Serie A (6): JUVENTUS 2-0 Milan
- Forza_Juve
- Juventino
Pierwszy gol trochę w stylu upośledzonej Barcelony, przy drugim Abiatti zgłosił angaż do polskiej ligi, ale zwycięstwo jak najbardziej zasłużone, Milan nie miał dzisiaj żadnych argumentów po swojej stronie. "Książe" Boateng jak najsłuszniej wyleciał, a za drugą żółtą na miejscu Silvio dałbym mu karę finansową.
- Qrczak
- Juventino
Wreszcie zobaczyliśmy Gorgio w starym stylu
Giachierini bardzo poprawnie , Vidal bardzo pracowity (w sumie jak zawsze ) .
Nie wiem jak wy na to patrzycie ,ale jak dla mnie Mirko sobie nie radzi jako jeden napastnik , niby dogrywał , coś tam walczył ,ale nic specjalnego .

Giachierini bardzo poprawnie , Vidal bardzo pracowity (w sumie jak zawsze ) .
Nie wiem jak wy na to patrzycie ,ale jak dla mnie Mirko sobie nie radzi jako jeden napastnik , niby dogrywał , coś tam walczył ,ale nic specjalnego .
- ManiekJuve91
- Juventino
Zasłużyliśmy dziś na zwycięstwo 
Mistrz na kolanach

Mistrz na kolanach

- juventino2
- Juventino
Nie ma to jak wygrana z Milanem !
Wszystko zapowiadalo sie na remis,po nieskutecznosci ale wystarczyl jeden Claudio i pozamiatane.
PS. Nowy rekord
Najwięcej użytkowników 1423 było obecnych 02.10.2011 22:44:00
FORZA JUVENTUS !
Wszystko zapowiadalo sie na remis,po nieskutecznosci ale wystarczyl jeden Claudio i pozamiatane.
PS. Nowy rekord
Najwięcej użytkowników 1423 było obecnych 02.10.2011 22:44:00
FORZA JUVENTUS !
- karosznurek
- Juventino
Piękny mecz zagraliśmy oby tak dalej. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Wojtek1207
- Juventino
Uważam, że pracę domową odrobił Conte. Po dwóch meczach towarzyskich przyszedł mecz prawdziwy i zagraliśmy bardzo dobrze, przede wszystkim spokojnie, nie zgodzę się z tym, że Krasić grał źle, schodził trochę za bardzo do środka, ale kilka płaskich podań, w tym klepka z Lichym. Lepiej niż ostatnimi czasy. W końcu mamy trenera, który nie boi się zmienić ustawienia pod konkretny mecz.
- typkens
- Juventino
Bramki z totalnej pupy, ale Juve zasłużyło na zwycięstwo. Świetnie zagrał cały zespół. Nawet Giaccherini zasłużył na pochwalę - nie podawał tylko do tyłu na alibi, to się ceni. Pierwszy mecz w tym sezonie obejrzany w całości i takie wrażenia 
Takie Juve chcę oglądać !

Takie Juve chcę oglądać !
- wojczech7
- Juventino
Następny, kurna, stoik. Po meczu z Parmą nie cieszmy się, bo to Parma. Po meczu ze Sieną nie cieszmy się, bo zagraliśmy słabo. Po dobrym meczu i pechowym remisie z Bologna nie cieszmy się, no bo remis. Po perfekcyjnym meczu z aktualnym mistrzem Włoch i w pełni zasłużonym zwycięstwie nie cieszmy się, bo Milan bez formy. Przerzućcie się na bierki, tam nie ma się czym podniecać. Każdy prawdziwy kibic jest w tym momencie wniebowzięty.ewerthon pisze:Ładnie, tego się nie spodziewałem, ale nie podniecałbym się zbytnio, bo Milan jest bez formy. Marchisio niech tak dalej gra, a może się do niego przekonam. Forza Juve.
Środek Pirlo - Vidal - Marchisio? Like it.
Chiellini na lewej? Aproved.
Dziękuję, dobranoc.
Ostatnio zmieniony 02 października 2011, 22:47 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Patrol
- Juventino
Wydaje mi się,że Quagliarella miał postawić obiad czy tam kolację tylko wtedy, jeśli on strzeli bramkęmateelv pisze:Genialny mecz! Wszystkim należą się gromkie brawa, no może prócz Krasica...
Quagliarella wyda sporo kasy

Świetny mecz, świetnie kielon, genialnie Pirlo, troche za bardzo nieskuteczni Vidal i Mirko. Bramki były kwestią czasu

- Łukasz
- Juventino
Ole, Ole, Ole!
Tchnął Conte tą swoją ekspresją starego ducha Lippiego w trupa Juve. A może to ten nowy stadion? A może wszystko po trochu? Takiemu Lichtsteinerowi chciało się nawet przy 2:0 biec przez całe boisko w pogoni za ewentualną trzecią bramką...
Fajnie Vucinić zagrał. Dalej nie biega, ale zmysłu do gry kombinacyjnej (klepka z Marchisio), czy techniki (wypracowywanie sobie pozycji strzeleckiej z kilkoma obrońcami) odmówić mu nie można) - miał kilka tych okazji... Vidalowi z kolei techniki brakuje (podania, strzały), ale biega. Pirlo to Pirlo... Klasa sama dla siebie. Z trzy straty w meczu zaliczył, ale też trzeba podkreślić jego świetną robotę w defensywie. No i to dogranie do Bonucciego, po rożnym. Abbiati obronił to w tak samo genialny sposób jak wpuścił drugą bramkę Marchisio.
Pięknie jest.
Tchnął Conte tą swoją ekspresją starego ducha Lippiego w trupa Juve. A może to ten nowy stadion? A może wszystko po trochu? Takiemu Lichtsteinerowi chciało się nawet przy 2:0 biec przez całe boisko w pogoni za ewentualną trzecią bramką...
Fajnie Vucinić zagrał. Dalej nie biega, ale zmysłu do gry kombinacyjnej (klepka z Marchisio), czy techniki (wypracowywanie sobie pozycji strzeleckiej z kilkoma obrońcami) odmówić mu nie można) - miał kilka tych okazji... Vidalowi z kolei techniki brakuje (podania, strzały), ale biega. Pirlo to Pirlo... Klasa sama dla siebie. Z trzy straty w meczu zaliczył, ale też trzeba podkreślić jego świetną robotę w defensywie. No i to dogranie do Bonucciego, po rożnym. Abbiati obronił to w tak samo genialny sposób jak wpuścił drugą bramkę Marchisio.
Pięknie jest.
- Del
- Juventino
Piękny mecz, piękna gra Juve. Czemu oni nie grają tak w każdym meczu?
Niesamowicie oglądało się takie zawody, kiedy Milan został totalnie zdominowany... mieli 1? strzał w bramkę, kiedy świetnie Gigi wyjął piłkę.. trochę szczęścia przy obu golach, ale nie oszukujmy się. Zasługiwaliśmy na bramki zdecydowanie. Obrona z Chiellinim na lewej stronie niemal bezbłędnie. Nawet Bonucci dziś dobrze.. cudownie patrzeć tak na naszą drużynę. Widać, że Conte na prawdę ma dobry pomysł na ten zespół i ciśnie ich równo.
Myślę, że coraz lepiej będzie się to wszystko zazębiało. Co prawda brakuje skuteczności napastnikom ewidentnie, bo póki co to Marchisio ma najwięcej goli w drużynie (3), ale z czasem to chyba się poprawi.
Jestem nastawiony bardzo optymistycznie po tym meczu. Mówiło się, że to wyznacznik co do drużyny... nawet jeśli by był remis to uważam, że Milan nie miał nic do powiedzenia dziś. Mecz wygraliśmy 2:0 i cieszmy się z tego.
Oby tylko na słabsze zespoły wyjść równie mocno zmotywowanym co dziś.. tego Wam i sobie życzę, dobranoc.
PS. Pierwsza bramka to coś niesamowitego! Nie pamiętam, kiedy ostatni raz widziałem Juventus zdobywający gola taką piękną, kombinacyjną akcją.. aż mnie ciarki przeszły
Forza Juve!
Niesamowicie oglądało się takie zawody, kiedy Milan został totalnie zdominowany... mieli 1? strzał w bramkę, kiedy świetnie Gigi wyjął piłkę.. trochę szczęścia przy obu golach, ale nie oszukujmy się. Zasługiwaliśmy na bramki zdecydowanie. Obrona z Chiellinim na lewej stronie niemal bezbłędnie. Nawet Bonucci dziś dobrze.. cudownie patrzeć tak na naszą drużynę. Widać, że Conte na prawdę ma dobry pomysł na ten zespół i ciśnie ich równo.
Myślę, że coraz lepiej będzie się to wszystko zazębiało. Co prawda brakuje skuteczności napastnikom ewidentnie, bo póki co to Marchisio ma najwięcej goli w drużynie (3), ale z czasem to chyba się poprawi.
Jestem nastawiony bardzo optymistycznie po tym meczu. Mówiło się, że to wyznacznik co do drużyny... nawet jeśli by był remis to uważam, że Milan nie miał nic do powiedzenia dziś. Mecz wygraliśmy 2:0 i cieszmy się z tego.
Oby tylko na słabsze zespoły wyjść równie mocno zmotywowanym co dziś.. tego Wam i sobie życzę, dobranoc.
PS. Pierwsza bramka to coś niesamowitego! Nie pamiętam, kiedy ostatni raz widziałem Juventus zdobywający gola taką piękną, kombinacyjną akcją.. aż mnie ciarki przeszły

Forza Juve!

Ostatnio zmieniony 02 października 2011, 22:50 przez Del, łącznie zmieniany 1 raz.