Premier League
- Wojtek
- Juventino
pan Zambrotta pisze:zawiążesz mu sznurówki pod ławką?Wojtek pisze:PS. Jutro mój kolega z klasy ma przekichane

Yyyyyyyy..........Juve?pan Zambrotta pisze:Przypomnij mi, co to był za klub?
Fajny napis Balotelliego na podkoszulce

- Gotti
- Juventino
Kibice United na Old Trafford to najwięksi piknikowicze na Wyspach - tak gdzieś kiedyś wyczytałem i to chyba prawda, bo nie przypominam sobie meczu w którym na OT była by taka atmosfera jak chociażby na Anfield.
- mateo369
- Juventino
To byli z kolei ludzie, którym wydaje się, że są kibicami. Ale to była garstka osób a nie jak w przypadku manchesteru na oko jakieś 40-50 tysięcy.pan Zambrotta pisze:ja za to pamietam ludzi, którzy w trakcie przegranego meczu palili stadion. Przypomnij mi, co to był za klub?mateo369 pisze:Według Ciebie ludzi, którzy opuszczają stadion na wiele minut przed końcem spotkania można w ogóle nazwać mianem kibiców?Vimes pisze:Kibicom United nie współczuję.
PS. coś kiepsko ostatnio z Twoją formą, nawet Wojtek Ci pojechał :lol:
PS.2. barwuah pewno dostanie niezłą premie za dwie brameczki i będzie miał na nowe fajerwerki

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- białas
- Juventino
meczu w całości nie oglądałem, ale sytuacje, po których padły bramki - pierwsza klasa.
ManU został upokorzony u siebie, właściwie można napisać, że to Ferguson został powalony na kolana. jak już ktoś wcześniej wspomniał, padł pewien mit żelaznego zespołu Czerwonych Diabłów. nie wiem co bym zrobił po takim meczu na miejscu Sir Alexa.
ManU został upokorzony u siebie, właściwie można napisać, że to Ferguson został powalony na kolana. jak już ktoś wcześniej wspomniał, padł pewien mit żelaznego zespołu Czerwonych Diabłów. nie wiem co bym zrobił po takim meczu na miejscu Sir Alexa.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Miałem tego pecha, że na początku meczu wywaliło mi neta i przegapiłem prawdopodobnie jedyną okazję w moim życiu na zobaczenie jak Manchester United dostaje niebywałe lanie.
Ech. Ciężki jest żywot kibica.
Ech. Ciężki jest żywot kibica.
Za to my mamy 40 tysięcy ultrasów, którzy śpiewają te wszystkie kawałki brzmiące jak disco polo z wesela.Gotti pisze:Kibice United na Old Trafford to najwięksi piknikowicze na Wyspach
Że co mu zrobił?mateo369 pisze:PS. coś kiepsko ostatnio z Twoją formą, nawet Wojtek Ci pojechał :lol:
- francois
- Juventino
Jakby komuś było dzisiaj mało sensacji w PL to jeszcze dodam, że Chelsea przegrywa z QPR grając prawie godzinę w 9 :shock:
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Weekend niespodzianek. Chelsea przegrała, choć w 9-ciu to jakiemukolwiek klubowi byłoby ciężko. Ktoś wie, co się stało, że wylecieli Drogba i Bosingwa?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- mateo369
- Juventino
spokojnie, na wiosnę będzie rewanż na stadionie City :lol:Ouh_yeah pisze:Miałem tego pecha, że na początku meczu wywaliło mi neta i przegapiłem prawdopodobnie jedyną okazję w moim życiu na zobaczenie jak Manchester United dostaje niebywałe lanie.
źle to ująłem, wypomniał sucharaOuh_yeah pisze:Że co mu zrobił?mateo369 pisze:PS. coś kiepsko ostatnio z Twoją formą, nawet Wojtek Ci pojechał :lol:
a żeby było śmieszniej mimo tak tragicznej sytuacji przy odrobinie szczęścia mogli nawet wygrać. Nie lubię Chelsea ale akurat dziś ich mi szkoda, bo za samą wolę walki zasłużyli na co najmniej remisfrancois pisze:Jakby komuś było dzisiaj mało sensacji w PL to jeszcze dodam, że Chelsea przegrywa z QPR grając prawie godzinę w 9 :shock:
Bosingwa dostał wątpliwą kartkę za ściągnięcie przeciwnika do parteru (ciągnął go za koszulkę i obaj się przewrócili - faul taktyczny ale raczej na żółtą) a Drogba za głupotę - brutalny i bezsensowny faul.Antichrist pisze: Ktoś wie, co się stało, że wylecieli Drogba i Bosingwa?
Ostatnio zmieniony 23 października 2011, 19:24 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Pan Mietek
- Juventino
Drogba za tak zwane "sanki" także zasłużył a Bosingwa - nie wiem. Do tego prawie cała reszta drużyny wykartkowana. Dobrze im tak.Antichrist pisze:Weekend niespodzianek. Chelsea przegrała, choć w 9-ciu to jakiemukolwiek klubowi byłoby ciężko. Ktoś wie, co się stało, że wylecieli Drogba i Bosingwa?
- deszczowy
- Juventino
<suchar>
Żona budzi Six Alexa Fergusaon.
- Kochanie, obudź się, już siódma!
- Co, znowu strzelili?!
</suchar>
- Co, znowu strzelili?!
</suchar>
- Pan Mietek
- Juventino
deszczu nie pij tyledeszczowy pisze:<suchar>
- Co, znowu strzelili?!
</suchar>
dobra odpowiedź na kawał o Wojtku Szczęsnym

- Dante93
- Juventino
Tak mnie naszło, w momencie gdy we Włoszech padają jakieś wyniki z tyłka, typu przegrana Interu z beniaminkiem, wysokie zwycięstwa w czołówce, mówi sie, że to świadczy o niskim poziomie Ligi. Spójrzmy teraz na Anglie- Beniaminek ogrywa Chelsea, United który niedawno wygrywał z Arsenalem rożnicą 7 czy tam iluś goli, nagle przegrywa z City 6:1
Ja wiem, że wszelcy malkontenci stwierdzą, że to świadczy o sile tej ligi, że jest tyle mocnych zespołow, tylko moje pytanie do jasnej ciasnej, czemu takie wydarzenia we Włoszech mają swiadczyc o słabosci ligi, a w Angli o jej sile? Bądź co bądź, ale takie Napoli z tej beznadziejnej Serie A gralo jak równy z równym z City.
Wnioski? Serie A wcale nie jest słaba.
Ja wiem, że wszelcy malkontenci stwierdzą, że to świadczy o sile tej ligi, że jest tyle mocnych zespołow, tylko moje pytanie do jasnej ciasnej, czemu takie wydarzenia we Włoszech mają swiadczyc o słabosci ligi, a w Angli o jej sile? Bądź co bądź, ale takie Napoli z tej beznadziejnej Serie A gralo jak równy z równym z City.
Wnioski? Serie A wcale nie jest słaba.
- deszczowy
- Juventino
Jeszcze bardziej podobała mi się anegdotka zoff'a, jak to kierunkowy do Manchesteru zmienił się na 16Mietson pisze:deszczu nie pij tyledeszczowy pisze:<suchar>
- Co, znowu strzelili?!
</suchar>![]()
dobra odpowiedź na kawał o Wojtku Szczęsnym

- dav3d
- Juventino