Reprezentacja Polski - sparingi
- deszczowy
- Juventino
No i 2-2.
Najlepiej mecz podsumowało Weszło: "Wiemy to, co wiedzieliśmy 10 lat temu - że Korea ma lepszą drużynę od nas".
Najlepiej mecz podsumowało Weszło: "Wiemy to, co wiedzieliśmy 10 lat temu - że Korea ma lepszą drużynę od nas".
- Pan Mietek
- Juventino
deszczu, Ty śledzisz newsy na tym portalu to powiedz mi - czy oni kiedykolwiek powiedzieli cokolwiek dobrego o reprze?deszczowy pisze:No i 2-2.
Meczu nie oglądałem więc nie komentuję ale wydaje mi się, że jednak Korea to całkiem mocny przeciwnik więc chyba nie jest tak źle.
- stahoo
- Juventino
Mocny dla drużyny, która walczy w eliminacjach do różnych turniejów, czasem się kwalifikuje, czasem nie. Tyle, że w Polsce jest trochę przekonanie, trochę chora nadzieja, że obecnie nasza kadra jest lepszaMietson pisze: Meczu nie oglądałem więc nie komentuję ale wydaje mi się, że jednak Korea to całkiem mocny przeciwnik więc chyba nie jest tak źle.

- deszczowy
- Juventino
Odkąd rządzi w niej Smuda - nie bardzoMietson pisze:deszczu, Ty śledzisz newsy na tym portalu to powiedz mi - czy oni kiedykolwiek powiedzieli cokolwiek dobrego o reprze?deszczowy pisze:No i 2-2.

Ej, 2-2 z Koreą Płd. to faktycznie nie jest taki słaby wynik, c'nie?

- Arbuzini
- Juventino
Ihmo nie.
Lewandowski, Piszczek, Błaszczykowski i bramkarze to mocne filary tej drużyny. Zawodnicy, za których nie trzeba się wstydzić. Najbardziej boli mnie środek obrony
. Może do EURO przebudzi się Jeleń... byłoby miło (tak BTW. Smuda nie ma do niego jakiego ale?).
Lewandowski, Piszczek, Błaszczykowski i bramkarze to mocne filary tej drużyny. Zawodnicy, za których nie trzeba się wstydzić. Najbardziej boli mnie środek obrony

- annihilator1988
- Juventino
A mi się wydaje, ze Korea "nie wytoczyła swoich wszystkich dział". Co prawda była ten Takachata z Arsenalu, ale bodajże brakowało jeszcze kilku gości z lig zachodnich. Remis jest zasługą Koreańczyków, którzy nie potrafili wykończyć swoich akcji
- steru
- Qualità Juventino
Smuda powołał piłkarzy z naszej ekstraklasy na zgrupowanie w Turcji. Ostatecznie Polska zmierzy się z olimpijską reprezentacją Bośni i Hercegowiny.
Bramkarze: Rafał Gikiewicz (Śląsk Wrocław), Michał Gliwa (Polonia Warszawa).
Obrońcy: Piotr Celeban (Śląsk Wrocław), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań), Marcin Kamiński (Lech Poznań), Maciej Sadlok (Polonia Warszawa), Filip Modelski (GKS Bełchatów), Adam Danch (Górnik Zabrze).
Pomocnicy: Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Rafał Murawski (Lech Poznań), Szymon Pawłowski (Zagłębie Lubin), Sebastian Mila (Śląsk Wrocław), Waldemar Sobota (Śląsk Wrocław), Tomasz Kupisz (Jagiellonia Białystok).
Napastnicy: Arkadiusz Piech (Ruch Chorzów), Maciej Jankowski (Ruch Chorzów), Arkadiusz Woźniak (Zagłębie Lubin).
Trzeba z przymrużeniem oka potraktować te powołania bo termin beznadziejny, bo pominięto graczy Legii (Wisły też ale tam i tak posucha) z racji na puchary. Zwraca uwagę sporo piłkarzy Śląska Wrocław. To cieszy, zespół przecież zajmuje pierwsze miejsce w lidze. Na plus też napastnicy Ruchu, nie jest to poziom międzynarodowy ale warto się im przyjrzeć. Nasza kadra ma tylko Brożka i Lewandowskiego, co jest katastrofą przed takim turniejem jak Euro. Kpiną wydają się być powołania piłkarzy Zagłębia Lubin. Woźniak jakoś tam się jeszcze na tle całej drużyny wyróżniał, ale Pawłowski? Skoro robimy z kadry śmietnik, to już bym wolał tego napastnika z Bytomia sprawdzić o którym to się zaczyna robić głośno. Co z tego, że gra poziom niżej, skoro Zagłębie prezentuje jeszcze gorszy poziom?
Bramkarze: Rafał Gikiewicz (Śląsk Wrocław), Michał Gliwa (Polonia Warszawa).
Obrońcy: Piotr Celeban (Śląsk Wrocław), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań), Marcin Kamiński (Lech Poznań), Maciej Sadlok (Polonia Warszawa), Filip Modelski (GKS Bełchatów), Adam Danch (Górnik Zabrze).
Pomocnicy: Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Rafał Murawski (Lech Poznań), Szymon Pawłowski (Zagłębie Lubin), Sebastian Mila (Śląsk Wrocław), Waldemar Sobota (Śląsk Wrocław), Tomasz Kupisz (Jagiellonia Białystok).
Napastnicy: Arkadiusz Piech (Ruch Chorzów), Maciej Jankowski (Ruch Chorzów), Arkadiusz Woźniak (Zagłębie Lubin).
Trzeba z przymrużeniem oka potraktować te powołania bo termin beznadziejny, bo pominięto graczy Legii (Wisły też ale tam i tak posucha) z racji na puchary. Zwraca uwagę sporo piłkarzy Śląska Wrocław. To cieszy, zespół przecież zajmuje pierwsze miejsce w lidze. Na plus też napastnicy Ruchu, nie jest to poziom międzynarodowy ale warto się im przyjrzeć. Nasza kadra ma tylko Brożka i Lewandowskiego, co jest katastrofą przed takim turniejem jak Euro. Kpiną wydają się być powołania piłkarzy Zagłębia Lubin. Woźniak jakoś tam się jeszcze na tle całej drużyny wyróżniał, ale Pawłowski? Skoro robimy z kadry śmietnik, to już bym wolał tego napastnika z Bytomia sprawdzić o którym to się zaczyna robić głośno. Co z tego, że gra poziom niżej, skoro Zagłębie prezentuje jeszcze gorszy poziom?
- PrzemasJuve
- Juventino
brak legionistow widac, a szkoda bo by sie chlopaki przydali (wawrzyniak,komorowski,jedrzejczyk(?), borysiuk, rybus, a nawet ktos z 2 zyro - wolski, sklad jak na lige jest ok, mi jednak brakuje skorupskiego, ktory zasluzyl na powolanie, troche mi ten sklad bramkarski nie pasuje, no ale mlodych chlopakow wzial co graja wiec...
a cala reszta jest o dziwo ok, wzial tych co jakies szanse maja na wyjazd, a nie bral wynalazkow, szkoda roche ze baszczynskiego na srodek nie wzial, bo pod nieobecnosc zewlaka, to by byla jakas tam alternatywa, zycze celebanowi, sadlokowi i mili chyba najbardziej zeby sie pokazali bo ich stac na dobra gre juz na euro...
a cala reszta jest o dziwo ok, wzial tych co jakies szanse maja na wyjazd, a nie bral wynalazkow, szkoda roche ze baszczynskiego na srodek nie wzial, bo pod nieobecnosc zewlaka, to by byla jakas tam alternatywa, zycze celebanowi, sadlokowi i mili chyba najbardziej zeby sie pokazali bo ich stac na dobra gre juz na euro...
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Pan Mietek
- Juventino
Jankowski jest bardzo dobry. Oglądałem go kiedy grał w KSie Piaseczno i uważam, że mogą być z niego ludzie. Transfer do Legii ponoć się szykuje.steru pisze:Na plus też napastnicy Ruchu, nie jest to poziom międzynarodowy ale warto się im przyjrzeć. Nasza kadra ma tylko Brożka i Lewandowskiego, co jest katastrofą przed takim turniejem jak Euro
Cieszy, że nareszcie Ślązacy dostali powołanie, szkoda, że jak będą normalne mecze to już ich nie dostaną.
- francois
- Juventino
Szkoda, że brakuje legionistów, gdyż w zasadzie połowa ich składu nadawałaby się na to zgrupowanie. A Wolski to chyba wręcz jakieś cudowne dziecko polskiej piłki, talent pojawiający się raz na kilka/kilkanaście lat. Mam nadzieję, że będzie nadal się tak rozwijał i może już wkrótce zobaczymy go w kadrze A.
A co do powołań to na pewno dobrym pomysłem jest sprawdzenie Modelskiego, Kamińskiego, Kupisza, Jankowskiego i Woźniaka.
Na przeciwnym biegunie z kolei jest Gliwa, Danch i chyba Szymon Pawłowski.
Z kolei dodałbym od siebie Wojciecha Pawłowskiego, Janoszki, Olkowskiego, Możdżenia i Czarka Wilka.
A co do powołań to na pewno dobrym pomysłem jest sprawdzenie Modelskiego, Kamińskiego, Kupisza, Jankowskiego i Woźniaka.
Na przeciwnym biegunie z kolei jest Gliwa, Danch i chyba Szymon Pawłowski.
Z kolei dodałbym od siebie Wojciecha Pawłowskiego, Janoszki, Olkowskiego, Możdżenia i Czarka Wilka.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Pan Mietek
- Juventino
Nikt nie komentuje? :shock:
Moim zdaniem dobry mecz. Szału nie było ale dało się to oglądać i z przodu graliśmy całkiem dobrze, szczególnie, że bez Roberta. A remis z Portugalią to dobry rezultat. Oczywiście, wiadomo, że gwiazdory się nie przemęczały ale co z tego? Pochwalić należy Ojgena i Perquisa, także niezły mecz Rybusa, ciekawe czy będzie pierwszym lewoskrzydłowym na EURO?
Na weszło jak zwykle narzekają i to akurat kiedy zaczynałem ich lubić.......
P.S. Gwizdanie na Krysię było dobre
Moim zdaniem dobry mecz. Szału nie było ale dało się to oglądać i z przodu graliśmy całkiem dobrze, szczególnie, że bez Roberta. A remis z Portugalią to dobry rezultat. Oczywiście, wiadomo, że gwiazdory się nie przemęczały ale co z tego? Pochwalić należy Ojgena i Perquisa, także niezły mecz Rybusa, ciekawe czy będzie pierwszym lewoskrzydłowym na EURO?
Na weszło jak zwykle narzekają i to akurat kiedy zaczynałem ich lubić.......
P.S. Gwizdanie na Krysię było dobre