LaLiga
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dzisiaj największy wstyd włoskiej lidze przyniósł Twój zespół.Serpente pisze:Chyba żartujesz :shock: Z tą ligą jest gorzej....niż najgorzej.
Ibrahimovic SAM wygrał Interowi kilkanaście jeśli nie kilkadziesiąt meczów. To z nim w składzie Mistrzostwo Włoch zdobył zarówno Juventus, Inter jak i Milan.. Naprawdę, gdyby nie to jakim okazał się być człowiekiem, chciałbym mieć taki 10. osobowy skład w Juventusie na boisku. Na sraczkę komu monolit skoro można tak wygrywać i cieszyć się życiem?Serpente pisze:Ibra to jest dobry na ligowe mecze ale jak przychodzi co do czego to ani widu ani słuchu,Milan zawsze kojarzyłem z jednością,z drużyną,z monolitem,Ibra zawsze będzie takim indywidualistą,zespół w którym nie będzie w składzie 11 zawodników tylko 10
Jestem przekonany, że wczoraj dałbym Milanowi więcej niż dał Cassano.
Barcelona jest śmieszna, bo.. Bieber.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Deklaracje piłkarzy o zakończeniu kariery w obecnym klubie przeszły już do lamusa, teraz niektórzy chcą być prezydentami swoich klubów. 
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Prezencje i dupencje ma. Nada się 
Barca zaczyna dokładnie tak jak tydzień temu, czyli 2 świetne akcje i 2 gole. Zobaczymy, czy pójdą za ciosem.
Edytka:
Hmmm... no tak, 5-0 w 41 min. :roll:
8-0 czyli stara dobra FCB.

Barca zaczyna dokładnie tak jak tydzień temu, czyli 2 świetne akcje i 2 gole. Zobaczymy, czy pójdą za ciosem.
Edytka:
Hmmm... no tak, 5-0 w 41 min. :roll:
8-0 czyli stara dobra FCB.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Dtmiu
- Katalończyk
Do czasu czerwonej kartki dla Khediry grali nieźle, nie jakoś świetnie ale poprawnie. Od tamtego momentu zaczęli grać gorzej. Po przerwie przewaga Levante się uwypukliła, może nie byli dominującą stroną ale mieli na pewno groźniejsze akcje od śnieżnobiałych. Jeśli uznamy że czerwona kartka była zasłużona to można powiedzieć że Levante rzeczywiście wygrało bo było lepsze.
- JuniorJuve
- Juventino
Hm, czyżby gra, co kilka dni nie służyła piłkarzom Mou?
Co by nie mówić, spora niespodzianka. I już Barca przed Realem. Tydzień temu Barcelona, teraz Real. Wypadek przy pracy, czy jednak liga hiszpańska zamieniła się w ligę szkocką? 

- dzidzia
- Juventino
Oglądałam ostatnie pół godziny. Chaos kompletny, Levante było sto razy lepsze. No ale w końcu grali w 10. Ronaldo tylko się przewracał, Higua marnował wszystkie otrzymane piłki, reszta z żalu faulowała... Nie wiem jak wyglądała 1 połowa (do czerwonej kartki), ale w drugiej Real trochę przypominał Juve z drugiej części zeszłego sezonu. Zero pomysłu na cokolwiek.
"Z jakiegoś powodu wiele osób po prostu mnie nie lubi" - Ronnie O'Sullivan
https://twitter.com/#!/dzidzia147 <- mój sportowy pamiętnik
http://147.pl/ <- wszystko o światowym snookerze
https://twitter.com/#!/dzidzia147 <- mój sportowy pamiętnik
http://147.pl/ <- wszystko o światowym snookerze
- pumex
- Juventino
Meczu nie oglądałem, ale widziałem statystyki a w nich lepsze było Levante, przynajmniej w najważniejszych aspektach.
Mou zrobił chyba z mózgów niektórych zawodników Realu obornik. Czy oni naprawdę w co drugim meczu muszą siać wiochę jakimiś durnymi przepychankami? Już sam nie wiem, który klub jest "lepszy"... Real czy Barca?
Co powiedział Boski Jose na konferencji pomeczowej? Standard - wina sędziego.
Mou zrobił chyba z mózgów niektórych zawodników Realu obornik. Czy oni naprawdę w co drugim meczu muszą siać wiochę jakimiś durnymi przepychankami? Już sam nie wiem, który klub jest "lepszy"... Real czy Barca?
Co powiedział Boski Jose na konferencji pomeczowej? Standard - wina sędziego.