tatuaże
- forzajuveooo
- Juventino
lapo to czlonek rodziny Juve. a Ty kim jestes? kibic z Polski z tatuazem klubu, ktory oglada w telewizji, parodia. Dziary z godłem robia sobie hardzi ultrasi, a takie leszczyki jak wy to budza jedynie smiech i politowanie. przyjdz jeden z drugim na żylete z tym swoim tatuazem Juve to dostaniecie liścia i pójdziecie z płaczem do domu. oj dzieci, dzieci..Push3k pisze:Lapo Elkann.forzajuveooo pisze:nie wyobrazam w swoich biznesowych kregach
- FalsoVero
- Juventino
Dlatego napisałem o koszulachpan Zambrotta pisze:naskoczyliście na juveooo, a nikt nie wie, gdzie jest przedramię :lol:
Czekaj to Ty jesteś biznesmen czy bijesz dzieci na żylecie?forzajuveooo pisze: lapo to czlonek rodziny Juve. a Ty kim jestes? kibic z Polski z tatuazem klubu, ktory oglada w telewizji, parodia. Dziary z godłem robia sobie hardzi ultrasi, a takie leszczyki jak wy to budza jedynie smiech i politowanie. przyjdz jeden z drugim na żylete z tym swoim tatuazem Juve to dostaniecie liścia i pójdziecie z płaczem do domu. oj dzieci, dzieci..
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- forzajuveooo
- Juventino
widzisz, ultras poza tym, że działa na żylecie ma swoje własne, codziennie życie, rodzinę. dziwne, co ?
ps
fajne tatuaze. sam mam kilka.
ps
fajne tatuaze. sam mam kilka.
- pan Zambrotta
- Juventino
- K.
- Juventino
Pomiędzy nadgarstkiem, a łokciem. Dlatego napisałem o krótkim rękawku. Było darować sobie docinki i od razu zacząć od obrazka.FalsoVero pisze:Dlatego napisałem o koszulachpan Zambrotta pisze:naskoczyliście na juveooo, a nikt nie wie, gdzie jest przedramię :lol:
Na stadionie. W końcu to kibic.FalsoVero pisze:Jaki to biznes sprzedawanie kukurydzy na plaży?

Ta dziara Nevera faktycznie jakaś taka niewyraźna.

- preclix
- Juventino
Jak to szło ?pan Zambrotta pisze:juveooo w pełnej krasie:FalsoVero pisze:Czekaj to Ty jesteś biznesmen czy bijesz dzieci na żylecie?
hardy ultras ! :lol:
You made my afternoon ?
:rotfl:
PS. Ładne te tatuaże

- Wiatrak
- Juventino
No raczejFajna, ale Wiatraka nie przebijesz.pitrek pisze:dzisiaj zrobiłem sobie takie cudeńko, jest jeszcze świeży ale ja jestem już zadowolony, co o tym myślicie? King's Ink w Opolu Polecam!
link: http://w172.wrzuta.pl/obraz/0LwEbm41Nt0/img_0977

- FalsoVero
- Juventino
Mam pytanie jeden z użytkowników zaczął robić sobie na plecach motyw z Powstania Warszawskiego i jeżeli mnie pamięć nie myli to nie pokazał efektu końcowego no chyba, że mnie coś ominęło 

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
trunix, padało już to pytanie. Wrzucił 2 sesje i znikł. może brać funduszyFalsoVero pisze:Mam pytanie jeden z użytkowników zaczął robić sobie na plecach motyw z Powstania Warszawskiego i jeżeli mnie pamięć nie myli to nie pokazał efektu końcowego no chyba, że mnie coś ominęło

- pitrek
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ultras proszę: link http://img856.imageshack.us/img856/9239/img0977y.jpg
ostatnio byłem w Zawierciu swoją drogą, w wiosce obok mam ludzi na budowie
pozdro
ostatnio byłem w Zawierciu swoją drogą, w wiosce obok mam ludzi na budowie

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 

- juventini22
- Juventino
Widze kolega ze mnie i z wiatrka troszke podpatrzyl ale spoko jest, ja mam dodatkowe zielony laur, kojarzący się ze zwycięstwem pare stron wczesniej mozna sobie zobaczyc