Serie A (8): JUVENTUS 2-2 Genoa
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Boję się zapytać, jak zatem wygląda dla Ciebie źle... Niech wejdzie Alex, bo dobrze nie będzie z Mirko w składzie.djj pisze:Akurat Esti gra spoko więc nie wiem dlaczego się go czepiacie
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- annihilator1988
- Juventino
Spodziewałem się bramki kontaktowej, ale nie w pierwszej połowie
Mirko jak zwykle ninja, skrzydła fatalnie no i Lichy nie popisał się przy bramce na 1-1.

- mnowo
- Qualità Juventino
Mimo wszystko Estigarribia moim zdaniem lepiej niż Elia w swoim debiucie w podstawowym składzie. Jest trochę przestraszony i chyba za bardzo chce. Zobaczymy, ile Conte go jeszcze potrzyma, bo stawiam, że Pepe przejdzie na lewą, a Krasić wejdzie za młodego.
Vucinić od jakiegoś już czasu mnie drażni, bo gra jakby mu się nie chciało. Mam nadzieję, że wejdzie za niego Del Piero, bo na wejście Quagliarelli liczyć raczej nie możemy...
Szkoda straconej bramki, Chiellini po raz kolejny zawalił, ale już w samej końcówce - wcześniej moim zdaniem zawalili inni.
Vucinić od jakiegoś już czasu mnie drażni, bo gra jakby mu się nie chciało. Mam nadzieję, że wejdzie za niego Del Piero, bo na wejście Quagliarelli liczyć raczej nie możemy...
Szkoda straconej bramki, Chiellini po raz kolejny zawalił, ale już w samej końcówce - wcześniej moim zdaniem zawalili inni.
- pablo1503
- Juventino
Dobre pytanie. Jak dla Ciebie Esti gra 'spoko', to kto gra źle?Antichrist pisze:Boję się zapytać, jak zatem wygląda dla Ciebie źle... Niech wejdzie Alex, bo dobrze nie będzie z Mirko w składzie.djj pisze:Akurat Esti gra spoko więc nie wiem dlaczego się go czepiacie

- cerb
- Juventino
Vucinic jest juz za stary i za wolny.. nie mogl zrobic z tego nic wiecej.. wonty do Conte ze na niego stawia i daje mu takie a nie inne zadania na boisku..@Maras@ pisze:Pierwszy do zmiany (najlepiej od razu) jest Vucinic (najlepiej na Del Piero). Nie ma z niego żadnego pożytku, tylko same straty... i zmarnował "setę"
Estigaribbia... coz.. pierw nie widzialem skladu to myslalem ze to DeCeglie... ten sam poziom..
A bramka stracona w sytuacji 2 atakujacych i 4 obroncow z czego 1 atakujacy zagrywa z boku boiska .. szkolny bład..
Przy takiej bramce - czułem się jakby ktos dźgnał mnie nozem w serce
Jak juz mamy remisowac to chociaz nie tracmy bramek.
- SirRose
- Juventino
Można być trochę rozczarowanym po pierwszej połowie - nie wygląda to najlepiej. Trochę przypomina mi się poprzedni sezon - mamy lekką przewagę ale nic z tego nie wynika, za to tracimy bramkę po akcji która nie powinna się wydarzyć.
Na razie rozczarowuje Estigarribia - nie pokazał zbyt wiele. Gra bardzo asekuracyjnie i głównie oddaje piłkę do tyłu. Popełnia też proste błędy. Ten mecz to dla niego na pewno wielkie przeżycie - może jeszcze coś pokaże. On konkuruje z Krasiciem i na razie na pewno nie gra gorzej niż Serb.
Marchisio zupełnie niewidoczny - ostatnio nawet coś grał a dziś znów piach. Mam nadzieję, że się poprawi.
Na razie rozczarowuje Estigarribia - nie pokazał zbyt wiele. Gra bardzo asekuracyjnie i głównie oddaje piłkę do tyłu. Popełnia też proste błędy. Ten mecz to dla niego na pewno wielkie przeżycie - może jeszcze coś pokaże. On konkuruje z Krasiciem i na razie na pewno nie gra gorzej niż Serb.
Marchisio zupełnie niewidoczny - ostatnio nawet coś grał a dziś znów piach. Mam nadzieję, że się poprawi.
- Vimes
- Juventino
Gramy dwoma napastnikami, ale "dzięki" Vuciniciowi w ogólne tego nie widać. Mirko zalicza kolejny bezbarwny występuje, a jego dalszy pobyt na boisku jest bezcelowy. Conte mógłby przestać go faworyzować i wpuścić Qaugliarellę. Estigarribia i Pepe na skrzydłach też szału nie robią. Ogólnie brzydko mi to pachnie remisem.
- pablo1503
- Juventino
27 lat!(jeśli się mylę, to mnie poprawcie) Jeżeli on jest stary, to patrząc twoim tokiem myślenia, Ronaldo za dwa lata nie będzie w stanie przyjąć piłki, bo będzie za 'stary'.cerb pisze:Vucinic jest juz za stary i za wolny.. nie mogl zrobic z tego nic wiecej.. wonty do Conte ze na niego stawia i daje mu takie a nie inne zadania na boisku..@Maras@ pisze:Pierwszy do zmiany (najlepiej od razu) jest Vucinic (najlepiej na Del Piero). Nie ma z niego żadnego pożytku, tylko same straty... i zmarnował "setę"
Estigaribbia... coz.. pierw nie widzialem skladu to myslalem ze to DeCeglie... ten sam poziom..
A bramka stracona w sytuacji 2 atakujacych i 4 obroncow z czego 1 atakujacy zagrywa z boku boiska .. szkolny bład..
Przy takiej bramce - czułem się jakby ktos dźgnał mnie nozem w serce
Jak juz mamy remisowac to chociaz nie tracmy bramek.

