Reprezentacja Polski - sparingi

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
artur_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 07 października 2011, 13:28

No i 1-0 dla PL :D zobaczymy co dalej :D w sumie więcej akcji robi Korea.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2011, 16:01

No i 2-2.

Najlepiej mecz podsumowało Weszło: "Wiemy to, co wiedzieliśmy 10 lat temu - że Korea ma lepszą drużynę od nas".

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2011, 16:25

deszczowy pisze:No i 2-2.

Najlepiej mecz podsumowało Weszło: "Wiemy to, co wiedzieliśmy 10 lat temu - że Korea ma lepszą drużynę od nas".
deszczu, Ty śledzisz newsy na tym portalu to powiedz mi - czy oni kiedykolwiek powiedzieli cokolwiek dobrego o reprze?

Meczu nie oglądałem więc nie komentuję ale wydaje mi się, że jednak Korea to całkiem mocny przeciwnik więc chyba nie jest tak źle.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2011, 16:41

Mietson pisze: Meczu nie oglądałem więc nie komentuję ale wydaje mi się, że jednak Korea to całkiem mocny przeciwnik więc chyba nie jest tak źle.
Mocny dla drużyny, która walczy w eliminacjach do różnych turniejów, czasem się kwalifikuje, czasem nie. Tyle, że w Polsce jest trochę przekonanie, trochę chora nadzieja, że obecnie nasza kadra jest lepsza ;)

DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2011, 16:47

Ciekaw jestem co by było gdyby w drugiej połowie nie było Kuby na boisku,przecież Koreańce robiły z nami co chcieli,aż przecierałem oczy ze zdziwienia :P

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2011, 16:55

Mietson pisze:
deszczowy pisze:No i 2-2.

deszczu, Ty śledzisz newsy na tym portalu to powiedz mi - czy oni kiedykolwiek powiedzieli cokolwiek dobrego o reprze?
Odkąd rządzi w niej Smuda - nie bardzo :D

Ej, 2-2 z Koreą Płd. to faktycznie nie jest taki słaby wynik, c'nie? :think:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2011, 17:26

Ihmo nie.

Lewandowski, Piszczek, Błaszczykowski i bramkarze to mocne filary tej drużyny. Zawodnicy, za których nie trzeba się wstydzić. Najbardziej boli mnie środek obrony :/. Może do EURO przebudzi się Jeleń... byłoby miło (tak BTW. Smuda nie ma do niego jakiego ale?).

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2011, 17:39

A mi się wydaje, ze Korea "nie wytoczyła swoich wszystkich dział". Co prawda była ten Takachata z Arsenalu, ale bodajże brakowało jeszcze kilku gości z lig zachodnich. Remis jest zasługą Koreańczyków, którzy nie potrafili wykończyć swoich akcji

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2011, 13:25

Smuda powołał piłkarzy z naszej ekstraklasy na zgrupowanie w Turcji. Ostatecznie Polska zmierzy się z olimpijską reprezentacją Bośni i Hercegowiny.

Bramkarze: Rafał Gikiewicz (Śląsk Wrocław), Michał Gliwa (Polonia Warszawa).

Obrońcy: Piotr Celeban (Śląsk Wrocław), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań), Marcin Kamiński (Lech Poznań), Maciej Sadlok (Polonia Warszawa), Filip Modelski (GKS Bełchatów), Adam Danch (Górnik Zabrze).

Pomocnicy: Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Rafał Murawski (Lech Poznań), Szymon Pawłowski (Zagłębie Lubin), Sebastian Mila (Śląsk Wrocław), Waldemar Sobota (Śląsk Wrocław), Tomasz Kupisz (Jagiellonia Białystok).

Napastnicy: Arkadiusz Piech (Ruch Chorzów), Maciej Jankowski (Ruch Chorzów), Arkadiusz Woźniak (Zagłębie Lubin).

