LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ten temat był wałkowany 11348 razy, niestety nie mamy w naszym gronie mozliwości wpływania na to co i ile kto kupuje, aczkolwiek jak ktoś wpada na 1 browara a przy obecnej sytuacji marudzi i się obraża, że wylądowaliśmy na schodach to jest to trochę nie na miejscu. Ludzie sobie robią w vipe wieczory kawalerskie itp. to oczywiste jest, że im nie zapenimy takiego utargu.Jarson pisze:Ale to właśnie dlatego nas tak traktują, bo nie jesteśmy dla nich żadnym klientem zajmując vip'a i robiąc utarg 50-100pln. Te czasy już niestety minęły, że kupowaliśmy co najmniej 5-6 flaszek lub 50 browarów.Dragon pisze:Już nie widziwiaj Jacku, bo ja np: wolę obejrzeć mecz nawet w WC z Wami niż sam np: w vipie. Nie unośmy się tak dumą. Chca nas tak traktować to tak potraktujemy ich, kupimy po piwie na cały mecz i tyle na nas zarobią, resztę sobie walniemy przed lub w przerwie na zewnątrz jak za starych czasów 8)CzarnyZkultury pisze:szczerze powiedziawszy jeżeli mam się kisić na schodach to już wolę zostać w mieszkaniu.. i coś czuję, że tak zrobię.
Jeśli potwierdzasz, że sobie z nami lecą, to najlepszym rozwiązaniem jest w końcu zmienić lokal lub poszukać alternatywy właśnie na takie przypadki. Mecz z innymi kibicami możesz obejrzeć w wielu lepszych miejscach niż WC i schody w tifosi.
Ja w tifosi zakochany nie jestem, możemy zminić lokal, tylko gdzie? Ja nie bedę tracił połowy meczu na szukanie innego miejsca. Jeśli już wolałbym mieć coś pewnego wcześniej...Jarson pisze:O jakich lokalach piszesz skoro od dawna bywamy tylko w jednym, a naszym poprzednim (czyt. - Warka) rządzą teraz kibice Barcelony. Czytając takie Twoje teksty mam wrażenie, że bardziej zależy Ci na pokazaniu się przed innymi niż na obejrzeniu meczu i dopingowaniu własnej drużyny. Trzeba było zatem zabierać się z Tifosi póki jeszcze tą opinię mieliśmy..Dragon pisze:...warto pokazać w tym ,,pubie'' kto rządzi na boisku i w lubelskich lokalach
Posiadam, widze, że nie zmieniłeś nr.Bukol87 pisze:@Dragon
Wysłałem Ci na PW mój tel. Daj mi znać jakby jutrzejszy wypad miał nie wypalić, bo nie będzie mnie już na necie, a dość sporo się muszę nagimnastykować i kombinować, żeby się zjawić.

- livinglegend
- Juventino
Ja lubię schody i chociaż nie na 100%, to prawdopodobnie będę.
Arrivederci Mauro e David 

- Dragon
- Qualità Juventino
Jeszcze raz podbijam! UWAGA! Odwołujemy dzisiejsze spotkanie!! Powód jest taki, że o 20stej gra real a o 22 barca, natomiast TV na schodach jest uzależnione od tego co leci na projektorze! Szalę wszystkiego przesądza ich grafik na dziś http://www.tifosi.pl/ także mamy pozamiatane
Dzięki informacji od Czarnego w ogole możemy to w porę odwołać...zaraz jeszcze popiszę do ludzi, którzy się deklarowali...
Widzimy się we wtorek.

Widzimy się we wtorek.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a ktoś wie czy gdzieś puszczają ten mecz? w jakiejś czarnej owcy czy wareckiej?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Dragon
- Qualità Juventino
Cieżko powiedzieć trzeba by było latać po lokalach i pytać...Warka to pub Barcy, oglądają tam od czasów jak my się wynieślimy od nich.Maly pisze:a ktoś wie czy gdzieś puszczają ten mecz? w jakiejś czarnej owcy czy wareckiej?
powysylalem privy, mam nadzieję, że wszyscy zdążą odczytać...

- livinglegend
- Juventino
Czy to oznacza że dziś o 20 a potem o 22 w całym pubie leci tylko jeden mecz? Chyba nie pamiętam takiej sytuacji.
Arrivederci Mauro e David 

- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Nie chcę wam Panowie tu siać zamieszania widząc wasze ostatnie perypetie, ale tak sobie zerknąłem na stronę tego "Tifosi" i w kalendarzu jak nic stoi:
Może to zwykły babol, ale jeśli nie są świadomi, że mecz jest we wtorek, to nie będzie wam to kolidowało z meczami Barcelony i Man Utd?Pon 24.10.2011 / 20:40 Liga włoska - mecz: Juventus Turyn - AC Fiorentina (Canal+Gol)