- djj
- Juventino
pablo1503 pisze:Dobre pytanie. Jak dla Ciebie Esti gra 'spoko', to kto gra źle?Antichrist pisze:Boję się zapytać, jak zatem wygląda dla Ciebie źle... Niech wejdzie Alex, bo dobrze nie będzie z Mirko w składzie.djj pisze:Akurat Esti gra spoko więc nie wiem dlaczego się go czepiacie
Vucinic ? Kielon ?
- SKAr7
- Juventino
Esti na poziomie Giaccheriniego- czyli średniakowo. Jest bardziej dynamiczny, ale w defensywie gra gorzej od młodego Włocha.
Vucinic źle, on chyba ma tak, że albo gra dobrze, albo się rusza- wybierz jedno z dwóch. Jeśli tak, to wolę jak gra na stojąco.
Bramka na konto Kielona(zgubił krycie), Storariego(mógł wyłapać tę piłkę, szczególnie, że wiadomo było, jak Genoa to rozegra, a Kielon został w polu) i Licha(zaspał i Barzagli musiał go asekurować)
Też źle Chellini, poza błędem pewny w obronie, ale jakakolwiek próba ofensywna w jego wykonaniu to katastrofa.
Jeśli jest na ławce, to Quaq bardzo sie przyda w tym meczu. Jeśli nie, to DP też będzie bardziej produktywny od Czarnogórca.
Vucinic źle, on chyba ma tak, że albo gra dobrze, albo się rusza- wybierz jedno z dwóch. Jeśli tak, to wolę jak gra na stojąco.
Bramka na konto Kielona(zgubił krycie), Storariego(mógł wyłapać tę piłkę, szczególnie, że wiadomo było, jak Genoa to rozegra, a Kielon został w polu) i Licha(zaspał i Barzagli musiał go asekurować)
Też źle Chellini, poza błędem pewny w obronie, ale jakakolwiek próba ofensywna w jego wykonaniu to katastrofa.
Jeśli jest na ławce, to Quaq bardzo sie przyda w tym meczu. Jeśli nie, to DP też będzie bardziej produktywny od Czarnogórca.
- Lato1897
- Juventino
Esti gra nie tak źle jak opisujecie. Wejście w mecz miał dobre z czasem niestety gasł ale gra na pewno lepiej niż Pepe który robi tylko dużo wiatru tym, że biega a po za tym w ataku nie istnieje (Co nie zmienia faktu, że nie jest to niestety to czego się oczekuje od skrzydłowego)

- strong return
- Juventino
A ja jestem nadal niezmiernie ciekaw, dlaczego Fabio, który na obu pozycjach rozkładał w napadzie rok temu dzisiejszego Vucinicia na łopatki, któremu zawsze się chciało i ma przyzwoite staty od lat nie może wejść?
Conte go nie lubi, bo mu laskę kiedyś odbił, czy co?
Conte go nie lubi, bo mu laskę kiedyś odbił, czy co?
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!