Trzeba z przymrużeniem oka potraktować te powołania bo termin beznadziejny, bo pominięto graczy Legii (Wisły też ale tam i tak posucha) z racji na puchary. Zwraca uwagę sporo piłkarzy Śląska Wrocław. To cieszy, zespół przecież zajmuje pierwsze miejsce w lidze. Na plus też napastnicy Ruchu, nie jest to poziom międzynarodowy ale warto się im przyjrzeć. Nasza kadra ma tylko Brożka i Lewandowskiego, co jest katastrofą przed takim turniejem jak Euro. Kpiną wydają się być powołania piłkarzy Zagłębia Lubin. Woźniak jakoś tam się jeszcze na tle całej drużyny wyróżniał, ale Pawłowski? Skoro robimy z kadry śmietnik, to już bym wolał tego napastnika z Bytomia sprawdzić o którym to się zaczyna robić głośno. Co z tego, że gra poziom niżej, skoro Zagłębie prezentuje jeszcze gorszy poziom?

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2011, 13:44

brak legionistow widac, a szkoda bo by sie chlopaki przydali (wawrzyniak,komorowski,jedrzejczyk(?), borysiuk, rybus, a nawet ktos z 2 zyro - wolski, sklad jak na lige jest ok, mi jednak brakuje skorupskiego, ktory zasluzyl na powolanie, troche mi ten sklad bramkarski nie pasuje, no ale mlodych chlopakow wzial co graja wiec...

a cala reszta jest o dziwo ok, wzial tych co jakies szanse maja na wyjazd, a nie bral wynalazkow, szkoda roche ze baszczynskiego na srodek nie wzial, bo pod nieobecnosc zewlaka, to by byla jakas tam alternatywa, zycze celebanowi, sadlokowi i mili chyba najbardziej zeby sie pokazali bo ich stac na dobra gre juz na euro...

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2011, 14:39

No i w sumie nic dziwnego ,że Chorwacja czy Czarnogóra nie chciała grać ;)

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2011, 18:09

steru pisze:Na plus też napastnicy Ruchu, nie jest to poziom międzynarodowy ale warto się im przyjrzeć. Nasza kadra ma tylko Brożka i Lewandowskiego, co jest katastrofą przed takim turniejem jak Euro
Jankowski jest bardzo dobry. Oglądałem go kiedy grał w KSie Piaseczno i uważam, że mogą być z niego ludzie. Transfer do Legii ponoć się szykuje.

Cieszy, że nareszcie Ślązacy dostali powołanie, szkoda, że jak będą normalne mecze to już ich nie dostaną.

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2011, 21:34

Szkoda, że brakuje legionistów, gdyż w zasadzie połowa ich składu nadawałaby się na to zgrupowanie. A Wolski to chyba wręcz jakieś cudowne dziecko polskiej piłki, talent pojawiający się raz na kilka/kilkanaście lat. Mam nadzieję, że będzie nadal się tak rozwijał i może już wkrótce zobaczymy go w kadrze A.

A co do powołań to na pewno dobrym pomysłem jest sprawdzenie Modelskiego, Kamińskiego, Kupisza, Jankowskiego i Woźniaka.
Na przeciwnym biegunie z kolei jest Gliwa, Danch i chyba Szymon Pawłowski.
Z kolei dodałbym od siebie Wojciecha Pawłowskiego, Janoszki, Olkowskiego, Możdżenia i Czarka Wilka.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2012, 08:33

Nikt nie komentuje? :shock:

Moim zdaniem dobry mecz. Szału nie było ale dało się to oglądać i z przodu graliśmy całkiem dobrze, szczególnie, że bez Roberta. A remis z Portugalią to dobry rezultat. Oczywiście, wiadomo, że gwiazdory się nie przemęczały ale co z tego? Pochwalić należy Ojgena i Perquisa, także niezły mecz Rybusa, ciekawe czy będzie pierwszym lewoskrzydłowym na EURO?

Na weszło jak zwykle narzekają i to akurat kiedy zaczynałem ich lubić.......

P.S. Gwizdanie na Krysię było dobre :smile:

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2012, 09:00

Wybiórcza i reszta łonetów narzekają na brak dopingu i jarmarkową atmosferę na trybunach. To jakiś żart z ich strony czy oni tak na serio? :lol:

Obrazek
ODPOWIEDZ