Juventini na wypożyczeniach...
- deszczowy
- Juventino
Immobile? Czy to kolejny talent z naszej szkółki, na miarę młodego Bonipertiego?Lypsky pisze:Vimes może monopolowy otworzysz?
Po cichu liczę na to, że zarówno Krasić jak i Elia obudzą się i pokażą z najlepszej strony - takie skrzydła zagwarantowałyby nam sporo bramek.
Immobile na chwilę obecną nie ma szans zaistnieć w Juve.

- Ciro85
- Juventino
Immobile jest póki co liderem strzelców (4 bramki) Serie B co jest chyba miłym zaskoczeniem. Pytanie na jak długo utrzyma tak wysoką formę...
Szkoda, ze Carlo Pinsoglio w Pescarze i Raffaele Alcibiade w Nocerinie nie rozegrali w pierwszych 3 kolejkach ani minuty.
Szkoda, ze Carlo Pinsoglio w Pescarze i Raffaele Alcibiade w Nocerinie nie rozegrali w pierwszych 3 kolejkach ani minuty.
- Zawidowianin
- Juventino
Felipe robi swoje w Turcji.
2:00
2:00
onliforpipul
- @D@$
- Juventino
Bardziej to obrońcy pokpili, on nawet nie musiał zwodu robić :]Vincitore pisze:Ładnie pojechał z typami przy pierwszej bramce. Ciekaw jestem jego dalszych losów jak utrzyma taką dyspozycję.
No ale cieszy jego dobra forma, nawet jeśli kilka bramek z karnego strzelił.
Tak czy siak, bardziej na pasquato liczę w przyszłości i może z Giandonato coś będzie.
- Wiking
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Immobile uzbierał już 8 goli i 4 asysty... Na razie nie wygląda na to, żeby zamierzał przestać strzelać gole. Wizja Vimesa może okazać się prawdziwa, chociaż ja mam nadzieję, że chłopak wróci do Juve i pokaże się z dobrej strony. Zwłaszcza, że po czystkach możemy zostać z 2-3 napastnikami... (odejdzie Del Piero, Amauri, prawdopodobnie Quagliarella, los Iaquinty i Toniego też jest dość niepewny).
Giovinco się u nas nie przyjął, to może Immobile się uda?
Giovinco się u nas nie przyjął, to może Immobile się uda?
- Dante93
- Juventino
Immobile- nie widziałem nigdy chłopaka, ale pokazuje, że umie. I myśle, że może sie przydać, nie tylko w kontekście wykorzystania jego karty, ale w perspektywie 1-2 sezonów mógłby robić jako ten 4 napastnik. Ma 20 lat więc i jeszcze czasu chwile, żeby podnieść poziom też. Niby to 'tylko' Serie B, ale jednak wyczyn i tak ładny. Czasem wolałby młodego wybieganego ambitnego, aniżeli powolnego, leniwego Vucinicia.