Obuwie piłkarskie

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2011, 13:16

Ja gram w tyc halowkach już 3 lata : http://allegro.pl/buty-nike-tiempo-myst ... 94485.html
Kupiłem za 280 zł i muszę przyznać jak na moją intensywną eksploatację wyglądają prawie jak nowe.

Jezeli chodzi o korki to gram obecnie w http://allegro.pl/adidas-predator-absol ... 23195.html
i są to już moje drugie te same predatory i drugi raz nie jestem do konca zadowolony bo odklejają się czubki butow, z boku buta tez powoli wychodzi m istopa, jednym slowem znowu rok pogram ( od marca do listopada ) i buty do wyrzucenia. Miałem jeszcze wczesniej Nike tiempo, Adidas Adi Nova, tylko tak jak w przypadku predatorow, rok grania i do wyrzucenia.

johnnybgoode polecasz szczegolnie jakies korki ? daj jakąs rade :)

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2011, 15:34

Robert 10 pisze: Jezeli chodzi o korki to gram obecnie w http://allegro.pl/adidas-predator-absol ... 23195.html
i są to już moje drugie te same predatory i drugi raz nie jestem do konca zadowolony bo odklejają się czubki butow
Mam od lipca (czyli krótko) takie same turfy i problem jest ten sam - gumowa końcówka podeszwy zadziera się... Szkoda, bo buty fajnie się prezentują (dużo lepiej od swoich następców) i gra się w nich całkiem fajnie...

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 01:32

Witam,
grywa ktoś w Nike Gato, Lunar Gato?

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 12:36

Łukasz pisze:
Robert 10 pisze: Jezeli chodzi o korki to gram obecnie w http://allegro.pl/adidas-predator-absol ... 23195.html
i są to już moje drugie te same predatory i drugi raz nie jestem do konca zadowolony bo odklejają się czubki butow
Mam od lipca (czyli krótko) takie same turfy i problem jest ten sam - gumowa końcówka podeszwy zadziera się... Szkoda, bo buty fajnie się prezentują (dużo lepiej od swoich następców) i gra się w nich całkiem fajnie...
Potwierdzam, również mam te TFy i powoli zaczyna odklejać się guma na czubku lewego buta. Mój kumpel również z nich korzysta (także TF) i ma ten sam problem.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 21:32

Jak się sprawują Nike Mercurial? Ma ktoś, gra ktoś w nich? Wszyscy chwalą, kupić?
stahoo pisze:PS. Mowa oczywiście o korkach, nie halówkach, tak?
Tak.
Ostatnio zmieniony 16 września 2011, 21:55 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 21:45

Laski na nie lecą, ale mógłbym znaleźć Ci w tej cenie lepsze buty :) Chyba, że myślisz o oryginalnych (takich jak gra np. Ronaldo) za 400zł. Kumpel ma, wylicytował na allegro za połowę ceny i bardzo sobie chwali.

PS. Mowa oczywiście o korkach, nie halówkach, tak?

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 22:16

No to tak .
Zależy o jakich mercurialach mówisz .
Ja posiadam podróby za 260zł i jak dla mnie są spoko . No może poza tym ,że pierwsze 2 treningi to katastrofa bo bolą nogi ,ale wiadomo ,że większość korków trzeba rozbić .

Ale jeżeli ci chodzi o wygodę i dobrą kontrolę to polecam ,albo Copy ,albo Kaisery . Wiadomo jednak ,że do hitów mody nie należą ,jednak w świecie piłki są bardzo popularne.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 23:23

Qrczak pisze: Ale jeżeli ci chodzi o wygodę i dobrą kontrolę to polecam ,albo Copy ,albo Kaisery . Wiadomo jednak ,że do hitów mody nie należą ,jednak w świecie piłki są bardzo popularne.
Albo Predatory :) Wygoda i trwałość Adidasa przy nowoczesnym wyglądzie i jaskrawych barwach (oczywiście są też czarne).
PS. Za 260zł raczej nie kupiłeś podrób :> Co najwyżej model, że tak powiem, ekonomiczny - różniący się np. wagą (ciut cięższy) niż oryginał.

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2011, 09:06

stahoo pisze:
Qrczak pisze: Ale jeżeli ci chodzi o wygodę i dobrą kontrolę to polecam ,albo Copy ,albo Kaisery . Wiadomo jednak ,że do hitów mody nie należą ,jednak w świecie piłki są bardzo popularne.
Albo Predatory :) Wygoda i trwałość Adidasa przy nowoczesnym wyglądzie i jaskrawych barwach (oczywiście są też czarne).
PS. Za 260zł raczej nie kupiłeś podrób :> Co najwyżej model, że tak powiem, ekonomiczny - różniący się np. wagą (ciut cięższy) niż oryginał.
To jest podróba :D
Bo orginalne to syperfly i kosztują wiele więcej :D
Nie nosry może źle to nazwałem to są orginalne repliki :D lepiej ?

O predatory też są okej , tylko zależy dla kogo bo znam kolegów którzy narzekali na szerkość tych butów (chodzi o sam czubek butów)

adinho08

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 15:41

Adidas Copa Mundial, najlepsze z najlepszych :)

Vinci per noi magica JUVENTUS !
Górnik Zabrze & Wisłoka Dębica
Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2011, 18:15

Może było już tu zadane takie pytanie, ale nie chce mi się przeszukiwać wszystkich stron, otóż:
Potrzebne mi są buty na hale, w których przede wszystkim nie będę się ślizgać, wygląd obojętny, firma też. Najlepiej jakby cena nie przekraczała 100 zł.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2011, 22:47

Joma, ale porządny model (Top Flex) kosztuje na allegro 139zł.

Swoją drogą ślizganie na hali zależy bardziej od parkietu niż od buta.

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2011, 22:54

Zgadzam się z poprzednikiem , Joma jest najlepszą firmą która produkuje halówki .
Ale Nike Tempo też nie są złe .

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 01:21

Qrczak pisze: Ale Nike Tempo też nie są złe .
Uwielbiam te buty. Fantastycznie mi się w nich grało. Wracam po długiej kontuzji, potrzebuje dobrych halówek. Macie propozycję?

Obrazek
Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 09:07

zoff pisze:
Qrczak pisze: Ale Nike Tempo też nie są złe .
Uwielbiam te buty. Fantastycznie mi się w nich grało. Wracam po długiej kontuzji, potrzebuje dobrych halówek. Macie propozycję?
No to jak świetnie ci się grało w nich to kup sobie ten model :D
A tak z ciekawosci jaką kontuzję miałeś ?

ODPOWIEDZ