Serie A (5): Catania 1-1 JUVENTUS
- emsiii
- Juventino
moim zdaniem Conte powinien zostawic krasica ale elia jest do zmiany...no i dobrze by bylo dac w koncu sznse fibio w koncu strzelil ostatnio 6 bramek:)ale z drugiej strony powinien wejsc Alex bo jak pirlo ma slapszy dzien to il capitano na pewno sobie poradzi z rozegranim pily:)
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Z tym zastrzeżeniem, że niestety Krasic nie gra lepiej. Naprawdę nie spodziewałem się, że Elia może zaprezentować się dzisiaj tak słabo.Vimes pisze:Widać Elia nieprzypadkowo grzał ławę w poprzednich spotkaniach, bo jest cienki jak sik nietoperza :roll:.szczypek pisze:Cieszy Elia, tzn. że jest w podstawowym składzie. Wreszcie nie Pepe, wreszcie nie Giaccherini... No i Vidal jest.
- drewnaldinio
- Juventino
Conte zmienił taktyke i gramy padake F.Q musi wejsć za Marchisio i wracamy do starego ustawienia
Ostatnio zmieniony 25 września 2011, 16:03 przez drewnaldinio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Damiankarol
- Juventino
A miało być tak miło, gdy zagęścimy środek.. A tu wprost przeciwnie, najsłabsza połowa tego sezonu.
Po cichu obawiałem się tych czysto ofensywnych skrzydeł.
Zmiany, tylko to może dać nam nadzieję, na korzystny wynik.
Po cichu obawiałem się tych czysto ofensywnych skrzydeł.
Zmiany, tylko to może dać nam nadzieję, na korzystny wynik.

Forza Juve !! Forza Alex !!
- Wojtek
- Juventino
To włącz innąGandalf8 pisze:Jak zwykle kiedy oglądam transmisję po polsku to Juve gra fatalnie.

Chociażby za gre w defensywie - dużo odbiorów.rh pisze:Vidal bardzo dobrze? a czym on niby sie wyroznil? nie ma za co go pochwalic
- PaoloM10
- Juventino
dokładnie tak samo to widzę jak Ty.Kubba pisze:PADAKA
Na cholerę Conte zmienia taktyke?! Co to ma być?! Vidal na pozycji trequartisty? Nie mam pytań...
Mam nadzieję, że po przerwie zobaczę normalne 4-4-2 jak graliśmy do tej pory. Matri jako jedyny napadzior kompletnie sobie nie radzi. Skrzydła też nie grają.
Za Marchisio wpuściłbym Quagliarellę, Vidala dać na środek i zmiana Krasicia za Pepe...
Pirlo dziś słabo.
"Vidal nawet do kościoła wchodzi wślizgiem" 

- whitesignus
- Juventino
Q i Dp lekko sie tam rozgrzewaja, ale watpie by Conte wposcil ich od poczatku 2 polowy. A te 2 zmiany to mus po prostu, na ta gre nie ma innego wyjscia i nie ma na co czekac
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wygląda na to, że zaczynamy bez żadnej zmiany. Jakoś niezbytnio to widzę. Marchisio nie powinno już być. Może Kielon niech odpocznie i wejdzie (sam w to nie wierzę) Bonucci?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- pumex
- Juventino
Ja mam wrażenie, że wynik nie jest głównie kwestią braku umiejętności/formy kilku piłkarzy (czyt. Elia, Krasic, Grosso), tylko braku ruchu całej drużyny. Ja naprawdę nie wymagam gry a'la Barcelona, gdzie w akcjach bierze udział 10 zawodników, ale jak jeden ma piłkę, drugi biegnie a 4 mogących wesprzeć kolegów stoi, to coś jest nie halo

- whitesignus
- Juventino
Wszedł Pepe za Elie, choc wczescniej bym chcial zobaczyc kogos u boku Matriego w napadzie...
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Grunt, że nie przegraliśmy, bo po pierwszej połowie właśnie się na to zanosiło. Druga część zdecydowanie lepiej, choć i tak bez szału. Chiellini prawie nam drugą bramkę w plecy zafundował.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- KondzioJuveFans
- Juventino
Pepe bardzo dobra zmiana , wniósł dużo ożywienia. Dobra 2 połowa Krasicia... szkoda , że nic nie wpadło
Bardzo pewnie dzisiaj Buffon. Chiellini to chyba powinien odpocząć

Ostatnio zmieniony 25 września 2011, 16:56 przez KondzioJuveFans, łącznie zmieniany 1 raz.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Damiankarol
- Juventino
cholerny remis..
były szanse, na strzelenie zwycięskiej bramki, ale i Catania mogła zgarnąć 3 pkt..

były szanse, na strzelenie zwycięskiej bramki, ale i Catania mogła zgarnąć 3 pkt..
Forza Juve !! Forza Alex !!