Kontuzje
- pumex
- Juventino
Aaaaaaa
Jak ja nienawidzę przerwy na mecze reprezentacyjne. Stracić Marchisio w takiej formie to nie jest fajna rzecz. Jestem wielkim zwolennikiem wprowadzenia kar, które miałyby być płacone klubowi w przypadku kontuzji zawodnika na zgrupowaniu kadry.
Jakie to jest frustrujące
Oby nie było to nic poważnego 

Jakie to jest frustrujące

- deszczowy
- Juventino
Niesamowite. Dwa gole z Milanem, jeden z Serbią i już rozpływamy się nad Marchisio?pumex pisze:AaaaaaaJak ja nienawidzę przerwy na mecze reprezentacyjne. Stracić Marchisio w takiej formie to nie jest fajna rzecz. Jestem wielkim zwolennikiem wprowadzenia kar, które miałyby być płacone klubowi w przypadku kontuzji zawodnika na zgrupowaniu kadry.
Jakie to jest frustrująceOby nie było to nic poważnego

Oczywiście nie oznacza to, że w jakikolwiek sposób "cieszę" się z kontuzji naszego zawodnik, bo zaczynał ostatnio wchodzić w formę.
- LordRahl
- Juventino
Nikt się nie rozpływa, zwyczajnie Marchisio gra od początku sezonu dobrze, a w ostatnich meczach wręcz bdb, stąd szkoda jego urazu, może okaże się, że to jakieś lekkie naciągniecie albo coś...deszczowy pisze:Niesamowite. Dwa gole z Milanem, jeden z Serbią i już rozpływamy się nad Marchisio?pumex pisze:AaaaaaaJak ja nienawidzę przerwy na mecze reprezentacyjne. Stracić Marchisio w takiej formie to nie jest fajna rzecz. Jestem wielkim zwolennikiem wprowadzenia kar, które miałyby być płacone klubowi w przypadku kontuzji zawodnika na zgrupowaniu kadry.
Jakie to jest frustrująceOby nie było to nic poważnego
Oczywiście nie oznacza to, że w jakikolwiek sposób "cieszę" się z kontuzji naszego zawodnik, bo zaczynał ostatnio wchodzić w formę.
- mateusz6
- Juventino
Pewnie gdy zobaczyliście, że coś nowego pojawiło się w temacie kontuzje to już zastanawialiście się kto jej doznał. Nie martwcie się jednak. Wszyscy oprócz Giaca zdrowi. Chcę zwrócić uwagę na to, że w tym sezonie z powodu kontuzji nie ucierpiała ani trochę drużyna, a w zasadzie jej jakość. Nie powtarza się sytuacja z poprzednich trzech sezonów gdy czymś normalnym była absencja co najmniej 7 graczy. Nie wiem czyja to zasługa, że jest tak zdrowo w Turynie, ale szacun dla tych ludzi. Być może dopiero teraz przynosi efekty praca Pana Bez Kontuzji, może obecny sztab szkoleniowy dobrze zna się na swojej robocie lub po prostu naprawili te rurki w Vinovo. Po prostu trzeba się cieszyć i oby tak dalej 

- jarmel
- Redaktor
Ale zwróć uwagę, że przez te fale kontuzji przewinęło się 5 trenerów, więc wątpie, że akurat każdy z nich preferował głównie treningi jak to nazwałeś typowo fizyczne.Skibil pisze:Ja myślę, że styl prowadzenia treningów też może mieć wpływ na to, jak reagują mięśnie zawodników. Może Conte bardziej stawia na techniczne i taktyczne elementy niż typowo fizyczne podczas treningów.
#AllegriOut
- Skibil
- Redaktor
ZAc, Ranieri i Del Neri - na 100%. To stara włoska szkoła nastawiona na dużą pracę fizyczną. Jak było w wypadku Ciro? Nie wiem, chociaż patrząc na obrazki, gdzie chłopaki latali w kółku trzymając się za ręce... :rotfl:
- pumex
- Juventino
Powtarzam: jak ja nienawidzę przerw reprezentacyjnych. Na szczęście podobno to nic poważnego. Oby...

- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- mateo369
- Juventino
Weź pod uwagę fakt, że deszczu cytowanego przez Ciebie posta pisał... miesiąc temu, czyli przed meczem z interem więc Twoja uwaga nie do końca trafna. A z Udine to my nie grali, więc chyba na fifie12 tego gola strzeliłJuras_Senat pisze:+ gol z Interem i gol z Udine.deszczowy pisze: Niesamowite. Dwa gole z Milanem, jeden z Serbią i już rozpływamy się nad Marchisio?
Deszczu, robisz się nudny. Całe piłkarskie Włochy rozpływają się na Marchisio. Nazywają go już nawet nowym Tardellim.Tylko Ty dalej swoje. :roll:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- Skibil
- Redaktor
Nie piłeś - nie pisz!

Zawsze się cieszę, jak widzę tylu reprezentantów Juve w kadrze narodowej, a potem przychodzi taki news...pumex pisze:Powtarzam: jak ja nienawidzę przerw reprezentacyjnych. Na szczęście podobno to nic poważnego. Oby...
- Tharp
Wg. zrodel na facebooku ( 8) ) Pirlo dzisiaj przerwal trening, problem miesniowy. Istnieje zagrozenie, ze nie bedzie w stanie wystapic przeciwko lazio i napoli. Jego stan bedzie dokladnie oceniony jutro.
Kiepsko, kiepsko. Bez naszego Pyrlo, tracimy bardzo duzo. Nie wyobrazam sobie grania z napoli bez spokoju i lekkosci ktore Andrea wprowadza w nasza gre. Tymbardziej ze nie ma go kto zastapic... bo kim, Marrone? A moze Del Piero? >.<;
Kiepsko, kiepsko. Bez naszego Pyrlo, tracimy bardzo duzo. Nie wyobrazam sobie grania z napoli bez spokoju i lekkosci ktore Andrea wprowadza w nasza gre. Tymbardziej ze nie ma go kto zastapic... bo kim, Marrone? A moze Del Piero? >.<;
- kosciu88
- Juventino
Jesli to prawda to mam nadzieje ze to nic powaznego, o ile ze slabszymi druzynami mozemy sobie bez niego poradzic o tyle z Lazzio i Napoli tak jak wspomiales spokoj w srodku pola przyda sie bardzo.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti