Serie A (4): JUVENTUS 1-1 Bologna
- Łukasz
- Juventino
Widzów czy punktów? W środku tygodnia w to pierwsze wątpię.rh pisze:tak z innej beczki.. jutro bedzie komplet
De Ceglie miał pauzę tylko jednego meczu, to raz. Z dwójki Barzagli-Bonucci to ten drugi w razie konieczności zagrałby na prawej (tak grał jako młodzieżowiec), to dwa.@Maras@ pisze: Teoretycznie to Vidal i Pepe, w razie takiej konieczności, mogą zagrać na bokach obrony (lub wejście Bonucciego przesunie np. Kielona na lewo lub Barzagliego na prawo)...
- SirRose
- Juventino
Poprzedni mecz widziałem tylko w tle bo miałem remont w domu, ale dziś mam zamiar siąść i spokojnie pooglądać. Mam nadzieje, że będzie na co popatrzeć.
Cieszy mnie bardzo, że po raz pierwszy w składzie na mecz znalazł się Estigarribia. Z pewnością nie zobaczymy go od pierwszej minuty ale mam nadzieję, że wejdzie z ławki i zaliczy udany debiut w SerieA.
Mamy potwornie krótką ławkę jeśli chodzi o obrońców - mam nadzieję, że nic nieprzewidzianego się nie wydarzy bo Conte będzie musiał kombinować i pomocników do obrony przesuwać. Moim zdaniem mógł olać na przykład Pazienzę a powołać Grosso i Sorensena.
Liczę na 3pkt i kontynuowanie dobrej passy. Nie możemy gubić punktów ze średniakami/słabeuszami tak jak w poprzednich sezonach.
Cieszy mnie bardzo, że po raz pierwszy w składzie na mecz znalazł się Estigarribia. Z pewnością nie zobaczymy go od pierwszej minuty ale mam nadzieję, że wejdzie z ławki i zaliczy udany debiut w SerieA.
Mamy potwornie krótką ławkę jeśli chodzi o obrońców - mam nadzieję, że nic nieprzewidzianego się nie wydarzy bo Conte będzie musiał kombinować i pomocników do obrony przesuwać. Moim zdaniem mógł olać na przykład Pazienzę a powołać Grosso i Sorensena.
Liczę na 3pkt i kontynuowanie dobrej passy. Nie możemy gubić punktów ze średniakami/słabeuszami tak jak w poprzednich sezonach.
- Zawidowianin
- Juventino
Na juventuz.com podawali, że zostało tylko 300 biletów na dzisiejszy mecz.Łukasz pisze: Widzów czy punktów? W środku tygodnia w to pierwsze wątpię.
onliforpipul
- jakku1
- Juventino
Wiesci z Vinovo mowia, ze zagramy w przodzie tak: Krasic, Vucinic, Del Piero, Pepe.
Ciekawi mnie kto wystapi w srodku. No i jest nadzieja, ze Elia wejdzie w koncu z lawki, jesli nie bedzie kontuzji. Wydaje mi sie, ze Conte chce oszczedzic troszke Matriego (ze wzgledu na owa kontuzje, w ostatnim meczu), bo w sumie to jest to Nasz najlepszy strzelec (2 mecze, 2 gole - szkoda, ze 1 nieslusznie nieuznany) i powinien grac. Wydaje mi sie, ze to takie dmuchanie na zimne, jak w przypadku Krasicia, ktory do konca zdrowy nie byl.
W sumie, jestem bardzo ciekaw formy Serba - dawno go nie widzialem w akcji. Mam nadzieje, ze dogra pare dobrych pilek i wygramy
Aha, Di Vaio chyba nie zagra, podobno przytrafila mu sie jakas kontuzja.
Ciekawi mnie kto wystapi w srodku. No i jest nadzieja, ze Elia wejdzie w koncu z lawki, jesli nie bedzie kontuzji. Wydaje mi sie, ze Conte chce oszczedzic troszke Matriego (ze wzgledu na owa kontuzje, w ostatnim meczu), bo w sumie to jest to Nasz najlepszy strzelec (2 mecze, 2 gole - szkoda, ze 1 nieslusznie nieuznany) i powinien grac. Wydaje mi sie, ze to takie dmuchanie na zimne, jak w przypadku Krasicia, ktory do konca zdrowy nie byl.
W sumie, jestem bardzo ciekaw formy Serba - dawno go nie widzialem w akcji. Mam nadzieje, ze dogra pare dobrych pilek i wygramy

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To Cię zdziwię. Wczoraj wieczorem podano informację, że w sprzedaży pozostało jeszcze jedynie 200 biletów. W chwili obecnej jest to pewnie jeszcze mniejsza ilość.Łukasz pisze: Widzów czy punktów? W środku tygodnia w to pierwsze wątpię.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=63654jakku1 pisze:Wiesci z Vinovo mowia, ze zagramy w przodzie tak: Krasic, Vucinic, Del Piero, Pepe.
W sumie, jestem bardzo ciekaw formy Serba - dawno go nie widzialem w akcji. Mam nadzieje, ze dogra pare dobrych pilek i wygramyAha, Di Vaio chyba nie zagra, podobno przytrafila mu sie jakas kontuzja.
Taki prawdopodobny skład podaje Corsport. Wkurzę się, jeśli raz kolejny zostanę zmuszony do oglądania gęby Giaccheriniego. Krasić zdecydowanie powinien dostać szansę w takim spotkaniu, o Vidalu nawet nie wspominając...
Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 14:07 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- dav3d
- Juventino
Ja rozumiem ,że zwycięskiego składu się nie zmienia,ale przydałoby się parę zmian w wyjściowej jedenastce. Tym bardziej,że gramy tylko w Serie A i Coppa Italia
topboxing.pl zapraszam 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Rozumiem problemy z komunikacją i fakt, że Elia, Esti muszą się lepiej zapoznać ze schematami taktycznymi Conte, ale jeśli ich wprowadzać do składu, to właśnie w takich pojedynkach.
- kun10
- Juventino
bubu_juve pisze:a orientuje się ktoś czy na platformie Cyfry poleci gdzieś mecz ?
chodzi mi o kanał bo nawet nie wiem do końca, które z podanych tam są bądź ich nie ma. Z góry dzięki za odpowiedź
ja proponuje karnego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!!!
Licze tylko na 3pkt.
Inna zdobycz będzie nie do przyjęcia
- nowik92
- Juventino
LENIUh, oj ojbubu_juve pisze:a orientuje się ktoś czy na platformie Cyfry poleci gdzieś mecz ?
chodzi mi o kanał bo nawet nie wiem do końca, które z podanych tam są bądź ich nie ma. Z góry dzięki za odpowiedź
Fabio do składu = mecz wygrany!
Dobry mecz będzie, ciekawe czy bez damy rade wytrzymać kolejny mecz bez straty gola
nie, nie ma na C+ meczu, na c+ łikend, sporthd, sport, sport2, c+ film, c+ diskawery, c+ wbij na forum i nabij posta z pytaniem o transmisje.
elo
- bubu_juve
- Juventino
wiesz kolego mam trochę za dużo lat, żeby bawić się w jakieś nabijanie postów... zadałem pytanie z czystej ciekawości oraz z braku czasu na szukanie i szperanie po kanałach czy internecie, a w pracy chwila na napisanie posta z pytaniem się na szczęście znajdzie ... pozdro dla Ciebie ;p
Forza Juve