Serie A (4): JUVENTUS 1-1 Bologna
- Qrczak
- Juventino
Ja jakoś nie widzialem ,żeby pokazywał na gwizdek ,ale jeżeli tak to w tym momęcie Pirlo powinien dostać zółtą i powtórzyć wolnego .preclix pisze:Uhuh... macie coś na sopcast?
Niech wypowie się ktoś obeznany, bo w momencie zagrania Pirlo, sędzia wyraźnie pokazywał na gwizdek. Czy nie jest to zobowiązujące ?
- piterjuve
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Mam nadzieję, że równie głośno będziesz się śmiał po meczu, a teraz ciszaQrczak pisze:Chłopie nie żartuj bologna nic nie gra a ty mówisz ,ze remis jest sukcesem hahhahaha :rotfl:piterjuve pisze:Pracował na tę kartkę przez całą pierwszą połowę - Conte powinien go za to zje...
W tej sytuacji remis będzie sukcesem.
- _Piotrek_
- Juventino
Pierwsze żółta Vucinicia za pyskowanie. Druga za faul, nie ma co się spierać. Do sędziego można mieć wyłącznie pretensje o to, że najpierw pokazał Czarnogórcowi, żeby więcej nie faulował dając mu do zrozumienia, że obejdzie się bez kartki, a po interwencji piłkarzy i trenera Bolonii zmienił zdanie. Rozgrzeszałaby go tylko podpowiedź bocznego.
Druga połowa będzie dla nas sprawdzianem. Drużyna Del Neriego nie potrafiła utrzymać przewagi grając w 10. Jeśli ekipa Conte chce coś osiągnąć musi w takich sytuacjach udowadniać, że jest wielka.
Ja w to słabo wierze. Z meczu łatwego zrobił się nam koszmar...
Druga połowa będzie dla nas sprawdzianem. Drużyna Del Neriego nie potrafiła utrzymać przewagi grając w 10. Jeśli ekipa Conte chce coś osiągnąć musi w takich sytuacjach udowadniać, że jest wielka.
Ja w to słabo wierze. Z meczu łatwego zrobił się nam koszmar...
Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 21:43 przez _Piotrek_, łącznie zmieniany 1 raz.
- KondzioJuveFans
- Juventino
gramy średnio... ale lepiej od Bologni , mam nadzieje , że strzelimy jeszcze gola i spokojnie utrzymamy ten wynik
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Winner
- Juventino
Sędzia całkowicie nie ogarnia tego co się dzieje na boisku
. Gol mim zdaniem zdobyty niezgodnie z przepisami bo raczej bez gwizdka(ja go nie słyszałem bo powtórka była) i ta druga żółta kartka najpierw pokazuje że to ma być ostatni raz a jak się ławka gości burzy to daje kartkę amator nie sędzia. Co do słuszności 2 kartki nie ma wątpliwości, zasłużenie za głupotę naszego "klasowego" zawodnika ale sposób podjęcia decyzji co najmniej kontrowersyjny.
P.S powinniśmy zainwestować w dłuższe boisko specjalnie dla Krasicia

P.S powinniśmy zainwestować w dłuższe boisko specjalnie dla Krasicia
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- klama 10
- Juventino
W sumie to nie wyszło aż tak źle 
Bolonia przestanie się bronić w 11, zaczną atakować przez co się bardziej otworzą...
Liczę na powiększenie naszego dorobku bramek choć oczywiście priorytetem są 3 pkt.

Bolonia przestanie się bronić w 11, zaczną atakować przez co się bardziej otworzą...
Liczę na powiększenie naszego dorobku bramek choć oczywiście priorytetem są 3 pkt.
Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 21:44 przez klama 10, łącznie zmieniany 1 raz.
- lose10
- Juventino
ku.wa popisal sie Vucinic nie ma co.. Tak, trzeba bylo dobić Bologne w drugiej, a teraz ciekawe co bd
Musi wejść Vidal nie ma innej opcji.
W pewnych momentach bardzo dobrze to wyglądalo, ale glupota jednego goscia potrafi wkurzyc. Jeszcze pierwsze żółtko dostal za najezdzanie na sedziego po swoim ewidentnym faulu :?
Oby były 3 pkt
Ten Ramirez taki zly nie jest.. Gigi wierze w Cb :!:

