Wszystko o Interze
- sebastian10
- Juventino
to poczatek rozgrywek jeszcze duzo może sie zmienić liga w tym roku moze byc bardzo wyrównana
- pumex
- Juventino
Pierwsze skojarzenie: gość podobny do Pippo Inzaghi'ego

Jeśli chodzi i włoskich komentatorów wyraźnie utożsamiających się z jakimś klubem, to najbardziej śmieszny jest fan Napoli. Niestety nie pamiętam, dla jakiej stacji komentuje i jak się nazywa.
Edit: chyba znalazłem, koleś ma na nazwisko Auriemma

- Pan Mietek
- Juventino
Ludzie, ja też cieszę się z przegranej interu ale ogarnijta się! Cieszmy się w duchu a podjarkę na forum sobie darujcie bo to śmiesznie wygląda. Jeśli skończymy sezon na wyższym miejscu od nich to wtedy możemy świętować
Fetowanie porażki interu na forum jest nieco smutne, bo trochę wygląda tak, że z braku własnych sukcesów pocieszamy się tym, że rywal znowu przegrał.

- annihilator1988
- Juventino
inter gubi punkty, mam nadzieje, że w sobotę "Stara Dama" zgnoi klub Morattiego do końca 

- kosciu88
- Juventino
Szkoda ze Denis w koncowce zachowal sie jak trampkarz i strzelil z karnego w srodek bramki.
Inter nic specjalnego nie pokazal wiec mamy szanse w sobote na dobry wynik. Oby zagral Chivu 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dla zabicia czasu obejrzałem pojedynek naszego następnego rywala. Warto odnotować dwie rzeczy. Obroniony rzut karny w ostatnich minutach, który mógł przynieść 3 punkty Atalancie i strzał 'którego nie dało się nie trafić, ale jednak' Milito.
Mecz bardzo wyrównany. Inter pozostaje na zacnym 16 miejscu, mając po 8 kolejkach 8 punktów.
Mecz bardzo wyrównany. Inter pozostaje na zacnym 16 miejscu, mając po 8 kolejkach 8 punktów.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No i chyba jakiś problem mięśniowy Sneijdera... :twisted:
Oglądałem mecz i mam wrażenie, że Ranieri cały czas dostaje od nas wypłatę
Milito - tragedia, Stanković - tragedia, Chivu - trzynaście tragedii...
Na papierze będziemy faworytem, ale wiecie jak to jest...
Oglądałem mecz i mam wrażenie, że Ranieri cały czas dostaje od nas wypłatę

Na papierze będziemy faworytem, ale wiecie jak to jest...
- Loremaster
- Juventino
Inter coś nie trybi i bardzo dobrze. Mnie to specjalnie nie dziwi bo skład mają stary bardzo a transfery od lat dwóch bardzo nieudane. Jeszcze Cambiasso i Wesley coś prezentują ale ten drugi miał jakieś kłopoty.
- Marcin_ACM
- Milanista
Spokojnie.. Czemu nie? Sezon trwa, wyniki Interu są jakie są, więc czemu nie cieszyć się przez cały sezon, a nie tylko na końcuMietson pisze:Ludzie, ja też cieszę się z przegranej interu ale ogarnijta się! Cieszmy się w duchu a podjarkę na forum sobie darujcie bo to śmiesznie wygląda. Jeśli skończymy sezon na wyższym miejscu od nich to wtedy możemy świętowaćFetowanie porażki interu na forum jest nieco smutne, bo trochę wygląda tak, że z braku własnych sukcesów pocieszamy się tym, że rywal znowu przegrał.

Ps. Gdzie te wszystkie Lukiery itd. z Interu, jeszcze rok, dwa lata temu widoczni tutaj co 5 minut