TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Ventura
- Juventino
nooooo jak ja chciałem wejść na to forum i znaleźć taką informacje! Panowie, dołącze również;) Powaga browar za 7 zeta? słabo. Jeśli ktoś teraz śledzi forum, dajcie jakiś kontakt do siebie. Może wcześniej na browar gdzieś w jakiejś spelunie z piwem z 3 złote!?
696419687
Ale mnie nakręciliście!
Maciej
696419687
Ale mnie nakręciliście!
Maciej
- Brutalo
- Juventino
Ja będę na styk, tak więc biforek odpadaVentura pisze:nooooo jak ja chciałem wejść na to forum i znaleźć taką informacje! Panowie, dołącze również;) Powaga browar za 7 zeta? słabo. Jeśli ktoś teraz śledzi forum, dajcie jakiś kontakt do siebie. Może wcześniej na browar gdzieś w jakiejś spelunie z piwem z 3 złote!?
696419687
Ale mnie nakręciliście!
Maciej

Za godzinę MECZ :!:
- evilboy
- Juventino
Jak coś, ten wyżej to ja... sprawdzałem czy pamiętam hasło na stare konto i zapomniałem się wylogować
Specjalnie dla Kuby pofatygowałem się i poszukałem newsa, którego podobno nie było
Po dwumeczu z Realem, królewscy proponowali 50 mln za naszego Enta.
Przeproś :!: :C

Specjalnie dla Kuby pofatygowałem się i poszukałem newsa, którego podobno nie było
- Brutalo
- Juventino
Przepraszam. Newsa kojarzyłem, ale kwota mi nie zapadła w pamięćevilboy pisze:Jak coś, ten wyżej to ja... sprawdzałem czy pamiętam hasło na stare konto i zapomniałem się wylogować![]()

Dzięki wszystkim za fajną atmosferę na meczu, choć po spotkaniu prawie wszyscy się tak szybko zmyli że się wysikać nie zdążyłem...
Nie mniej jednak cytując pewien program rozrywkowy... Jestem na tak oglądaniu takich meczy, w takim gronie i w takim miejscu

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Brutalo , organizujecie Chievo bądź Fiorentine? na te drugą bym wpadł na 99%. ; )
- Brutalo
- Juventino
Raczej odpada. Nie leci w tviltalismano pisze:Brutalo , organizujecie Chievo bądź Fiorentine? na te drugą bym wpadł na 99%. ; )

Viola ponoć jest w tv, tak więc jak znajdą się chętni to

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Leci leci na 100%. Cyfra już robi zapowiedzi więc z chęcią zobaczę jak aplikujemy Borucowi jakiegoś secika : )Brutalo pisze:Raczej odpada. Nie leci w tviltalismano pisze:Brutalo , organizujecie Chievo bądź Fiorentine? na te drugą bym wpadł na 99%. ; )
Viola ponoć jest w tv, tak więc jak znajdą się chętni to
- Brutalo
- Juventino
- Brutalo
- Juventino