Musi wejść Vidal nie ma innej opcji.
W pewnych momentach bardzo dobrze to wyglądalo, ale glupota jednego goscia potrafi wkurzyc. Jeszcze pierwsze żółtko dostal za najezdzanie na sedziego po swoim ewidentnym faulu :?
Oby były 3 pkt

Ten Ramirez taki zly nie jest.. Gigi wierze w Cb :!:
Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 21:46 przez lose10, łącznie zmieniany 1 raz.
- Qrczak
- Juventino
Okej przypomnę po meczupiterjuve pisze:Mam nadzieję, że równie głośno będziesz się śmiał po meczu, a teraz ciszaQrczak pisze:Chłopie nie żartuj bologna nic nie gra a ty mówisz ,ze remis jest sukcesem hahhahaha :rotfl:piterjuve pisze:Pracował na tę kartkę przez całą pierwszą połowę - Conte powinien go za to zje...
W tej sytuacji remis będzie sukcesem.

- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Idealny moment na wprowadzenie Elii w miejsce Pepe (ktory ma juz nawiasem kartke na koncie) - bedziemy zapewne bronic wyniku, jego szybkosc bedzie w tym wypadku nie do przecenienia.
Teraz dopiero okaze sie co warta jest ta druzyna. Nie chodzi nawet o wynik bo jesli zremisujemy grajac cala 2 polowe w oslabieniu nikt nie bedzie mogl powiedziec, ze to wielka tragedia. Chodzic bedzie bardziej o umiejetnosc dostosowania filozofii gry do narzuconych warunkow....
Teraz dopiero okaze sie co warta jest ta druzyna. Nie chodzi nawet o wynik bo jesli zremisujemy grajac cala 2 polowe w oslabieniu nikt nie bedzie mogl powiedziec, ze to wielka tragedia. Chodzic bedzie bardziej o umiejetnosc dostosowania filozofii gry do narzuconych warunkow....
Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 21:46 przez Nadziej, łącznie zmieniany 1 raz.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- dama
- Juventino
sędzia fatalny, do teraz sie zastanawiam za co Pepe dostał żółtko (pierwszy faul i to taki nijaki), faul na pirlo w srodku niegwizdniety po ktorym byla kontra...De Ceglie atakowany od tyłu (chamskie zahaczenie nogi) brak zoltka dla Bologni...
- Gathafi
- Juventino
Pirlo z tego co widziałem miał 4 straty z czego 2 wyjątkowo głupieRSelevan pisze:Nom. Cala jedna.Gathafi pisze:Vucinic to jest gość, gol i czerwo :C
PS: Barzagli widzieliście jakie piłki na wybieg do Miłosza posyłał, kurcze sam nie wiem czy zakup stopera w zimie jest konieczny.
pumex
Pirlo - średnio
chyba raczej słabo bo miał od cholery strat w środku pola

- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Skandalem jest to, że sędzia upomina Vucinica pokazując, że to jego ostatnia szansa po czym daje czerwoną po protestach Bologny i ich trenera śmiech. Nawet jeśli go trafił to albo upomina albo daje kartkę odrazu, a tu nagle taka zmiana decyzji pod wpływem Bologny.
Sędziowanie w tym meczu, w ogóle fatalne, odgwizdany spalony Vucinica w akcji gdzie miał 30 metrow wolnej przestrzeni przed bramką i wychodził sam-na-sam, replay pokazał, że był przed linia spalonego.
W sytuacji gry w 10tke pewnie powinien wejść Matri za Del Piero, no i może Vidal, żeby wzmocnić środek.
Sędziowanie w tym meczu, w ogóle fatalne, odgwizdany spalony Vucinica w akcji gdzie miał 30 metrow wolnej przestrzeni przed bramką i wychodził sam-na-sam, replay pokazał, że był przed linia spalonego.
W sytuacji gry w 10tke pewnie powinien wejść Matri za Del Piero, no i może Vidal, żeby wzmocnić środek.
Dawniej Virus[Mauro].
- strong return
- Juventino
Zgadzam się z Tobą jakku1. Osobiście odniosłem wrażenie, że gramy chaotycznie i bardzo nerwowo. Niepotrzebnie, stąd dużo strat. Dobrze, że prowadzimy. Czerwona co prawda zasłużona, ale sędzia i tak za nami mam wrażenie nie przepada. Ale musimy wygrać!
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!