Wszystko o Interze
- dav3d
- Juventino
Myślę ,że jeśli ktoś nie ma internetu to nie mógłby sie tam zarejestrować .ZZX pisze:doskonałe :-D myślę że jeśli ktoś nie ma internetu to może mieć problem z odpowiedzią na te pytania :-DBartek88 pisze:Poleglem na forum interu przy rejestracji.
Widze, ze maja system anty Juventinowy http://imageshack.us/photo/my-images/26 ... e2294.jpg/ :-D :lol:
http://fcinter.pl/news/13383-oficjalnie ... -zwolniony odnośnie głównego wątku... Szkoda że Gasp już poleciał
Ciekawe czy inter pozbiera się się na weekendową kolejkę i wygra. Szczerze mówiąc myślę ,że czeka ich kolejna strata punktów :-D
topboxing.pl zapraszam 

- artur07
- Juventino
To może przygotujmy jakąś petycję czy coś żeby Gaspa zostałquentin pisze:Najlepiej, jakby Gasperini został tam dożywotnio. W tym stylu, jaki prezentuje inter, skończą w Serie B i nasze apelacje o ich załatwienie nie będą konieczne, bo wykończą się sami

No ale trzeba przyznać że porażka interu z beniaminkiem cieszy

- Łukasz
- Juventino
Mam nieodparte wrażenie, że Gasperini, nasz wychowanek, to taki koń trojański...

- ZZX
- Juventino
No właśnie się też zastanawiałem, ale skoro to forum Interu to może pocztą? :-Ddav3d pisze:Myślę ,że jeśli ktoś nie ma internetu to nie mógłby sie tam zarejestrować .ZZX pisze:doskonałe :-D myślę że jeśli ktoś nie ma internetu to może mieć problem z odpowiedzią na te pytania :-DBartek88 pisze:Poleglem na forum interu przy rejestracji.
Widze, ze maja system anty Juventinowy http://imageshack.us/photo/my-images/26 ... e2294.jpg/ :-D :lol:
Najpiękniejszy możliwy scenariusz na ten tydzień? Wygrana z Bologną i Catanią, Inter przegrywa z kolei z Bologną i dostaje ostatnie miejsce w tabeli

Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 13:17 przez ZZX, łącznie zmieniany 1 raz.
- robocop1992
- Juventino
no nic, liczyłem, że dadzą mu jeszcze szanse
nie był taki zły:D

- strong return
- Juventino
Pozamiatane. Gasp-out. Następcą póki co Beppe Baresi-blisko związany z Interem od jakiegoś czasu. Któregoż to brat jest wielką legendą Milanu. Swoją drogą Franco to naprawdę musiał być absolutnie wybitny piłkarz. Nie to co teraz te Bonuce i inne Ronokie.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Szkoda, szkoda, że tak szybko. Ciekaw jestem następcy. Mam nadzieję, że następny trener pokaże, iż to nie tylko kwestia szkoleniowca, ale także polityki Interu. Wiadomo, że grając trójką w obronie trzeba po prostu umieć, że czasem może to od razu nie wychodzić. Aczkolwiek chciałbym, żeby Moratti się przejechał na sprzedaży Eto'o i sprowadzeniu w jego miejsce półśrodków takich jak Forlan czy Zarate.
Dzisiaj Inter widzę w podobnym ustawieniu co Milan. 4-3-1-2. Ze Sneijderem, Pazzą i Milito z przodu są wiele zdziałać. No, ale poczekajmy.
BTW. Kibice Interu liczą na Van Gaala/Hiddinka. Wysoko mierzą. Zobaczymy jak tam z celownikiem u Morattiego już za niedługo.
Dzisiaj Inter widzę w podobnym ustawieniu co Milan. 4-3-1-2. Ze Sneijderem, Pazzą i Milito z przodu są wiele zdziałać. No, ale poczekajmy.
Kłóciłbym się z tym Zaccheronim. Też próbował grać w Serie A trzema obrońcami. Wyszło bardzo podobnie jak Gaspowi w Interze.evilboy pisze:Bogu dzięki, że nasi zezole z zarządu nie zdecydowali się na zatrudnienie Gaspa - bo jak widać - dało się wybrać gorzej niż Ferrara, Del Neri, Ranieri czy Zaccheroni.
BTW. Kibice Interu liczą na Van Gaala/Hiddinka. Wysoko mierzą. Zobaczymy jak tam z celownikiem u Morattiego już za niedługo.
Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 13:31 przez zoff, łącznie zmieniany 1 raz.
- evilboy
- Juventino
Może Rocky Ferrara?
Faktycznie szkoda, że tak szybko. Miał być ładny, ofensywny futbol, a wyszło jak wyszło. Bogu dzięki, że nasi zezole z zarządu nie zdecydowali się na zatrudnienie Gaspa - bo jak widać - dało się wybrać gorzej niż Ferrara, Del Neri, Ranieri czy Zaccheroni.
Chyba nie tylko ja wieszczę koniec wielkiej złodziejskiej ery interu...

