Serie A (7): Chievo 0-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Włos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2011, 22:43

Dzięki za odpowiedzi :)

Legniczanin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2011, 23:00

Panowie czy mecz z Chievo będzie transmitowany na któymś Rai? Czy innym obcojęzycznym kanale dostępnym na C+? Czy tylko Sky Calcio?

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2011, 23:05

Legniczanin pisze:Panowie czy mecz z Chievo będzie transmitowany na któymś Rai? Czy innym obcojęzycznym kanale dostępnym na C+? Czy tylko Sky Calcio?

mecz na żywo w TV:
~ESPN (uk/ireland)

Wszystko masz napisane .
A jak byś śledził forum i nie wierzył osobie która pisze tą zapowiedź i informacje związane z meczem na forum to administratorzy podali strone gdzie można sprawdzić na jakim kanale telewizyjnym dane mecze będą transmitowane .

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2011, 00:27

Jak tak czytałem przewidywane składy to nie wiedziałem, żeby widniał w nich Esti (a ponoć miał być testowany w tym meczu). Ciekawe jak będą wyglądały powołania na ten mecz i rzeczywisty skład naszej drużyny...

ObrazekObrazekObrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 12:35

@Maras@ pisze:Jak tak czytałem przewidywane składy to nie wiedziałem, żeby widniał w nich Esti
No właśnie, podobno coraz więcej osób ze środowiska Juve go chwali, ale dalej nie wygląda na to, żeby zagrał. Zobaczymy, najważniejsze jest zwycięstwo. Milan gra z Palermo, Inter na Sycylii, Roma z Lazio, więc rywale mają gdzie gubić punkty. Mam nadzieję, że my tych punktów nie stracimy, bo Chievo na własnym terenie jest bardzo niewygodnym przeciwnikiem. Najważniejsze będzie zaangażowanie podobne do tego z meczu z Milanem, ale szczerze mówiąc wątpię, czy chłopaki będą aż tak zmotywowani. Oby..

Obrazek
sebastian10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 13:11

przydało by sie wygrac by totrzymac dobra atmosfere w zespole na dłuzej kolejne podkniecie nie bedzie wrózyło nic dobrego .

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 15:33

pumex pisze:
@Maras@ pisze:Jak tak czytałem przewidywane składy to nie wiedziałem, żeby widniał w nich Esti
No właśnie, podobno coraz więcej osób ze środowiska Juve go chwali, ale dalej nie wygląda na to, żeby zagrał. Zobaczymy, najważniejsze jest zwycięstwo. Milan gra z Palermo, Inter na Sycylii, Roma z Lazio, więc rywale mają gdzie gubić punkty. Mam nadzieję, że my tych punktów nie stracimy, bo Chievo na własnym terenie jest bardzo niewygodnym przeciwnikiem. Najważniejsze będzie zaangażowanie podobne do tego z meczu z Milanem, ale szczerze mówiąc wątpię, czy chłopaki będą aż tak zmotywowani. Oby..
No wlasnie na to chyba nie ma szans ; / Dlatego ten mecz bedzie bardzo trudny.

Czytalem dzisiaj kawalek wywiadu z Conte i powiedzial on pare dobrych slow o Quagliarelli - moze Fabio dostanie wiecej, niz 15 minut?; )

Edit: Sa powolania!

1 Buffon
2 Motta
3 Chiellini
5 Pazienza
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
18 Quagliarella
19 Bonucci
21 Pirlo
22 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri

Jest Esti! Brakuje Grosso i Elii. Holender podobno troche za pozno wrocil ze zgrupowania kadry i nie trenowal z druzyna za duzo, dlatego zostanie w Turynie. Co do Grosso - to nie mam pojecia, ale wyglada na to, ze skoro wrocil do kadry De Ceglie, a Chiellini przeszedl na lewa obrone, to nie ma potrzeby aby fatygowac Fabio ; ) No i na sam koniec perelka - debiut Motty w kadrze meczowej :D

M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 18:18

jakku1 wątpię żeby Motta załapał się do osiemnastki na mecz, na ławce siądzie ktoś z dwójki De Ceglie-Bonucci.

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 18:39

jakku1 pisze:Czytalem dzisiaj kawalek wywiadu z Conte i powiedzial on pare dobrych slow o Quagliarelli - moze Fabio dostanie wiecej, niz 15 minut?; )
Pewnie go zapytali o Q, to powiedział "coś miłego" ale to żaden wykładnik jego szans na grę.

Elia to bardzo dziwny przypadek. Został chyba tylko raz powołany na mecz, wyszedł w pierwszym składzie i od tamtej pory znów go nie widać :D

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 18:59

Pewnie jutro znowu zaczniemy skrzydłami Pepe-Krasic, ale bardzo chciałbym żeby Esti w końcu zadebiutował! Chociaż jego powołanie to połowa sukcesu :ok:. Po kiego nam Motta?

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 19:07

pumex pisze:Najważniejsze będzie zaangażowanie podobne do tego z meczu z Milanem, ale szczerze mówiąc wątpię, czy chłopaki będą aż tak zmotywowani. Oby..
W kwestii motywacji najlepiej pytać zahora, on się na tym zna.

Rozbudzili mi apetyt tym zwycięstwem z Milanem. Jeśli mamy na koniec walczyć o miejsce premiowane grą w Lidze mistrzów, to MUSIMY takie spotkania wygrywać, wygrywać regularnie. Chciałbym zobaczyć i Q i Estigarribię. Obaj powinni w końcu dostać prawdziwą szansę, chyba że wiecznie będzie "za wcześnie"?

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 20:07

Wojtek pisze:Pewnie jutro znowu zaczniemy skrzydłami Pepe-Krasic, ale bardzo chciałbym żeby Esti w końcu zadebiutował! Chociaż jego powołanie to połowa sukcesu :ok:. Po kiego nam Motta?
Tak dla jaj, "by był częścią drużyny". Co do skrzydeł to skoro Giaccherini jest po kontuzji a Elia nie powołany, to bardzo być może, że Esti w drugiej połowie zmieni jednego z dwójki Krasic-Pepe, wtedy Paragwaczyk na lewą a Simone/Milos na prawą. Liczę na 4-4-2 (4-2-4), może w końcu Quagliarella coś pogra.

M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 20:50

@Ouh_yeah , wypowiedź Conte o Quagliarelli nie była raczej na odwal do dziennikarzy - "Quagliarella dochodzi do siebie po ciężkiej kontuzji. Nie mogę się doczekać jego powrotu do pełnej dyspozycji. On może dać nam coś więcej".
Tu link do całego newsa z SJ http://www.solojuve.com/oficjalny/conte ... alnosc.php

Chciałbym żeby Fabio dostał szanse w tym meczu, podobnie jak Estigarribia. Oby wnieśli coś ciekawego i niekonwencjonalnego do gry.

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 20:54

Przewidywane składy raczej takie nie będą, zbyt ofensywnie wyglądamy na gazetta.it. Tak jak moi poprzednicy sądzę, że zagramy dwójką w ataku Del Piero z Vucinicem lub z Matrim. Po przerwie ktoś z napastników opuści boisko i wejdzie FQ. Napoli poległo z Chievo 1-0 i my też możemy mieć obawy, dla mojego znajomego (Milanisty) wygrana z Milanem była fuksem bo bramki przypadkowe ale wygraliśmy zasłużenie. Stwarzaliśmy dużo sytuacji i szczęście nam sprzyjało przez 90 minut. Ja osobiście obawiam sie Pelissiera, który w poprzednim meczu w Turynie wbił nam 3 bramki.
Zwycięstwo 1-0 lub 2-1 na 100% nam wystarczy, byle nie tracić głupio punktów.

zippo01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2011, 20:56

Ouh_yeah pisze:
jakku1 pisze:Czytalem dzisiaj kawalek wywiadu z Conte i powiedzial on pare dobrych slow o Quagliarelli - moze Fabio dostanie wiecej, niz 15 minut?; )
Pewnie go zapytali o Q, to powiedział "coś miłego" ale to żaden wykładnik jego szans na grę.

Elia to bardzo dziwny przypadek. Został chyba tylko raz powołany na mecz, wyszedł w pierwszym składzie i od tamtej pory znów go nie widać :D
Miał szanse nie wykorzystał to teraz niech cierpliwie czeka na swoja kolej jest jeszcze kilku chętnych na ta pozycje :prochno:

Zablokowany