Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Serpente

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 19:51

Czytaj uważnie,napisałem że Lucio w 2009/2010 był (IMHO) najlepszym obrońcą na świecie :ok:

Obrazek
Fidelito

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 20:00

Bartek88 pisze:
Powie mi ktos kiedy Elia tak powiedzial?! Przeciez on nie zna po wlosku czy ang. kilku prostych polecen, ktore moze uslyszec od Conte na boisku a co dopiero z prasa rozmawiac!?
Elia to przecież "dziecko" portali społecznościowych i tam też to napisał(choć na samym meczu podobno był), ale szybko ktoś mu ten wpis kazał skasować.

i hate lucio #inter he kick #stekelenburg in the face he have to get a red card :@ i am really angry :C

Co do zdolności lingwistycznych Elii to jakoś tam się potrafi wypowiedzieć po angielsku czy niemiecku, gorzej jeśli musi coś napisać...
Ostatnio zmieniony 19 września 2011, 20:11 przez Fidelito, łącznie zmieniany 2 razy.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 20:05

Mietson pisze: Mi wystarczy to jedno zdanie, żeby stwierdzić, że to Lucio ma jakieś wąty do Juve. Natomiast jeśli chodzi o Elię, to uważam, że tak napisał nie dlatego, że jest z Juve a nie lubi interu tylko dlatego, że on i Stekelenburg są holendrami więc całkiem możliwe, że to ziomale.
Aha, czyli ze jak Lucio cos mowi zlego o kims z Juventusu to jest be i "bo Interista", ale jak Elia cos powie, to bardzo dobrze, bo mial jakis powod i jest swietym aniolkiem ktory nie ma zadnej nienawisci w sobie? Swietne rozumowanie :ok: Niektorzy w tym temacie powinni naprawde puscic swoje kompleksy i patrzec na niektore sprawy obiektywnie.

Mysle ze ani Elii, ani Lucio nie chodzilo o to zeby nabluzgac na ktorys z klubow. Elia, jak juz ktos wczesniej zauwazyl, po prostu byl wnerwiony bo Lucio kopnal jego kolege z reprezentacjii, a Lucio powiedzial to co powiedzial majac na mysli ze zawodnicy Juve i Interu zawsze beda sie ze soba sprzeczac (i w sumie ma racje). Nie wiem jak jest naprawde, ale przynajmiej taka jest moja teoria.

EDIT:

Tak, wymienil, ale nie wiemy czy to bylo w sensie "pewnie ze tak zrobil, jak to przystalo na tych glupokow z Juventusu", czy chodzilo mu o "pewnie ze tak zrobil, jest z Juventusu a miedzy nimi a graczami Interu zawsze tak bedzie". A to jest moim zdaniem znaczna roznica. Ale masz zupelna racje, nie ma co o tym tak naprawde dyskutowac. I tak za dwa dni wszyscy o tym zapomna.
Ostatnio zmieniony 19 września 2011, 20:24 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 20:13

Monte Cristo pisze:Aha, czyli ze jak Lucio cos mowi zlego o kims z Juventusu to jest be i "bo Interista", ale jak Elia cos powie, to bardzo dobrze, bo mial jakis powod i jest swietym aniolkiem ktory nie ma zadnej nienawisci w sobie? Swietne rozumowanie :ok: Niektorzy w tym temacie powinni naprawde puscic swoje kompleksy i patrzec na niektore sprawy obiektywnie
Lucio wymienił nazwę naszego klubu a Elia - nie. Czaisz?
Monte Cristo pisze:Mysle ze ani Elii, ani Lucio nie chodzilo o to zeby nabluzgac na ktorys z klubow. Elia, jak juz ktos wczesniej zauwazyl, po prostu byl wnerwiony bo Lucio kopnal jego kolege z reprezentacjii, a Lucio powiedzial to co powiedzial majac na mysli ze zawodnicy Juve i Interu zawsze beda sie ze soba sprzeczac (i w sumie ma racje). Nie wiem jak jest naprawde, ale przynajmiej taka jest moja teoria.
No nie do końca bo Lucio stwierdził, że Elia na niego najechał bo jest juventino.
Ale o co my się sprzeczamy? To jest nieco bez sensu.

Żeby nie było offtopa - uważam, że Gasperini się utrzyma dłużej od Beniteza.

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 20:51

Mietson pisze:Żeby nie było offtopa - uważam, że Gasperini się utrzyma dłużej od Beniteza.
Tzn. chyba bardziej chciałbyś? :)
Zobaczymy, na seriea.pl już dali sondę czy Gasperini do października wytrzyma.

