Piwo
- em777
- Juventino
Moje ulubione piwa to Lech, Tyskie, Gingers, Desperados, Calsberg i Haineken 

Chcesz wiedzieć czym jest reklama
to zobacz, Masz firmę i nie masz strony internetowej
tworzenie stron ?
to zobacz, Masz firmę i nie masz strony internetowej
tworzenie stron ?
- Alfa i Omega
- Juventino
Harnaś w miarę łączy w sobie wszystkie zalety: w miarę dobry, w miarę tani, w miarę procentowy.
A jak chce zaszaleć, to kupuję Tyskie, też spoko.
No i w Lidlu u mnie jest promocja na Budweisery <3
A jak chce zaszaleć, to kupuję Tyskie, też spoko.
No i w Lidlu u mnie jest promocja na Budweisery <3
- francois
- Juventino
Słyszałem o tyj Pele Miodowej, ale osobiście nie piłem. Musze się w końcu skusić, ale chętnie poznałbym Wasze opinie na ten tematadinho08 pisze:Leżajsk i Perła Niepasteryzowana. Od czasu do czasu też Łomża Miodowa

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Pan Mietek
- Juventino
Trafiłeś w sednoadinho08 pisze:Leżajsk i Perła Niepasteryzowana. Od czasu do czasu też Łomża Miodowa

Było pewnie już o tym ale dodam, że uwielbiam Piwo "Żywe".
- PietroBosman
- Juventino
Fajne piwko ukraińskie "Obołon".
http://hywelsbiglog.files.wordpress.com ... bottle.jpg
Znalazłem takie w Szczecinie więc może i u was gdzieś na sklepowych półkach jest.Warto zapoznać się z tym trunkiem.
Znalazłem takie w Szczecinie więc może i u was gdzieś na sklepowych półkach jest.Warto zapoznać się z tym trunkiem.
- FalsoVero
- Juventino
U mnie się trochę pozmieniało ze względu, że Żubr zaczął walić spirytusem a Lech jest według mnie rozgazowany. Teraz piję tylko Żywca który kiedyś w ogóle mi nie smakował w końcu chyba "dorosłem" do tej goryczki no i jak jest to piwo Corona które mogę pić, pić i jeszcze raz pić 

Gdzie :>PietroBosman pisze:Fajne piwko ukraińskie "Obołon".
Ostatnio zmieniony 04 października 2011, 15:49 przez FalsoVero, łącznie zmieniany 1 raz.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- adinho08
- Juventino
Wiele już o tym piwku słyszałem i myślę, że najwyższy czas na nie zapolować 8)Mietson pisze:Było pewnie już o tym ale dodam, że uwielbiam Piwo "Żywe".
Vinci per noi magica JUVENTUS !
Górnik Zabrze & Wisłoka Dębica
- PietroBosman
- Juventino
Czyń to czym prędzej!adinho08 pisze:Wiele już o tym piwku słyszałem i myślę, że najwyższy czas na nie zapolować 8)Mietson pisze:Było pewnie już o tym ale dodam, że uwielbiam Piwo "Żywe".
Tyle tylko,że nie jest to piwko do spożycia w większej ilości.Tak mi się wydaje.
Z racji miejsca zamieszkania(Szczecin) rzadko trafiam na dosyć popularne piwko "Specjal".A lubię je bo dobrze mi sie kojarzy.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Będąc w tym roku kilka dni nad morzem, zakochałem się w piwie Brok. Wchodziło jak woda, smakowało przepysznie, lekko goryczkowe, ale bez rewelacji, nie zostawiało kaca, jeśli chodzi o "kopanie" to raczej średnio, ale idealne przy wylegiwaniu się na plaży. Dzień w dzień schodziło tych Broków z 7-8, a picie innego piwa przy nich, nawet jeśli to był specjal, lech, tyskacz czy inna całkiem w porządku marka, to jak picie keniggera z biedronki, przy Żywcu 

BESTER MANN, BESTEEER !

- adinho08
- Juventino
Upolowałem i nie żałuję. Niebo w pysku :-DPietroBosman pisze:Czyń to czym prędzej!adinho08 pisze:Wiele już o tym piwku słyszałem i myślę, że najwyższy czas na nie zapolować 8)Mietson pisze:Było pewnie już o tym ale dodam, że uwielbiam Piwo "Żywe".
Vinci per noi magica JUVENTUS !
- pumex
- Juventino
Jak już ktoś odświeżył temat, to i ja pochwalę się, czym zazwyczaj się posilam
U mnie zdecydowany prym wiedzie Perła i Żubr - świetne piwa, polecam. Nie patrzę na ceny, tylko na smak.
Jest też kilka piw, które, jak to mówią, ciężko wchodzą: Warka, Lech - jakoś nie lubię tych browarów.
Na koniec przestrzegam przed kupowaniem czegokolwiek z Browara Jabłonowo. To cuś można dostać w hipermarketach Carrefour, jest tanie i obrzydliwe, dolegliwości żołądkowe gwarantowane

Jest też kilka piw, które, jak to mówią, ciężko wchodzą: Warka, Lech - jakoś nie lubię tych browarów.
Na koniec przestrzegam przed kupowaniem czegokolwiek z Browara Jabłonowo. To cuś można dostać w hipermarketach Carrefour, jest tanie i obrzydliwe, dolegliwości żołądkowe gwarantowane

- pan Zambrotta
- Juventino