nie wychodziło czteropak w poloevilboy pisze:Czemu mniej niż 6 osób się nie opłaca? Kiedyś 6-tka to był max i jakoś nie narzekałeś![]()

Tak jak mówiłem, w razie lipy w weekend za tydzień są ku...inter.
- evilboy
- Juventino
Taaa, tylko do oglądania w domu to też trzeba mieć warunki. Nie wiem jak Ty, ale u mnie zostają jedynie transmisje przez net - co chwile padające, przycinające, z pikselami wielkości garba Grygery i komentarzem jakichś abduli. A dzban piwa za 15zł to wcale nie są 3 czteropaki w poloBrutalo pisze:Tylko kiedyś jedno piwo w barze nie wychodziło czteropak w poloevilboy pisze:Czemu mniej niż 6 osób się nie opłaca? Kiedyś 6-tka to był max i jakoś nie narzekałeś![]()
![]()
. Na milanie było <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i chętnie bujnął bym się w takim składzie, ale jak ma być nas mało to lepiej pw
![]()
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Brutalo
- Juventino
W dzbanie są trzy piwa, w polo za tyle masz 10. Trzy razy więcej jakby nie patrzećevilboy pisze:Taaa, tylko do oglądania w domu to też trzeba mieć warunki. Nie wiem jak Ty, ale u mnie zostają jedynie transmisje przez net - co chwile padające, przycinające, z pikselami wielkości garba Grygery i komentarzem jakichś abduli. A dzban piwa za 15zł to wcale nie są 3 czteropaki w poloBrutalo pisze:Tylko kiedyś jedno piwo w barze nie wychodziło czteropak w poloevilboy pisze:Czemu mniej niż 6 osób się nie opłaca? Kiedyś 6-tka to był max i jakoś nie narzekałeś![]()
![]()
. Na milanie było <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i chętnie bujnął bym się w takim składzie, ale jak ma być nas mało to lepiej pw
![]()

Zobaczymy, może dziś się jeszcze ktoś zadeklaruje

- Brutalo
- Juventino
Zrobiłem rezerwację na około 6 osób. Jak nas będzie tylu to mamy poprzednią miejscówkę
. Do zobaczenia wszystkim i zapraszamy jeszcze niezdecydowanych
. Oczywiście barwy klubowe dobrze widziane
.

- Durtan
- Juventino
ja bym się pisał, acz nie wiem, ile osób będzie chętnych, bo jakieś wątpliwości większość miała w sobotę..
tym chętniej bym jutro poszedł, że na inter pewnie wyląduję w swoich jakże tropikalnych Suwałkach..
tym chętniej bym jutro poszedł, że na inter pewnie wyląduję w swoich jakże tropikalnych Suwałkach..

- Brutalo
- Juventino
Ja jutro odpadam. Co z interem ? Sysiek wyjeżdża, Mc wyjeżdża, pewnie Kondzio wyjeżdża, pewnie Wojtek wyjeżdża... Kto jeszcze poza mną i Evilboyem jest z Torunia ? xD
- Durtan
- Juventino
ja też się zjawię z nadzieją, że uznają Juventus - viola za ciekawsze niż Granada - Barcelona (o ile będzie gdziekolwiek transmisja z tego).Ventura pisze:Ja tam zostaje, i na Fiorentine też się przejde, choćby sam, jak mi meczu nie puszczą to na mostową mam blisko, zobaczymy co wyjdzie z transmisji internetowej.

- Brutalo
- Juventino
Rezerwacja w tym barze co zawsze. Chodzący wiedzą gdzie, ale dla chętnych, a nie ogarniętych chodzi o Liga Sport Bar, Starówka, Małe Garbary 13. Ustawiamy się 20:30 pod barem. W razie możliwości weźcie na siebie barwy i spróbujcie coś razem zaśpiewać !!![/url]