Premier League
- Vimes
- Juventino
"Balotelli wywołał pożar fajerwerkami w łazience" - tytuł mówi chyba wszystko
. Barwuah jest "miszczem" :lol:.
Oglądacie dzisiaj derby Manchesteru?

Oglądacie dzisiaj derby Manchesteru?
- pan Zambrotta
- Juventino
madmo, wyrastasz na największego fana Premeirship tutajVimes pisze:Oglądacie dzisiaj derby Manchesteru?

- Łukasz
- Juventino
Napisałbym, co o nim sądzę, ale zaraz wpadnie Mały i powie mi, że po prostu go nie lubię, bo jest z Interu.Vimes pisze:"Balotelli wywołał pożar fajerwerkami w łazience"
Miśq, bo całkiem stracę wiarę w ludzi - jakiCHśpan Zambrotta pisze:jakiś nieżyczliwych
- Vimes
- Juventino
E tam, tutaj są sami życzliwipan Zambrotta pisze:madmo, wyrastasz na największego fana Premeirship tutajVimes pisze:Oglądacie dzisiaj derby Manchesteru?coś jak Stasiu na fana Realu. Przychamuj, bo zaczną się docinki jakiś nieżyczliwych

Balotelli jest głodny indywidualnych wyróżnień, więć chce wygrać nagrodę Darwina.Łukasz pisze:Napisałbym, co o nim sądzę, ale zaraz wpadnie Mały i powie mi, że po prostu go nie lubię, bo jest z Interu.Vimes pisze:"Balotelli wywołał pożar fajerwerkami w łazience"
To zauważyłeś, a tego...Łukasz pisze:Miśq, bo całkiem stracę wiarę w ludzi - jakiCHśpan Zambrotta pisze:jakiś nieżyczliwych
...już nie?pan Zambrotta pisze:Przychamuj
Chyba, że pan Zambrotta chciał, żebym "przychamował" w tym sensie.
- pan Zambrotta
- Juventino
fakt, przyhamować, nie przychamować. A co do poprawiania Łukasza, to leję na to.
co do tematu, to podobno Balotelli jest czarny, ale nigdy nie widziałem go w KFC.
co do tematu, to podobno Balotelli jest czarny, ale nigdy nie widziałem go w KFC.
- Vimes
- Juventino
Dziwisz się? Przecież KFC należy do Ku-Klux-Klanu i dodaje do swoich kurczaków substancję powodującą impotencję u czarnychpan Zambrotta pisze:co do tematu, to podobno Balotelli jest czarny, ale nigdy nie widziałem go w KFC.

Angielskich fanów obu Manchesterów w końcu coś połączyło:

Skoro go tak nie lubią, to możemy im pomóc i przygarnąć Teveza.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Oho, ktoś chyba oglądał Black DynamiteVimes pisze:Przecież KFC należy do Ku-Klux-Klanu i dodaje do swoich kurczaków substancję powodującą impotencję u czarnych.
Derby Manchesteru oczywiście obejrzę. Szczerze mówiąc po głębszym namyśle będę za szejkami bo wygrywanie ManU ciągnie się jak Plebania.
- Vimes
- Juventino
Pierwsze słyszę o tym filmie.Ouh_yeah pisze:Oho, ktoś chyba oglądał Black DynamiteVimes pisze:Przecież KFC należy do Ku-Klux-Klanu i dodaje do swoich kurczaków substancję powodującą impotencję u czarnych.
![]()
![]()
Czarny film wszechczasów.
Nie lubię mahometan, nie lubię Manciniego, a Fergusona szanuję, więc dla mnie wybór jest jasny.Ouh_yeah pisze:Derby Manchesteru oczywiście obejrzę. Szczerze mówiąc po głębszym namyśle będę za szejkami bo wygrywanie ManU ciągnie się jak Plebania.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Tam był wątek o białych, którzy do piwa reklamowanego jako dla murzynów, dodawali substancję kurczącą penisy.
Fergusona szanuję, ale liga angielska zasadniczo jest mi obojętna więc szukam jedynie widowiska a kiedy United przegrywa to zaczyna się coś tam dziać.
Fergusona szanuję, ale liga angielska zasadniczo jest mi obojętna więc szukam jedynie widowiska a kiedy United przegrywa to zaczyna się coś tam dziać.
- deszczowy
- Juventino
Ach ten nasz Mario.... Bez niego PL byłaby o wiele nudniejsza. Jak Polonia bez Józia WojciechowskiegoŁukasz pisze:Napisałbym, co o nim sądzę, ale zaraz wpadnie Mały i powie mi, że po prostu go nie lubię, bo jest z Interu.Vimes pisze:"Balotelli wywołał pożar fajerwerkami w łazience"
- Monte Cristo
- Juventino
tak patrze sobie na mecz Utd - City i trzeba przyznac ze Balotelli to ma technike (chodzi mi glownie o jego bramke). :shock:
- Łukasz
- Juventino
Hmm... Dostawił nogę, acz bardzo pewnie. Ciekawie zapowiada się rywalizacja o miejsce na Euro w kadrze Włoch między Mario, Matrim i Pazzinim, o ile wszyscy będą regularnie strzelać.Monte Cristo pisze:tak patrze sobie na mecz Utd - City i trzeba przyznac ze Balotelli to ma technike (chodzi mi glownie o jego bramke). :shock:
- De Rossi
- Juventino
Chyba między Matrim, Osvaldo, Giovinco czy kimś tam jeszcze. Prandelli jest przekonany do Cassano, Rossiego, Pazziniego i Balotellego czy to się komuś podoba czy nie. Czytałem wywiady w których mówił, że Mario daje mu wiele wariantów i jest bardzo przydatnym graczem - nie zostawi go w domu, tak samo jak nie zostawi Pazziniego.Łukasz pisze:Ciekawie zapowiada się rywalizacja o miejsce na Euro w kadrze Włoch między Mario, Matrim i Pazzinim, o ile wszyscy będą regularnie strzelać.
BTW. Właśnie obejrzałem bramkę i po słowach "dostawił nogę" spodziewałem się zwykłego wepchnięcia piłki do siatki z 3 metrów.
- ewerthon
- Juventino
Zaryzykuję stwierdzenie, że City ma trzecią (po Realu i Barcy) najsilniejszą ofensywę w Europie. Ich skład spokojnie powinien starczyć na wygranie LM i Premier League w najbliższych sezonach. Jednak znając Manciniego, tak się po prostu nie stanie.