Wszystko o Interze
- Monte Cristo
- Juventino
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:Lord of San Siro pisze:Cały czas spokojny, bo takiego złodziejstwa pewnie często nie ogląda. Żółta dla Obiego, w sytuacji, gdzie o faulu nie było mowy, później druga żółta za faul dobry metr przed polem karnym i podyktowana jedenastka. Wynik meczu został EWIDENTNIE wypaczony i przebieg drugiej połowy był wypadkową tego, co zrobił sędzia. Szkoda, że takie miernoty sędziują mecze. Naprawdę było bardzo dobre i szybkie spotkanie, aż fajnie się oglądało. Niestety sędzia Rocchi wszystko spartolił. Serie C to dobre miejsce dla niego.dav3d pisze:Ale ,że Ranieri wyleciał z boiska? :lol: On zawsze taki spokojny i cały czas poker face,a tu nagle taki krewki się zrobił ? :shock:
Nie bede sie znizal do poziomu niektorych na tym forum i dawal teksty "No tak, jestes Interista, oczywiscie ze gadasz bzdury" ale to byla najwieksza glupota jaka ostatnio przeczytalem. Ty sobie przypomnij co sie dzialo podczas pierwszego sezonu za Ranieriego u nas i w jakich okolicznosciach wy zdobyliscie Scudetto. Ale oczywiscie twoim zdaniem pewnie ja nie wiem o czym gadam i wszystko bylo ok, ale teraz gdy to Inter jest krzywdzony przez sedziow to jest inna sprawa. Gdy my wtedy narzekalismy na sedziow to wy mowiliscie ze trzeba grac. Wpisz sobie na Youtube Napoli - Juventus 3-1 2007.
PS. Swoja droga dawno ciebie tutaj nie bylo. Ciekawe czemu.

- Lord of San Siro
- Interista
Ja świetnie pamiętam ten mecz i jak Was wyrolowali, i nawet chyba na tym forum napisałem, że takiego przekrętu to nie widziałem dawno, albo coś w tym guście. To że grać trzeba dalej to jasna sprawa, my też będziemy. To początek sezonu dopiero, maksymalnie będziemy tracili 7 pkt do lidera, przy takich fatalnych wynikach, to doprawdy niewiele. Gorzej być nie może, a z gry po przyjściu Ranieriego jestem zadowolony. Także z dzisiejszego meczu, do przerwy rzecz jasna.Monte Cristo pisze: Gdy my wtedy narzekalismy na sedziow to wy mowiliscie ze trzeba grac. Wpisz sobie na Youtube Napoli - Juventus 3-1 2007.
PS. Swoja droga dawno ciebie tutaj nie bylo. Ciekawe czemu. :think: (No dobra, mala napinka z mojej strony, ;) )
Nie było mnie dawno nie tylko na tym forum, ale też na wielu innych, nie tylko sportowych. Moja nieobecność nie ma żadnego związku z wynikami takimi lub innymi Interu.
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
- SKAr7
- Juventino
Wszyscy mówią o Milanie i Interze, ale tak sobie patrzę na te mecze powyższej dwójki i zaczynam WYMAGAĆ w myślach od Juventusu mistrzostwa w tym roku. I wcale nie przez to, że jesteśmy jacyś wyjątkowo silni, ale Serie A stała się niesamowicie słaba.
Inter skreśliłem z walki o Scudetto w momencie przyjścia Ranieriego- obecność tego Pana na takim poziomie jest dla mnie równie niezrozumiała, co obecność dzisiejszego sędziego na boisku Serie A. Jego drużyny zawsze grały fatalnie, nieskładnie, bez pomysłu i jeśli wygrywały to z dużym szczęściem. Inter dostał syndrom szoku nowego trenera z Bologną i w środę i pewnie na tym się skończy.
Milan na papierze wygląda dobrze- Ibra i Cassano są w formie, która daje Mediolańczykom najlepszy atak na świecie w danej chwili. Ale jak popatrzę na ich linię pomocy... Nocerino? Staruszkowie Seedorf i Ambrosini? Średni Aquilani? To mało.
Jest jeszcze świetne Napoli, ale czy to jest materiał na mistrza? Owszem, ładnie zmiażdżyli Milan i Inter i byłbym zadowolony nawet z dwóch punktów ze starć z nimi, ale kiedy Chievo im postawiło autobus przed bramką cała ta cudowna ofensywa nagle stała się jak dzieci we mgle. A ligę się wygrywa z Chievo i Lecce, a nie z Milanem.
Tak sobie teoretyzuję i mam nadzieję, że jutro w Turynie Mediolańczycy nie zweryfikują moich poglądów na siebie:P
Inter skreśliłem z walki o Scudetto w momencie przyjścia Ranieriego- obecność tego Pana na takim poziomie jest dla mnie równie niezrozumiała, co obecność dzisiejszego sędziego na boisku Serie A. Jego drużyny zawsze grały fatalnie, nieskładnie, bez pomysłu i jeśli wygrywały to z dużym szczęściem. Inter dostał syndrom szoku nowego trenera z Bologną i w środę i pewnie na tym się skończy.
Milan na papierze wygląda dobrze- Ibra i Cassano są w formie, która daje Mediolańczykom najlepszy atak na świecie w danej chwili. Ale jak popatrzę na ich linię pomocy... Nocerino? Staruszkowie Seedorf i Ambrosini? Średni Aquilani? To mało.
Jest jeszcze świetne Napoli, ale czy to jest materiał na mistrza? Owszem, ładnie zmiażdżyli Milan i Inter i byłbym zadowolony nawet z dwóch punktów ze starć z nimi, ale kiedy Chievo im postawiło autobus przed bramką cała ta cudowna ofensywa nagle stała się jak dzieci we mgle. A ligę się wygrywa z Chievo i Lecce, a nie z Milanem.
Tak sobie teoretyzuję i mam nadzieję, że jutro w Turynie Mediolańczycy nie zweryfikują moich poglądów na siebie:P
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Lord of San Siro pisze: Cały czas spokojny, bo takiego złodziejstwa pewnie często nie ogląda. Żółta dla Obiego, w sytuacji, gdzie o faulu nie było mowy, później druga żółta za faul dobry metr przed polem karnym i podyktowana jedenastka.

Jak dla mnie to faul i na żywo jak się oglądało to wyglądało jak by było już w polu karnym. Spytaj sędziego co widział.
Aha, nawet jakby było przed polem karnym to i tak przy takiej akcji można było dać drugie żółtko, więc nie ma co narzekać - i tak byście się posypali. Zresztą, z takim trenerem...

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- dav3d
- Juventino
jakiś oszołom na fcinter napisał:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:powiem krótko wczorajsze sędziowanie było jak za najlepszych lat Juventusu tyle w temacie
topboxing.pl zapraszam 

- D-Rose
- Juventino
Po tym to ja im zycze zeby w kazdym meczu ich przekrecali.dav3d pisze:jakiś oszołom na fcinter napisał:powiem krótko wczorajsze sędziowanie było jak za najlepszych lat Juventusu tyle w temacie
Inter! co? 3:0! :lol: :lol:
Miszczowie nie swiata, a galaktyki i drogi mlecznej upokorzeni i to jeszcze u siebie... :lol: :lol: brawo napoli, brawo sedzia! Tak sie sedziuje! licze na powtorke w meczu z Juventusem

A dzis licze ze sedzia przekreci Milan, o!

Szkoda ze Moggiego nie ma, aczkolwiek licze ze Marotta tez nam załatwi odpowiednich sedziów
A tak na serio, to kara za kłamstwa i złodziejstwo Facchettiego! Nie dosyc ze gosc smarzy sie w garze ze smołą to jeszcze ynterkowi przestali sedziowie pomagac... armagedon! Sprawiedliwosc jednak istanieje na tym swiecie 8)
Ostatnio zmieniony 02 października 2011, 09:19 przez D-Rose, łącznie zmieniany 2 razy.

- Forza_Juve
- Juventino
Ja się nie zgadzam, boPush3k pisze:Nie jestem do końca przekonany z tego czy się cieszyć z przegranej Interu.
Wiecie... Napoli jest silne i na razie lideruje.
Właściwie to dla nas w tym meczu najlepszy byłby remis.
Czy w kalendarzu zima czy może wiosna,
porażka Interu to sprawa radosna.
Czy grają jesienią czy grają w lecie,
Interze, mam nadzieję, że polegniecie.
Gdy zatrudnili sobie Ranieriego,
tylko śmiać się mogliśmy z tego.
A gdy Inter nic nie strzela i traci trzy gole,
To już dla mnie radocha, że ja p****ole.
- Izi
- Juventino
Napiszę tak: nie wypada mi się cieszyć z takiej porażki interu i powstrzymuje się zważywszy na przebieg spotkania. Ewidentne błędy sędziego sprawiły że nawet w swoich najlepszych czasach mediolańczycy mogli by liczyć co najwyżej na remis. Nie cieszy to ponieważ prawdopodbnie takich kaloszy jest więcej i nie życzyłbym sobie na nich trafić w jakimś naszym meczu, dlatego też Calcio jakoś powinno zareagować. Jak mówił Platini zaraz po meczu Anglia Niemcy chyba gdzie nie uznano wyspiarzom bramki strzelonej przez Lamparda: "błędy sędziowskie są częścią tej gry", ale wszędzie musi być gdzieś granica. Tą niewątpliwie neapolitański kalosz przekroczył i za to rzucam na niego klątwe :evil:. Nienawidzę interu z całego swojego serduszka, ale potraktowanie ich w ten sposób uważam za niedopuszczalny!
Co do Napoli, wiemy że mają dobrą kadrę zawodniczą i sędziowską, mam nadzieję że na nas się nadzieją ;p
FJ!
Co do wierszyka u góry
Radosna Twórczość xD
Co do Napoli, wiemy że mają dobrą kadrę zawodniczą i sędziowską, mam nadzieję że na nas się nadzieją ;p
FJ!
Co do wierszyka u góry
Radosna Twórczość xD
Franciszek I wydaje się być uroczo pokorny.
- Pan Mietek
- Juventino
Faul Obiego był, chociaż faktycznie raczej przed polem karnym. Wprawdzie i tak grając w 10 pewnie przegraliby ale rozumiem częściowo rozgoryczenie interistów. Ale rzucanie tekstami, że mecz był drukowany jest prześmieszne. Tak samo jak tłumaczenie kibiców i Morattiego, że "dobry mecz ale żałosny sędzia". Tak to mogliśmy mówić My 4 lata temu, tutaj sytuacja jest zupełnie inna. Jeszcze dodał, że ma nadzieje, że sędzia poniesie konsekwencje - szkoda, że nie mówił tak o Lucio po meczu z Romą.
Jakby Zuniga trafił z 5 metrów w pustą bramkę to byłoby 4
Jakby Zuniga trafił z 5 metrów w pustą bramkę to byłoby 4

- risto
- Juventino
nie idzie im od poczatku sezonu to juz zaczeli sie sedziowania czepiac. Pewnie Lucek dalej dziala i zamawia sedziow na mecze.
Nie ma co rozpaczac, jak jestescie takimi mistrzami to jedna porazka w te czy wewte nic nie zmieni
Teraz wiecie jak boli takie sedziowanie.
Pewnie sedziowanie w innych meczach serie A tez nigdy nie jest idealne i o tym sie nie mowi. Tyle ze teraz juz nie ma na kogo zwalic bo Lucka u nas nie ma. I na kogo teraz zwalic? Taaa, pewnie De Laurentiis przejal paleczke i czas jego osobe zlikwidowac z Neapolu, a moze to Mazzari zahipnotyzowal sedziego i trzeba mu oczka wydłubac?
Inter wraca tam gdzie bylo jego miejsce przed Calciopoli czy jak to tam sobie nazywacie.
Nie ma co rozpaczac, jak jestescie takimi mistrzami to jedna porazka w te czy wewte nic nie zmieni

Teraz wiecie jak boli takie sedziowanie.
Pewnie sedziowanie w innych meczach serie A tez nigdy nie jest idealne i o tym sie nie mowi. Tyle ze teraz juz nie ma na kogo zwalic bo Lucka u nas nie ma. I na kogo teraz zwalic? Taaa, pewnie De Laurentiis przejal paleczke i czas jego osobe zlikwidowac z Neapolu, a moze to Mazzari zahipnotyzowal sedziego i trzeba mu oczka wydłubac?
Inter wraca tam gdzie bylo jego miejsce przed Calciopoli czy jak to tam sobie nazywacie.
- Dybala 4ever
- Juventino
I bardzo dobrze! Niech teraz płaczą, że Rocchi ich okradł. Sprawiedliwości staje się za dość. Nas jak gnoili w 07/08 to było wybornie. Wyzywali nas od płaczków i mówili, że trzeba robić swoje. Macie teraz prezent od nas! Zróbcie Calciopoli 3 : wywalcie Juve, Milan, Napoli, Rome z ligi na zbity pysk, bo widzę, że macie problemy.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
I pomyśleć, że kilka miesięcy temu forumowi znawcy śmiali się, jak pisałem, że Napoli ma lepszy skład od nas. Rozjechali Inter, wcześniej pokonali Milan. Dla mnie to właśnie Napoli zdobędzie majstra w tym roku. A Inter, cóż... jest na swoim miejscu.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- @D@$
- Juventino
Wynik cieszy, ale faktycznie jedna decyzja trochę przechyliła sprawę, faul był przed polem karnym a kartka też dyskusyjna. Inna rzecz że druga bramka nie wynikała z przewagi liczebnej a błedu defensywy, więc tak do końca się tłumaczyć nie można.
Wynik 0:3 robi wrażenie, ale nie dyskwalifikuje Interu w tym sezonie, musimy być czujni w meczu z nimi (szkoda jednak, że w 1-2 drugiej kolejce z nimi nie graliśmy). Inna sprawa, że Napoli pozostaje jednym z faworytów.
Wczoraj popołudniu w necie pykałem w taką durną grę online i wygrałem będąc Napoli z Interem 3:0 a Juventusem z Milanem 1:0, wprawdzie poziom tego jest taki, że nie ma różnicy czym się gra, ale może to dobry znak
Wynik 0:3 robi wrażenie, ale nie dyskwalifikuje Interu w tym sezonie, musimy być czujni w meczu z nimi (szkoda jednak, że w 1-2 drugiej kolejce z nimi nie graliśmy). Inna sprawa, że Napoli pozostaje jednym z faworytów.
Wczoraj popołudniu w necie pykałem w taką durną grę online i wygrałem będąc Napoli z Interem 3:0 a Juventusem z Milanem 1:0, wprawdzie poziom tego jest taki, że nie ma różnicy czym się gra, ale może to dobry znak

- pan Zambrotta
- Juventino
Wracam na rewir i trzeba pogonić parę szczot, bo rozbrykało sie tałatajstwo pod moja nieobecność.
Wpierw pozdrawiam Monte Christo i mrozziego - gdyby frustracja latała, już dawno spotkalibyście się chłopaki z psem łajką w kosmosie.
Temat o zimowym mercato już widzę założony :lol:
?
Inter przegrał, ale będzie się dalej liczyć w stawce, a grają coraz lepszą piłkę. Podobnie jak Roma. Radzę patrzeć na własne podwórko.
Wpierw pozdrawiam Monte Christo i mrozziego - gdyby frustracja latała, już dawno spotkalibyście się chłopaki z psem łajką w kosmosie.
Temat o zimowym mercato już widzę założony :lol:
Przypomnij mi, to było przed, czy po tym, jak płakałes ze nikt nie dał Ci qualitkiszczypek pisze:Nie rozumiem Twojego podniecenia. Już zapomniałeś jak płakałeś mi na gg, że chcesz być zabawny, ale Ci nie wychodzi?pan Zambrotta pisze:dobrze tak dziadowi.

Inter przegrał, ale będzie się dalej liczyć w stawce, a grają coraz lepszą piłkę. Podobnie jak Roma. Radzę patrzeć na własne podwórko.
Ostatnio zmieniony 02 października 2011, 12:25 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- risto
- Juventino
Palermo tez rozjechalo InterAntichrist pisze:I pomyśleć, że kilka miesięcy temu forumowi znawcy śmiali się, jak pisałem, że Napoli ma lepszy skład od nas. Rozjechali Inter, wcześniej pokonali Milan. Dla mnie to właśnie Napoli zdobędzie majstra w tym roku. A Inter, cóż... jest na swoim miejscu.

Nie mowie ze nie masz racji ale zobaczymy na koniec sezonu