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 21:11

Inter gra po kolei z:Novarą, Bologną, Napoli(wtedy my z Milanem), Chievo, Atalantą, a potem z nami.
Jutro niech wygrają, potem też, następnie wtopa na Meazza z orkiestrą Wodeckiego, wygrana z Chievo remis w Bergamo i wielka wtopa z nami. Gasperini-out. Nawet wirtualnie nie dałem rady utrzymać go na stanowisku dłużej niż do końca pażdziernika. A tak się starałem :D. Tak naprawdę, jeżeli jutro nie wygra, czy też potem zremisuje po słabym meczu z Bologną- już powinien polecieć. Obiektywnie. Facet nie daje rady- i nie powinni tego ciągnąć, koryguje ciągle ustawienia, miota się-zawodnicy grają wszędzie i nigdzie, stracił poparcie kibiców, no i najważniejsze był zadowolony z ostatniego remisu. Jeśli jednak chcą to sami kontynuować to proszę. :) Chyba, że się ogarnie, ale to jest dla mnie wątpliwe na ten moment po tym co widziałem i po wynikach pre-sezonu.
Daję mu maksymalnie czas do przerwy na reprezentacje. Czyli po Napoli out. Tym bardziej, że presja w LM będzie rosła po tak kasowej wtopie, oj będzie rosła. A przeciwnicy lepsi niż ten ostatni.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 22:09

strong return pisze:Jutro niech wygrają, potem też.
A tam wygrają, kibicujmy Novarze :]
W sumie też trzeba pamiętać, że jak Gasperini spisze się bardzo źle, to też szybko się pożegna, wszystko zależy od cierpliwości Morattiego.
Inna rzecz, że Benitez poleciał po pół roku, ale też w dużej mierze za to, że powiedział zdanie za dużo.

hubijuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 22:16

Troche mi Cie zal, ale jednoczesnie sie ciesze, ze inter daje oznaki tego, ze wraca tam gdzie jego miejsce bylo 6 lat temu Wink Ale dla pocieszenia powiem Ci, ze jak beda sluchac Gasperiniego, to ta taktyka zatrybi i Szajser nie bedzie musial sie wracac do obrony a ten idiota M**tti go po 3 meczach nie usunie to bedziecie duzo bramek strzelac i grac ladny ofensywny futbol Wink - taka moja bezstronna uwaga Smile
Kolego trochę szacunku (już nawet nie dla piłkarzy interu) tylko dla kibica innego klubu... Z pewnością Ci to nie zaszkodzi (kolega ma swoje zdanie i je argumentuje więc wrzuć na luz),a to że się z tym nie zgadzasz to nie oznacza,że musisz rzucać w niego tekstami np."żal mi Ciebie merdzisto"...
Mi wystarczy to jedno zdanie, żeby stwierdzić, że to Lucio ma jakieś wąty do Juve.
Prawdziwy ultras :P

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 22:31

@D@$ Myślę, że jak nie wygrają z Novarą to nie będzie zmiłuj się i go wywalą. Pamiętać należy o tym, że jak zatrudnią Ranierego np. to on ma pierwsze sezony często dobre...i tego. Wszak z Romą miał np. niesamowitą serię w debiutanckich rozgrywkach. Jako strażak jest dobry, a nam zależy by znależć się w LM. Wprowadzam, więc korektę w swoim planie "remis z Bologną po obiecującej grze" i wygrana Interu z Novarą. 8) A na poważnie to Moratti nigdy nie był cierpliwy, więc jeśli zatrudnią kogoś w miarę to będziemy mieli z nimi jeszcze ciężkie boje na przestrzeni sezonu. Gapserini zwyczajnie pokazuje też brak konsekwencji w tym wszystkim.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 22:47

hubijuve pisze:
Troche mi Cie zal, ale jednoczesnie sie ciesze, ze inter daje oznaki tego, ze wraca tam gdzie jego miejsce bylo 6 lat temu Wink Ale dla pocieszenia powiem Ci, ze jak beda sluchac Gasperiniego, to ta taktyka zatrybi i Szajser nie bedzie musial sie wracac do obrony a ten idiota M**tti go po 3 meczach nie usunie to bedziecie duzo bramek strzelac i grac ladny ofensywny futbol Wink - taka moja bezstronna uwaga Smile
Kolego trochę szacunku (już nawet nie dla piłkarzy interu) tylko dla kibica innego klubu... Z pewnością Ci to nie zaszkodzi (kolega ma swoje zdanie i je argumentuje więc wrzuć na luz),a to że się z tym nie zgadzasz to nie oznacza,że musisz rzucać w niego tekstami np."żal mi Ciebie merdzisto"...
Mi wystarczy to jedno zdanie, żeby stwierdzić, że to Lucio ma jakieś wąty do Juve.
Prawdziwy ultras :P
Troche mi go zal w sensie, ze czuje sie jak my rok temu i nie widze tutaj zadnego braku szacunku.
Jak bym go chcial zjechac to zrobilbym to w bardziej efektowny sposob, ale chlopak nie zasluzyl :P :-D
Pozatym Lucio to brazylijczyk. Oni maja kompleksy.

KLIK ==>www
hubijuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 22:52

W sensie Copa America? :P

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 23:19

hubijuve pisze:
W sensie Copa America? :P
W sensie Melo udajacy na boisku psa :P

KLIK ==>www
risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 15:19

znalazlem cos ciekawego na blogu kibica AC Milan na temat Interu

http://www.acmilan24.com/blog/id/46/pos ... _blog.html

wlasciwie to napisal sama prawde ;)

dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 15:36

risto pisze:znalazlem cos ciekawego na blogu kibica AC Milan na temat Interu

Aż miło się czyta ten artykuł o początku końca interku :C

topboxing.pl zapraszam :)
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 16:02

risto pisze:znalazlem cos ciekawego na blogu kibica AC Milan na temat Interu

Świetny tekst. Myśle że teraz wszystko idzie w jaknalepszym kierunku by było jak dawniej przed Calciopoli :dance:

ODPOWIEDZ