WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ok, ludzie, spotykamy się w Sport barze, ale jest taka prośba by przyjść wcześniej (nie ma nigdzie do nich numeru telefonu, więc dobrzy by było w razie czego szybko zmienić miejsce).
Tak na godzinę 20:15 przyjdźcie, jakby ktoś nie wiedział, gdzie to daję mapkę.

Tak na godzinę 20:15 przyjdźcie, jakby ktoś nie wiedział, gdzie to daję mapkę.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- AmericanPsycho
- Juventino
Eh, słaby jest ten SportBar. No ale.
Będę w okolicy ok 19 to zapytam.
Będę w okolicy ok 19 to zapytam.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- daniel85
- Juventino
nie było tak źle placek po węgiersku okej
wynik słaby, ale śmiesznie było fajny telebim w No Stres
z innej beczki http://sport.interia.pl/pilka-nozna/lig ... ra,1711767

z innej beczki http://sport.interia.pl/pilka-nozna/lig ... ra,1711767

- AmericanPsycho
- Juventino
Wątpię, by Viola zmobilizowała jakąś większą liczbę juventinich, zatem polecam No Stres (dlaczego tylko jedno 's'?!). Obraz jakościowo znacznie lepszy niż w Havanie i jak wspomnianio: smaczne jedzenie przy okazji. Havane z kolei, wypadałoby uprzedzić, że wpadamy na inter. Jest jednak duże prawodpodobieństwo, że nam odmówią z uwagi na ich sobotnie wieczorki karaoke.
Także decydujmy co z tym wtorkiem bo kazali wcześniej zadzwonić i zarezerwować.
O meczu nie chce mi się nic pisać.
Także decydujmy co z tym wtorkiem bo kazali wcześniej zadzwonić i zarezerwować.
O meczu nie chce mi się nic pisać.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- AmericanPsycho
- Juventino
Dobra, bo będziemy się curva (sud) zastanawiać i znowu wielkie zamieszanie, z którego wyjdzie marność.
Zarezerwowałem miejsca (i telebim) w knajpie 'No Stres' (dlaczego tylko jedno 's'?!). Powiedziałem, że będziemy się zbierać od godz. 20:20 i, że w liczbie przynajmniej 10-ciu. Zatem do zobaczenia jutro na miejscu.
GPS: Wysiadacie pod Arkadami i idziecie wzdłuż nasypu kolejowego w kierunku PRZECIWNYM do PKP. Mniej więcej w połowie (przyjmując Havane za koniec) znajdziecie naszą bazę.
Zarezerwowałem miejsca (i telebim) w knajpie 'No Stres' (dlaczego tylko jedno 's'?!). Powiedziałem, że będziemy się zbierać od godz. 20:20 i, że w liczbie przynajmniej 10-ciu. Zatem do zobaczenia jutro na miejscu.
GPS: Wysiadacie pod Arkadami i idziecie wzdłuż nasypu kolejowego w kierunku PRZECIWNYM do PKP. Mniej więcej w połowie (przyjmując Havane za koniec) znajdziecie naszą bazę.