Serie A (4): JUVENTUS 1-1 Bologna
- Adi666666
- Juventino
na miejscu Conte zmienił bym Alexa i postawił na Matriego ... on nadaję się na wysuniętego jedynego napastnika jest szybki ... mimo że Alex nie zasługuje na zmianę bo gra dobrze.... przed nami prawdziwy test zagramy całą 2 połowę w 10 ... obyśmy zdobyli jakoś 3 pkt ... Bologna poza 3 rożnymi nic nie pokazuje my gramy wysoko zobaczymy jak będzie ...
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kiedy on dostał pierwszą żółtą? Vidal, Elija i Matri na boisko!Piotrekmmz pisze:Przecież on już miał żółtą na koncie...
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- RSelevan
- Juventino
Nom. Cala jedna.Gathafi pisze:Vucinic to jest gość, gol i czerwo :C
PS: Barzagli widzieliście jakie piłki na wybieg do Miłosza posyłał, kurcze sam nie wiem czy zakup stopera w zimie jest konieczny.
pumex
Pirlo - średnio
chyba raczej słabo bo miał od cholery strat w środku pola
- Mateuszello
- Juventino
Kontrolujemy na razie cały czas. Czerwona dla Vucinicaroccoco23r pisze:i tak już miał na koncie żółtą, więc nic to by nie zmieniło...

Miałem zerwanie połączenia z netem kiedy strzelili Mirko bramkę(widziałem tylko jedną krótką powtórkę) :C
Strasznie dużo się kartek sypie :? Kto już dostał

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Łukasz
- Juventino
No niby tak, ale to też ogromna głupota Vucinicia... Jak tak, to mu się nie chce biegać, a tu, przy żółku na koncie, wślizgów mu się zachciało...gucio_juve pisze:Sędzia jest jakimś idiotą. Kto mu dał w ogóle papiery na sędziowanie. To nie był faul nawet na żółtą kartkę, pomijając to, że Vucinić trącił lekko piłkę.
- LordRahl
- Juventino
Krasic fatalny? To mnie dziwisz, bo całkiem fajnie się pokazywał, może fakt z 2 rajdy mu nie wyszły, ale nadrobił to powrotami do obrony i zaangażowaniem...gucio_juve pisze:Sędzia jest jakimś idiotą. Kto mu dał w ogóle papiery na sędziowanie. To nie był faul nawet na żółtą kartkę, pomijając to, że Vucinić trącił lekko piłkę.
Krasić jest fatalny. Pierwszy dziś do zmiany. Oby się nie cofnęli i nie stracili żadnej głupiej bramki.
Kartka dla Vucinica to komedia, nie mówię ze się nie należała, pomijając, iż trafił w piłkę, ale skoro miał dostać to odrazu. Natomiast arbiter upomniał go i pogroził kartką, a następnie po interwencji piłkarzy i trenera Bologny dał kartke, coś tu nie halo!!! Mam nadzieję, że utrzymamy wynik ew dobijemy ich z kontry.
- Prusor
- Juventino
Właśnie Elia za Pepe...ale boję się że Conte będzie chciał się ograniczyć do defensywy..eh.Kubba pisze:
Fajnie jakby i Elia za Pepe wszedł...
Gramy w 10... ciekawe czy Conte będzie bronił wyniku?
No Del Piero No Party Noo !..
- stahoo
- Juventino
Nie wiem, czy Vucnić nie trafił przypadkiem w piłkę... Nie ważne.
Vidal za Krasića i dowozimy 1-0.
Vidal za Krasića i dowozimy 1-0.
Ta, grając w 10 wpuścimy ofensywnego pomocnika za bocznego pomocnika, który sporo pracuje w defensywie...?Adi12345 pisze:Właśnie Elia za Pepe...ale boję się że Conte będzie chciał się ograniczyć do defensywy..eh.
Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 21:41 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- SirRose
- Juventino
Ostatnio to my traciliśmy frajerskie bramki - dziś sami taką zdobywamy
Nasza dzisiejsza postawa nie napawa optymizmem. Co prawda Bologna nie stworzyła sobie zbyt wielu sytuacji, ale my też nie.
Vucinic zachował się w końcówce idiotycznie, faul zupełnie niepotrzebny. W osłabieniu będzie ciężko dowieść 3 pkt do końca meczu.
Wydaje mi się, że niebawem zobaczymy Vidala na boisku.
Btw Milos powinien mieć boisko 400m długości a nie obwodu - może wtedy by za linie nie wybiegał cały czas

Vucinic zachował się w końcówce idiotycznie, faul zupełnie niepotrzebny. W osłabieniu będzie ciężko dowieść 3 pkt do końca meczu.
Wydaje mi się, że niebawem zobaczymy Vidala na boisku.
Btw Milos powinien mieć boisko 400m długości a nie obwodu - może wtedy by za linie nie wybiegał cały czas

- Loremaster
- Juventino
Vidal za Krasica to dziwna zmiana bo co będziemy grali ? Pepe ma żółtą więc on zejdzie pewnie ze skrzydła jeżeli już i tam przejdzie Marchisio robiąc miejsce dla Vidala w środku. Matri za Alexa i da się tak grać.
- roccoco23r
- Juventino
Ja liczę na to, że bologna też dostanie czerwo. Szczególnie Perez jest znany z agresywnej gry i czerwone kartki go nie omijają, więc wszystko jest możliwe. Mamy dobry wynik. Jeśli zagramy na 1 napastnika, co chyba teraz jest oczywiste, powinniśmy wygrać, bo obrona gra pewnie i nie dopuszcza do sytuacji stykowych w naszym polu karnym. Forza!
- PaoloM10
- Juventino
a to przepraszam, bo widziałem tylko jak czerwoną mu pokazuje. W takim wypadku wszystko zasłużoneCastiel pisze:No właśnie dostał żółtą...tyle tylko, że drugą.PaoloM10 pisze:żółta to max co powinien dostać Vucinić ! Jak dla mnie trochę skandal