Baraże
- x_men_1988
- Juventino
Pawel29 pisze:Z tym kupowaniem to bym się nie zgodził,ale też chciałbym żeby Turcja pokazała Łotwie,gdzie jest jej miejsceJasiek-x pisze: :twisted: Zależy mi tylko na meczu Turcji z Łotwą. Chcę aby Turcy rozgromili Łotwę, która umi tylko kupować mecze, np. ze Szwecją. :twisted: :twisted:Cały czas nie mogę się pogodzić,że Łotwa awansowała zamiast Polski :evil: :!:
Nie wiem czemu lepiej żeby Turcja rozgromiła Lotwę , moim zdaniem lepiej dla Polaków gdyby wygrała Łotwa , bo to by oznaczało że przegraliśmy z kims . Ja też wole żeby wyszła Turcja , ale żeby wygrała skromnie

- x_men_1988
- Juventino
No to się zdziwiłem , Szkocja - Holandia 1 -0 (James McFadden) . Jak możliwe że Holandia z takim składem może przegrać ze Szkocją ., jakby znowu nie dostali się do ważnych rozgrywek , to w holadndi mogłoby dojść do zmiany całego związku piłki noznej .
- BIANCONERI
- Juventino
Trzeba przyznać,że w pierwszych meczach barazowych doszło do niemałych sensacji takich jak wygrana Łotwy z Turcja czy Szkocji z Holandia.Mysle jednak,że oba te zespoły pokonają swoich rywali na własnych boiskach.Do Euro wejda też:Walia,Chorwacja i Hiszpania.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Pawel29
- Juventino
Sportowa złość :twisted:x_men_15 pisze:Pawel29 pisze:Z tym kupowaniem to bym się nie zgodził,ale też chciałbym żeby Turcja pokazała Łotwie,gdzie jest jej miejsceJasiek-x pisze: :twisted: Zależy mi tylko na meczu Turcji z Łotwą. Chcę aby Turcy rozgromili Łotwę, która umi tylko kupować mecze, np. ze Szwecją. :twisted: :twisted:Cały czas nie mogę się pogodzić,że Łotwa awansowała zamiast Polski :evil: :!:
Nie wiem czemu lepiej żeby Turcja rozgromiła Lotwę , moim zdaniem lepiej dla Polaków gdyby wygrała Łotwa , bo to by oznaczało że przegraliśmy z kims . Ja też wole żeby wyszła Turcja , ale żeby wygrała skromnie.

- Juverulez!
- Juventino