Wszystko o Interze
- annihilator1988
- Juventino
Podobno w interze od początku sezonu jest plaga kontuzji, a ostatnią jej ofiarą jest Diego Forlan, który nabawił się urazu w meczu z Paragwajem ? Czyżby Marcelo "maczał w tym palce" ?. Tak serio, oglądał ktoś ten meczy, bądź wie czy wystąpił w nim i w jakim stylu nowy nabytek "Starej Damy" ?
- gucio_juve
- Juventino
Forlan nie zagra podobno przez miesiąc. Ciekawe, czy zdążą go postawić na nogi przed meczem z Juve :x
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No biorąc pod uwagę to, że mecz Interu z Juventusem będzie za 15. dni (a to mniej więcej połowa miesiąca), to raczej wnioskując po zapowiedzi jakoby pauzował miesiąc, trudno rozważać czy go zdążą postawić na nogi, nieprawdaż?gucio_juve pisze:Forlan nie zagra podobno przez miesiąc. Ciekawe, czy zdążą go postawić na nogi przed meczem z Juve :x
Formą nikt nie błyszczy, to fakt. Słowo o Milito. Po kapitalnym sezonie, który był również bardo udany dla Interu, chyba zatracił się na dobre. Statystyki w ubiegłym sezonie jasno pokazują, że mocno obniżył poprzeczkę. Nie chce tu porównywać do Amauriego, ale wyrosło im takie drewno. Takie wrażenie odnoszę jak patrzę na jego grę.risto pisze:W ataku maja akurat w czym wybierac, bo jest Pazzini, Milito, Zarate i Castaignios czy jakos tak
Tak czy siak, nikt raczej forma nie blyszczy...
Co się tyczy tych smyczy no to ten, to przeklęte dranie są.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Jak dla mnie to jeśli za rok Vucinic strzeli ponad 30 goli i przyczyni się do wygrania wszystkich możliwych trofeów to potem może sobie do końca kontraktu dreptać po boisku [czy tam trybunach raczej] 

- dav3d
- Juventino
z Ranierim nie takie rzeczy widzieliśmypumex pisze:Niedobrze, Inter już wygrywa z Catanią. Sycylia to trudny teren i mam jeszcze nadzieję, że Inter zgubi punkty, chociaż prowadząc od 6 minuty ciężko im będzie sfrajerzyć sprawę

topboxing.pl zapraszam 

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mistrzostwo! ;D a emotka idealna do wypowiedzi xDdav3d pisze:z Ranierim nie takie rzeczy widzieliśmypumex pisze:Niedobrze, Inter już wygrywa z Catanią. Sycylia to trudny teren i mam jeszcze nadzieję, że Inter zgubi punkty, chociaż prowadząc od 6 minuty ciężko im będzie sfrajerzyć sprawę
Jednak co racja, to racja, więc trzeba kibicować Catanii... zwłaszcza, że miasto ładne i woda w morzu piękna

- Caravaggio
- Juventino
yy.. byłes? czy na zdjeciach tylko? Bo jesli smieci walajace sie po ulicach, stojace przy kazdym bloku, kazdym domku, kazdej willi czy nawet kazdym przystanku, brudne plaze nazywasz "ladnymi" to masz dosc spaczone poczucie estetykiJednak co racja, to racja, więc trzeba kibicować Catanii... zwłaszcza, że miasto ładne i woda w morzu piękna Smile

Inter jeszcze straci bramke, spokojnie.
- jakku1
- Juventino
Ogladalem pierwsza polowe tego meczu i jedyne, co moge powiedziec to, ze okrutnie wieje nuda z murawy ; / Inter oddal jeden celny strzal na bramke, strzell gola, generalnie kontroluje mecz, ale gdyby trenerem Catanii byl Mourinho to pewnie by powiedzial, ze: "rywal postawil autobus na wlasnej polowie".
Ten szybki gol ustawil pierwsza polowe, Interowi sie nigdzie nie spieszy, graja swoje, Catania cos probuje ale srednio im to wychodzi. Jak juz mieli okazje do zdobycia gola to Gomez podal wprost do Castellazziego. Najlepszy na boisku Maicon. Bardzo dobrze gra w destrukcji Cambiasso, w zasadzie srodek Mediolanczycy kompletnie zablokowali i tylko dziwne jest to, ze Catania przez cale 45 minut rzadko probowala akcji skrzydlami (jedynie Gomez staral sie czarowac po prawej stronie).
Edit: 1:1! Piekna kontra i bardzo ladny strzal Almirona
Edit 2: 2:1 dla Catanii! Ale jaja.
Ten szybki gol ustawil pierwsza polowe, Interowi sie nigdzie nie spieszy, graja swoje, Catania cos probuje ale srednio im to wychodzi. Jak juz mieli okazje do zdobycia gola to Gomez podal wprost do Castellazziego. Najlepszy na boisku Maicon. Bardzo dobrze gra w destrukcji Cambiasso, w zasadzie srodek Mediolanczycy kompletnie zablokowali i tylko dziwne jest to, ze Catania przez cale 45 minut rzadko probowala akcji skrzydlami (jedynie Gomez staral sie czarowac po prawej stronie).
Edit: 1:1! Piekna kontra i bardzo ladny strzal Almirona

Edit 2: 2:1 dla Catanii! Ale jaja.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Patrze na mecz,wynik i dlaczego cały czas myślę,że jest 2-1 dla Interu?Beben pisze:Spokojnie już 2-1 dla Catani, chociaż czuje że może być remis co i tak nie było by złym wynikiem :twisted:

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Inter trenował w tym miejscu, gdzie ostatnio rok za rokiem trenował Juventus. Widać efekty, kontuzja goni kontuzję. I to w dużej mierze przyczynia się do takiej gry. Wychodzi też cały Ranieri. Wystawienie Zanettiego, Cambiasso, Muntariego i Stankovica w jednej linii to przecież samobójstwo. Do tego potwierdza się moja teoria, Milito jest zwykłym drewnem.
Mecz oglądam tak fragmentami. Widziałem karnego i nie wiem czy był on słusznie podyktowany, bo jakość transmisji nie pozwala tego ocenić. Niemniej jednak jak na razie wynik, co tu dużo mówić, sprawiedliwy.
Mecz oglądam tak fragmentami. Widziałem karnego i nie wiem czy był on słusznie podyktowany, bo jakość transmisji nie pozwala tego ocenić. Niemniej jednak jak na razie wynik, co tu dużo mówić, sprawiedliwy.