Faktycznie szkoda, że tak szybko. Miał być ładny, ofensywny futbol, a wyszło jak wyszło. Bogu dzięki, że nasi zezole z zarządu nie zdecydowali się na zatrudnienie Gaspa - bo jak widać - dało się wybrać gorzej niż Ferrara, Del Neri, Ranieri czy Zaccheroni.
Chyba nie tylko ja wieszczę koniec wielkiej złodziejskiej ery interu...
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 82 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Tak, po trzech kolejkach Serie A, meczu o Superpuchar Włoch i jednym przegranym spotkaniu w LM z całą pewnością można stwierdzić, że to już koniec Interu. Ludzie opanujcie się! To dopiero 3 ligowe kolejki. Statystycznie, nawet gdyby przegrali 10 meczów na 38, co jest dość znaczącą liczbą, a wygrali pozostałe 28, mieliby 84pkt i wg tabeli z ostatniego sezonu zostaliby mistrzem. Chociaż osobiście nie życzę im powrotu na drogę zwycięstw przynajmniej w Serie A, to nie ma co ich skreślać z walki o mistrzostwo. Po drugie, poniektórzy już dopisują nam 3pkt za mecz z Bologną, a nawet dodatkowe 3 za spotkanie z Catanią. Może lepiej się powstrzymać, aby nie skończyło się gorzką porażką.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie zawracaj sobie głowy tą pajacownią.FalsoVero pisze:Na portalu dla dzieci (pilka.pl) kibice "dumy Mediolanu" tłumaczą, że drużyna grała pod zwolnienie Gaspy i wynik z Novarą nie jest żadną sensacją. Kocham tego typu tłumaczenia <3

- ZZX
- Juventino
Nie wiem czemu akurat co do mnie, skoro ja tylko napisałem o tym jak może ten tydz ładnie się skończyć;)dimebag11 pisze:Po drugie, poniektórzy już dopisują nam 3pkt za mecz z Bologną, a nawet dodatkowe 3 za spotkanie z Catanią. Może lepiej się powstrzymać, aby nie skończyło się gorzką porażką.
Tym bardziej że kilka postów wyżej napisałem "Z jednej strony cieszy przegrana Interu, ale trzeba spokojnie do tego podchodzić i liczyć na dobrą grę Juve". Spokojnie, chyba mało kto popada teraz w hurra optymizm, generalnie chyba każdy się chce nacieszyć tym momentem po 2 latach;)
PS odpukałem za Ciebie w niemalowane :-D
- Łukasz
- Juventino
Na moje oko lepiej zamienić jednego na kreatywniejszego Zarate.zoff pisze: Dzisiaj Inter widzę w podobnym ustawieniu co Milan. 4-3-1-2. Ze Sneijderem, Pazzą i Milito