Serie A (6): JUVENTUS 2-0 Milan
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Według LGDS

Gdzie są te wielkie absencje w Milanie? Ja zasadniczo widzę tylko brak Abate, który się na dniach skontuzjował. Chociaż nie, Paolo3 pewnie jutro napisze że Cassano to rezerwowy i takie tam inne.

Gdzie są te wielkie absencje w Milanie? Ja zasadniczo widzę tylko brak Abate, który się na dniach skontuzjował. Chociaż nie, Paolo3 pewnie jutro napisze że Cassano to rezerwowy i takie tam inne.
I ci 2 napastnicy mieliby piłkę tylko przy rozpoczęciach z koła. 442 to byłby strzał w stopę patrząc na ustawienie Milanu.Adi12345 pisze:4-4-2 . Koniecznie musi być 2 napastników. Jednym z nich na 60 +/- min. powinien zagrać Alex, czemu ? Bo jedno jego zagranie w ciągu 60 min. i możemy mieć gola. Charyzma, technika, duch walko z takim przeciwnikiem a ciężko nie wspomnieć że na własnym stadionie gramy.
Nocerino, Boateng, Seedorf, Van Bommel vs. Marchisio i Pirlo? Chyba nie muszę pisać, jaki byłby wynik walki w środku pola.
- Corcky
- Juventino
Dokładnie tak. Milan nie ma aż tak silnej ofensywy żebyśmy musieli się chować i grać 5 pomocników.annihilator1988 pisze:A ja nie chcę, żeby grali 4-1-4-1. Mając takich piłkarzy jak Alex, Matri, Fabio, Mirko, głupotą w mojej opinii jest wystawianie 1 napastnika, na którym skupi się cała uwaga linii defensywnej :snooty:
Poza tym mamy w większości napastników, którzy w tłoku potrafią sobie poradzić, mają ku temu technikę. Szybkiego Vidala wpuściłbym ewentualnie w drugiej połówce, kiedy byłoby więcej miejsca.
No ale koniec końców, miejmy nadzieję, że wynik i taktyka Conte będą właściwe.

Alessandro Del Piero ole!
- deszczowy
- Juventino
Uzupełniając zdanie: .... bo i Pato i Robinho nie zagrają dziś.Corcky pisze: Dokładnie tak. Milan nie ma aż tak silnej ofensywy żebyśmy musieli się chować i grać 5 pomocników.
Módlmy się o to....Corcky pisze:No ale koniec końców, miejmy nadzieję, że wynik i taktyka Conte będą właściwe.
- pan Zambrotta
- Juventino
po pierwsze, to z tego co wiem, to ulotkarze nie mogą komunikować się ze sobą w czasie pracy, więc skąd wiesz o ich preferencjach kibicowskich. po drugie, to przypominam że Juventus to nie Levante.zahor pisze:U mnie w robocie jest kilku kibicow Levante, obecnie trzeciej sily Primera Divison, ktorzy to, mimo ze sie ciesza z ostatnich wynikow, nie wierza ze zespol jest w stanie na dluzej zagoscic w czolowce i zalapac sie do europejskich pucharow. Rozumiem ze wedlug Twojej miary to tez sa zadni kibice, bo prawdziwy kibic powinien sie w tym momencie napinac ze jego zespol idzie na mistrza?
Za dużo niewiadomych. Czy Lichy z Barzaglim upilnują Cassano, czy Chiellini się przełamie i upilnuje Ibrę, czy nowa formacja wreszcie wypali, czy Vucinić znowu sie nie rozleniwi... pierwszy ciężki mecz, ale zamiast pieprzyć głupoty o racjonalnym zachowaniu, trzeba po prostu ściskać kciuki ile wlezie. Ja mocno liczę na 3 punkty. Forza Conte, oby się nie okazał drugim Ferrarą.
- Brutalo
- Juventino
Ty się odseparuj od ulotkarzy :!: , choć wiem, z Twojego biura na 35 piętrze możemy wyglądać na małomównych.pan Zambrotta pisze: po pierwsze, to z tego co wiem, to ulotkarze nie mogą komunikować się ze sobą w czasie pracy, więc skąd wiesz o ich preferencjach kibicowskich. po drugie, to przypominam że Juventus to nie Levante.
Dziś wygramy, a na bramce będzie Buffon

- pan Zambrotta
- Juventino
- zahor
- Juventino
I będzie mieć rację, bo gdyby Pato był zdrowy to Antek siadłby na ławce.Ouh_yeah pisze:Według LGDS
Wszyscy się stęskniliśmy za tymi sucharami.pan Zambrotta pisze: po pierwsze, to z tego co wiem, to ulotkarze nie mogą komunikować się ze sobą w czasie pracy, więc skąd wiesz o ich preferencjach kibicowskich.
Przyznasz mi w końcu rację że Conte jednak w pewien sposób widzi w Vuciniciu wysuniętego napastnika, czy uznasz jednak że gdybym nie oglądał spotkań na livescorze to bym wiedział, że Conte lubuje się w wystawianiu SS na szpicy?jakku1 pisze:Jest sklad:
OFFICIAL: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Pirlo; Krasic, Marchisio, Vidal; Pepe; Vucinic.
Czyli Kielon na lewej i 4-1-4-1. Ryzykownie ; /
Conte znowu podjął taką decyzję, jaką podjąć mógł albo genialny wizjoner, albo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Chyba żaden inny trener nie zdecydowałby się na takie ustawienie. Więcej takich pokerowych zagrywek to szybciej okaże się kim jest nasz szkoleniowiec. Mam nadzieję że bramka numer jeden.Castiel pisze:Bez sensu Vucinic ma sam stanąć przeciwko takim stoperom jak Silva i Nesta? Czarno to widzę.
Ostatnio zmieniony 02 października 2011, 20:14 przez zahor, łącznie zmieniany 3 razy.
- jakku1
- Juventino
Mam coraz gorsze przeczucia przed tym meczem.pumex pisze:Jezu najsłodszy, Leo pilnuje Ibrę :? Jak coś z tego będzie...
Trzymam kciuki i wierzę, nic innego nie pozostało
Oficjalny sklad Milanu jest identyczny, jak podala LGDS, czyli:
MILAN: Abbiati, Bonera, Nesta, T.Silva, Zambrotta, Nocerino, VanBommel, Seedorf, Boateng, Ibra, Cassano
@Zahor
Ja pisalem o tym, ze Vucinic jest napastnikiem tak wszechstronnym, ze moze grac i na szpiacy i jako SS. Btw, ciesze sie, ze w koncu obejrzysz mecz (chyba)

Ostatnio zmieniony 02 października 2011, 20:15 przez jakku1, łącznie zmieniany 2 razy.
- Damiankarol
- Juventino
jakku1 pisze:Jest sklad:
OFFICIAL: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Pirlo; Krasic, Marchisio, Vidal; Pepe; Vucinic.
Czyli Kielon na lewej i 4-1-4-1. Ryzykownie ; /
A gdzie Ci świetni lewi obrońcy według Conte? :naughty:
Na szpicy oczywiscie Vuinic.

Lepiej żeby były zmiany trochę bardziej taktowne niż w ostatnim meczu, bo nie dość, że defensywa niestabilna to i w ataku będzie mało do powiedzenia.

Forza Juve !! Forza Alex !!
- Monte Cristo
- Juventino
Jezu, Chiellini na lewej, Vidal jako trequartista... Mam nadzieje ze Conte wie co robi.