Serie A (4): JUVENTUS 1-1 Bologna
- Wojtek
- Juventino
Trzecia asysta Pirlo w trzecim meczu, świetnie to zrobili. Mamy 1:0 ale pytanie co teraz? Co wymyśli Conte grają w 10. Teraz dopiero zobczymy prawdziwe oblicze drużyny. Czerwo dla Vucinica bezsensowna tak jak i żółć dla Pepe.
Krasic i te jego za dalekie wypuszczenie piłki :doh:
Mimo iż gramy w 10 wierze że uda się wygrać to spotkanie a Vidal i Elia w tym pomogą.
Krasic i te jego za dalekie wypuszczenie piłki :doh:
Mimo iż gramy w 10 wierze że uda się wygrać to spotkanie a Vidal i Elia w tym pomogą.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
no to się wszystko zgadza, bo żółtko miał wcześniej...PaoloM10 pisze:żółta to max co powinien dostać Vucinić ! Jak dla mnie trochę skandal
Ja osobiście bym jeszcze Mirko oszczędził bo aż tak brutalny to faul nie był, ale sędzia chyba zabardzo przejął się rolą.
Narazie gramy dobrze, Bolognia mało co dochodzi do głosu, co prawda My też nie mieliśmy za wielu okazji, ale wykonanie wolnego przez Pirlo pokazuje jego klasę i doświadczenie...

Strzelamy coś po przerwie i gramy krótko trzymamy Bolognie!
- Alexis93
- Juventino
To tyle, trzeba się przygotować na remis lub porażkę. Vucinic zachował się jak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> za przeproszeniem, jeszcze jak by to zrobił w drugiej połowie albo chociaż ratował jakąś sytuację bramkową a w tak głupi sposób dostać drugą żółtą to trzeba nie mieć rozumu.
Juventus na zawsze!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To była jego druga żółta...PaoloM10 pisze:żółta to max co powinien dostać Vucinić ! Jak dla mnie trochę skandal
Podoba mi się gra Juve. Wiele ciekawych, niekonwencjonalnych zagrań i jak najbardziej zasłużone prowadzenie. Gra się ciężko, ale nie ma się co dziwić - Bologna ogranicza się praktycznie do gry na własnej połowie, przez co cholernie ciężko rozegrać piłkę.
Vucinic czerwo - zobaczymy, czy Juve poradzi sobie z taką sytuacją przez następne 45 minut. Mam nadzieję, że Conte dobrze to ustawi - zwycięstwo być musi.
- maati
- Juventino
czerwona kartka wg mnie jest bardzo mocno przesadzona maks to żółta mam mały żal do Mirko bo myślę że z tej ich akcji nic konkretnego by nie wynikło szkoda gramy w 10 ale szansa na wygraną dalej jest. Gra jest ładna dla oka
Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 21:39 przez maati, łącznie zmieniany 2 razy.
- drewnaldinio
- Juventino
Dajcie jakiegoś linka dobrego
- Buczus_JuveFan
- Juventino
UP: Panowie Mirko dostał druga żółtą, czerwien nalezala mu sie wtedy obligatoryjnie, wiec to jego wina, trzeba bylo albo nie pyszczec albo nie kosic.
Ale i tak to jeden z najskuteczniejszych w ofensywie pilkarzy od tych trzech kolejek. Licze mimo wszystko, ze QUA postraszy jego pozycje w nastepnym meczu.
Ale i tak to jeden z najskuteczniejszych w ofensywie pilkarzy od tych trzech kolejek. Licze mimo wszystko, ze QUA postraszy jego pozycje w nastepnym meczu.
- jakku1
- Juventino
Okrutnie dziwny mecz. Gramy SLABO. Co prawda mielismy kilka sytuacji do strzelenia gola, a Bologna na razie ogranicza sie do jakichs strzalow z daleka, ale mimo wszystko spodziewalem sie lepszej gry. Srodek pomocy nie gra NIC. To znaczy, Marchisio jeszcze ogarnia, ale Pirlo gra kiepsciutko. Pepe w ogole jest niewidoczny. Dobrze, ze przynajmniej obrona jak na razie sobie radzi. Ale mamy momentami problemy i z rozegraniem i z powstrzymywaniem pomocnikow Bologni przed atakami. A to wlasnie z winy pomocy!
Krasic zaliczyl fatalny poczatek, ale potem gral coraz lepiej. Pepe i Pirlo sa do zmiany, z tym, ze wiadomo... Adree i tak lepiej zostawic na boisku, bo jednym zagraniem moze zmienic oblicze meczu. Pepe natomiast bym wywalil, bo jest po prostu NIEWIDOCZNY.
Dobrze wygladal za to atak. Ale Vucinic wylecial z boiska, zupelnie zasluzenie notabene. Druga zolta kartka mu sie nalezala. Chociaz kontrowersje moze wzbudzac to, ze dostal pierwsza przeciez za protesty.
Sedzia mam wrazenie, ze momentami nie ogarnia tego co sie dzieje na boisku. Gramy w 10, prowadzimy 1:0, aby udalo sie wygrac!
Krasic zaliczyl fatalny poczatek, ale potem gral coraz lepiej. Pepe i Pirlo sa do zmiany, z tym, ze wiadomo... Adree i tak lepiej zostawic na boisku, bo jednym zagraniem moze zmienic oblicze meczu. Pepe natomiast bym wywalil, bo jest po prostu NIEWIDOCZNY.
Dobrze wygladal za to atak. Ale Vucinic wylecial z boiska, zupelnie zasluzenie notabene. Druga zolta kartka mu sie nalezala. Chociaz kontrowersje moze wzbudzac to, ze dostal pierwsza przeciez za protesty.
Sedzia mam wrazenie, ze momentami nie ogarnia tego co sie dzieje na boisku. Gramy w 10, prowadzimy 1:0, aby udalo sie wygrac!
- Qrczak
- Juventino
Chłopie nie żartuj bologna nic nie gra a ty mówisz ,ze remis jest sukcesem hahhahaha :rotfl:piterjuve pisze:Pracował na tę kartkę przez całą pierwszą połowę - Conte powinien go za to zje...
W tej sytuacji remis będzie sukcesem.
- juventusiak_94
- Juventino
- M.R.
- Juventino
Skończonym idiotą to jest sędzia który posłuchał się chyba biadolenia piłkarzy i trenera Bologny żeby dać czerwoną kartkę. Najpierw pokazał wyraźnie Vuciniciovi że to może być jego ostatni faul. Dziwne zachowanie :roll:filippo0 pisze:I już wiadomo jaki feler ma Vucinic. To jest skończony idiota
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek