kenyon ma nadzieje ze Beckham teskni,Abramowicz chce Ronaldo
- Nunez
- Juventino
Abramowicz chce Ronaldo
Tym razem Roman Abramowicz chce odebrać Ronaldo . Rosyjski magnat zaoferował Florentino Perezowi 40 mln Euro oraz francuskiego obrońcę Chelsea Williama Gallasa. Ostatnio nie udało mu się pozyskać innych zawodników Realu - Salgado oraz Raula. Jorge Valdano nie chce ujawniać sumy odstępnego dla żadnego z piłkarzy Królewskich. W związku z tym Abramowicz zaoferował nawet 180 mln Euro!. Dodatkowo Chelsea jest gotowa wyłożyć 75 mln Euro za Beckhama. Dyrektor wykonawczy Chelsea Peter Kenyon ma nadzieję, że Spice Boy tęskni za Anglią.
Tym razem Roman Abramowicz chce odebrać Ronaldo . Rosyjski magnat zaoferował Florentino Perezowi 40 mln Euro oraz francuskiego obrońcę Chelsea Williama Gallasa. Ostatnio nie udało mu się pozyskać innych zawodników Realu - Salgado oraz Raula. Jorge Valdano nie chce ujawniać sumy odstępnego dla żadnego z piłkarzy Królewskich. W związku z tym Abramowicz zaoferował nawet 180 mln Euro!. Dodatkowo Chelsea jest gotowa wyłożyć 75 mln Euro za Beckhama. Dyrektor wykonawczy Chelsea Peter Kenyon ma nadzieję, że Spice Boy tęskni za Anglią.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Mnie się wydaje że Real który walczy o najwyższe cele nie sprzeda takiego piłkarza jak Ronaldo.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- rdk
- Juventino
Myślę, że Real nie będzie chciał sprzedać wyżej wymienionych zawodników, przede wszystkim z tego powodu, że Real walczy o najwyższe tofea :!: :!: :!: :!: :!: , chociaż wszystko się może zdarzyć, z tymi długami co oni mają :?
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- MoreLL_FTL
- Juventino
Ale to jest dziwny człowiek jak nie ma co z kasą robić niech da Nam! Niech sie do Juve nawet nie zbliża. A co do Realu chyba nie sprzedadzą ... ale wkoncu troche kasy im by sie przydało ....
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Bardzo spodobał mi sie ten pomyśł z Żurawskim!!!
Powinien właśnie jego zakupić a nie tych słabiaków!!
ALe i tak niemożliwe żę taka firma jak Real sprzeda takiej firmie jak Chelsea Ronaldo i Beckhama(chociaż są porównywalne(firmy oczywiście))
Powinien właśnie jego zakupić a nie tych słabiaków!!
ALe i tak niemożliwe żę taka firma jak Real sprzeda takiej firmie jak Chelsea Ronaldo i Beckhama(chociaż są porównywalne(firmy oczywiście))
- RuTeK
- Juventino
Mi sie wydaje ze zadna tranzakcja nie dojdzie do skutku poniewaz Gdy Real zacznie sprzedawac swoich zawodników to przestanie sie liczyc w Piłce Swiatowej. Jezeli juz chodzi o kase to uwazam ze real na to l-e-j-e na te jego 180 mln. Oni robia jeszcze jedne turne do JAponi-Chin-itp i MAją 3 razy wiecej
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- juve21
- Juventino
Beckhama nie sprzedadzą to pewne, nie po go kupowali by teraz sprzedać.A Ronaldo? hmm ciężka sprawa,niby strzela gole ,ale coś słychać ze nie są zadowoloeni z jego formy w Madrycie.Jeśli rusek zaoferuje takie pieniądze ,to nie ma bata aby Real się nie zgodził.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie