Wszystko o Squadra Azzurra
- Monte Cristo
- Juventino
Szkoda, moglby wsumie Matriego powolac. Bo oprocz Pazziniego to snajpera w tym zespole nie ma.PrzemasJuve pisze:criscito i pazza wypadli i chyba nikt nowy nie wejdzie w ich miejsce
- Juvefanatp
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
A właśnie, że nieArbuzini pisze:Jest Rossi, który typowym snajperem nie jest, ale w Villareal pełni zbliżoną funkcję.
Martwi mnie kolejny brak powołania dla Matriego, choć wydaje się on lepszy nawet od Pazziniego, którego wyraźnie lubi Cesare. Jest zdecydowanie bardziej skuteczny biorąc pod uwagę strzały/strzały celne/gole, szybszy, dynamiczniejszy i potrafiący grac na większej szerokości boiska. Za to Pazzini to typowy lis pola karnego świetnie grający głową, ale poza golami niewiele pomaga drużynie. No nic, miejmy nadzieję, że zmotywuje to Alessandro do cięższej pracy w klubie

- Arbuzini
- Juventino
A kiedy grają 4231 bez Neymara? Albo teraz, kiedy Brazylijczyk ma kontuzję? 
EDIT:
Pewnie, że Nilmar. Dysmózgowie mi się odezwało i mylenie podobnych wyrazów.

EDIT:
Pewnie, że Nilmar. Dysmózgowie mi się odezwało i mylenie podobnych wyrazów.
Ostatnio zmieniony 05 października 2011, 18:31 przez Arbuzini, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juvefanatp
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
W praktyce wygląda to tak, że Camunas szwenda się bez celu po boisku i to Giuseppe tak naprawdę wszystko rozgrywa i kreuje, dodając do tego słabą formę Valero i tylko przebłyski Caniego mamy obraz tego jak bardzo zależny jest obecnie ten klub od Włocha. Praktycznie to on zapewnił im awans do LM, a teraz utrzymuje w środku tabeli w lidze. Obecnie atak żółtych łodzi podwodnych mimo uznanych nazwisk bez Rossiego prezentuje się wręcz fatalnie a obrona z Zapatą na czele przoduje w popełnianiu masy błędów.Arbuzini pisze:A kiedy grają 4231 bez Neymara? Albo teraz, kiedy Brazylijczyk ma kontuzję?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No Arbuzini, musisz przyznać że akurat trafiłeś na kogoś kto się orientuje bardzo dobrze w grze Villarrealu.
Choć uznawanie Pazziniego wyżej niż Matriego jest dość dyskusyjne, to jednak są to dość podobni napastnicy [zwłaszcza jeśli się weźmie pod uwagę ten krąg powoływany przez Prandelliego] a konkretny wybór jest już spojrzeniem selekcjonera. Ja to akceptuję.
Choć uznawanie Pazziniego wyżej niż Matriego jest dość dyskusyjne, to jednak są to dość podobni napastnicy [zwłaszcza jeśli się weźmie pod uwagę ten krąg powoływany przez Prandelliego] a konkretny wybór jest już spojrzeniem selekcjonera. Ja to akceptuję.
- Arbuzini
- Juventino
Trafiłem i bardzo dobrze. Skróty i ustawienie na boisku nie są w stanie dać tylu informacji, co oglądanie meczów, a ja jakoś nie pałam miłością do hiszpańskiego stylu gry. Juvefanatp tylko umocnił mnie w przekonaniu, że dla Rossiego nie istnieje coś takiego, jak nieodpowiednia pozycja w ataku. Dodatkowo nieźle gra w defensywie. Chcę go :twisted:
- pan Zambrotta
- Juventino
http://seriea.pl/index.php?dzial=aktual ... kul=206755
O ile o Ogbonnie nie umiem powiedzieć nic, tak Osvaldo to drugi Amauri. żeby strzelić gola potrzebuje pięć setek. Czemu nie powoła Matriego?
dla nas plus, nie będzie zmęczony meczami o pietruszkę. Ale mimo wszystko trochę boli niecheć Cesare do byłego gracza Cagliari.
O ile o Ogbonnie nie umiem powiedzieć nic, tak Osvaldo to drugi Amauri. żeby strzelić gola potrzebuje pięć setek. Czemu nie powoła Matriego?
dla nas plus, nie będzie zmęczony meczami o pietruszkę. Ale mimo wszystko trochę boli niecheć Cesare do byłego gracza Cagliari.
- forzajuveooo
- Juventino
niechec? bo raz go nie powołał? :lol:
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Matri jest po prostu za słaby na reprezentację i trzeba to sobie jasno powiedzieć, to nic że strzelił w poprzednim sezonie dużo goli i kosztował kupę kasy - jest po prostu nijaki i w reprezentacji Włoch zawodnicy tej klasy nie mogą grać jeśli ci mają myśleć o dobrych wynikach. Jest Cassano jest Rossi, jest Balotelli. Matri nigdy raczej nie osiągnie ich poziomu piłkarskiego, może mieć dobry mecz, miesiąc czy sezon ale poziomem ich nigdy nie przeskoczy. Pazzini gwarantuje pewniejszy poziom niż Matri i tyle, no i jest bardziej przydatny drużynie w pewnych okolicznościach, przy pewnych założeniach taktycznych, nieprzychylnym wyniku - i na chwilę obecną jest w pewnych zadaniach najlepszy w tej chwili. Natomiast Matri nie jest najlepszy w żadnym aspekcie, przy żadnym ustawieniu nie ma tak, że nie ma do niego lepiej pasujących zawodników. Szczerze powiedziawszy wydaje mi się, że już w lecie będziemy mieli z nim problem jeśli będziemy chcieli wskoczyć na kolejny poziom - nie sprzedamy go więc będziemy mieli rezerwowego za 18mln... dobrze, że przynajmniej nie zarabia nie wiadomo ile ale sprzedać to go nie sprzedamy nigdy nawet za 10mln
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- pan Zambrotta
- Juventino
- Pan Mietek
- Juventino
Raczej można powiedzieć, że raz to on go powołał. A stawia na takiego Osvaldo, który jest mocno taki sobie.forzajuveooo pisze:niechec? bo raz go nie powołał? :lol:
A skoro Pazzini ma kontuzję to jasne było dla mnie, że wskoczy Matri. Ale generalnie go nie winię bo dyspozycja w klubie często nie idzie w parze z grą w kadrze.
- deszczowy
- Juventino
Oho, Maly w swoim stylu - czyli durnota goni pogoniona głupotą.Maly pisze:Matri jest po prostu za słaby na reprezentację i trzeba to sobie jasno powiedzieć, to nic że strzelił w poprzednim sezonie dużo goli i kosztował kupę kasy - jest po prostu nijaki i w reprezentacji Włoch zawodnicy tej klasy nie mogą grać jeśli ci mają myśleć o dobrych wynikach. Jest Cassano jest Rossi, jest Balotelli. Matri nigdy raczej nie osiągnie ich poziomu piłkarskiego, może mieć dobry mecz, miesiąc czy sezon ale poziomem ich nigdy nie przeskoczy. Pazzini gwarantuje pewniejszy poziom niż Matri i tyle, no i jest bardziej przydatny drużynie w pewnych okolicznościach, przy pewnych założeniach taktycznych, nieprzychylnym wyniku - i na chwilę obecną jest w pewnych zadaniach najlepszy w tej chwili. Natomiast Matri nie jest najlepszy w żadnym aspekcie, przy żadnym ustawieniu nie ma tak, że nie ma do niego lepiej pasujących zawodników. Szczerze powiedziawszy wydaje mi się, że już w lecie będziemy mieli z nim problem jeśli będziemy chcieli wskoczyć na kolejny poziom - nie sprzedamy go więc będziemy mieli rezerwowego za 18mln... dobrze, że przynajmniej nie zarabia nie wiadomo ile ale sprzedać to go nie sprzedamy nigdy nawet za 10mln
1. Cassano i Balotelli? Dwóch piłkarzy, którzy byliby w stanie rozwalić każdą drużynę, sam nie wiem, który głupszy. Chyba jednak Mario.
2. Pazzini gwarantuje? Póki co gwarantuje wygodę ławki rezerwowych Interu.
3. "sprzedać to go nie sprzedamy nigdy nawet za 10mln" - powiedziała wyrocznia.
Stary, ja byłem ostrym hejterem Matriego. Fanbojem nie jestem, ale docenić umiem. A z każdym twoim postem umacniam się w przekonaniu, że drugi taki jak Ty, to chyba tylko w Leżajsku.
- pan Zambrotta
- Juventino