Felipe Melo

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2011, 22:29

Brutalo pisze:Jeśli ktoś ogląda mecz Udinese-Arsenal i nie będzie jeszcze śpiący po jego zakończeniu -> Real vs Fenerbace, w którego pierwszej jedenastce awizowany jest nie kto inny jak nasz stary Felipe.
A to ciekawe ;>

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2011, 22:33

kamilu_87 pisze:
Brutalo pisze:Jeśli ktoś ogląda mecz Udinese-Arsenal i nie będzie jeszcze śpiący po jego zakończeniu -> Real vs Fenerbace, w którego pierwszej jedenastce awizowany jest nie kto inny jak nasz stary Felipe.
A to ciekawe ;>
O kurna, coś mi podpadło jak wysłałem ale myślę "eee", Galatasaray :lol: :OK: . Posta żeś nabił i tyle ;) . Edit i opisz emocje przed zobaczeniem jeszcze raz naszego "nowego Davidsa" ...

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2011, 21:01

Felipe z 10 ;) Całkiem nieźle sobie radzi widzę, szkoda mi tego gracza mimo wszystko.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2011, 21:12

zagroo pisze:

Felipe z 10 ;) Całkiem nieźle sobie radzi widzę, szkoda mi tego gracza mimo wszystko.
Jeszcze nie wszystko stracone :wink: ja tam mam nadzieję, że do nas wróci z wypożyczenia.

#AllegriOut
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2011, 21:29

To może warto pokazać gola i oryginalną cieszynkę :wink:
Przednia bramka i jaki motyw!

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2011, 21:30

Co on k. udaje psa?! :shock:

KLIK ==>www
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2011, 21:32

Bartek88 pisze:Co on k. udaje psa?! :shock:
To Melo.. nie ogarniesz :prochno:

Chętnie przyjmę ponownie Melo a wywalę Pazienzę

qwerty1337

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2011, 21:36

Udaje psa, bo to zwierzę nieczyste i Turki będą się go bały dotykać i faulować :prochno:

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2011, 21:47

No i git, że wartość tego "brojlera", który i tak już do nas nie wróci-nie spada zanadto póki co, w stosunku do wynegocjowanej kwoty wykupu. Tak trzymać.
PS. Lucas-nie wiem czy wiesz, ale k.-może oznaczać-kk, kurcze, kurde, kurdesz, kurka wodna, kurka siwa, kurka leśna, kurcze pieczone, "kur zapiał w ciemną dolinę", "kurtka na wacie" itd. Nazwać to nadinterpretacją i nadgorliwością, czy przesadyzmem to o wiele za mało.

Mało istotne co k. może jeszcze oznaczać. Na tym forum traktowane to jest jako wykropkowany wulgaryzm. Gdyby to nie był wulgaryzm, to należało normalnie napisać. / -Lucas-
Ostatnio zmieniony 18 września 2011, 22:00 przez strong return, łącznie zmieniany 4 razy.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2011, 21:52

Ja za Melo nie tęsknie bo mamy świetnego i zrównoważonego psychicznie Vidala.

Bramka przednia, a cieszynka jeszcze lepsza :rotfl:

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 10:15

Naprawdę wierzycie, że Melo do nas wróci? :lol: Jeden z dwójki Vidal-Marchisio musiałby stać się głębokim rezerwowym, no chyba, że stałby się nim Melo z pensją prawie 4mln. Melo nie zagra już w koszulce Juve
Ouh_yeah pisze:strong return, nie udawaj Tuska i nie próbuj wcisnąć kitu, że w tamtym zdaniu k. znaczy kalafior.
Chyba Kaczyńskiego :) Przecz z PIS'em!
Ostatnio zmieniony 19 września 2011, 11:51 przez pumex, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 11:07

Ech, a u Nas cały miniony sezon chyba tylko raz wstrzelił się w bramkę a tak to same balony w trybuny.

strong return, nie udawaj Tuska i nie próbuj wcisnąć kitu, że w tamtym zdaniu k. znaczy kalafior.

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 12:10

Ja tam Melo, lubiłem i nadal lubię :). Niech mu się dobrze wiedzie. Jednak jego strata nie jest odczuwalna
pumex pisze:Chyba Kaczyńskiego :) Przecz z PIS'em!
Dalej czekamy na drugą Irlandię!

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 12:15

Ale brama! Przecież to było jakieś 35 (?) metrów :shock: Moja sympatia do Melo trochę zmalała przez całe to transferowe zamieszanie ale uważam, że jest pozytywnie porąbany :prochno: Życzę mu jak najlepiej w Turcji i nie tylko dlatego, żeby go wykupili.

Tak w ogóle to nie ma szans na powrót Melo, jeśli już to tylko tymczasowy bo znowu pojawi się kwestia pieniędzy. Poza tym, mamy odpowiedni środek pola i jeśli Vidal siedzi na ławce to Melo jest zupełnie zbędny.

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2011, 12:53

Ouh_yeah pisze: strong return, nie udawaj Tuska i nie próbuj wcisnąć kitu, że w tamtym zdaniu k. znaczy kalafior.
Nie no zaraz-po pierwsze-skąd wiesz, że udaję? :wink: Po drugie-powinieneś dostać w ucho.
Poza tym naprawdę czegoś tu nie rozumiem za napisanie k.-jest kartka.
Za napisanie "qwa" czy też kufa, które to słowa mogą przywodzić takie same skojarzenia i to w bardziej niewybredny sposób,-nie otrzymuje się niczego. Już samo pisanie wykropkowanych wulgaryzmów świadczy o tym, że użytkownicy nie chcą przeklinać, więc używają bardziej softowych zamienników.
Czy wykropokowane wulgaryzmy ( i to takie nawet bardziej pewne, nie na zasadzie zabawy w policjantów i złodzei)bardziej niszczą organizację i możliwość przeglądania forum, psują jego funkcjonowanie? Czy może jednak argumenty i dyskusje ad-personam oraz całe stosy takich "wymian ciosów"; jakie można było spotkać choćby w temacie o transferach, które to na dobrą sprawę możnaby usuwać przez co temat by się zmniejszył? Rzucam to w powietrzę, albo admini to przemyślą i wezmą pod rozwagę, albo nie. Raczej pewnie nie.
Wracając do Melo- to życzę mu dużo zdrowia fizycznego i psychicznego również, co by uczciwie zapracował na swoją pensję, a i nasz budżet na tym skorzysta. Melo-lepiej niech nie wraca. To nie tak, że mam do niego uraz jakiś, ale:
Powrót Melo=Conte out=Marotta out=rewolucja kulturowa nr 3, może 4...

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
Zablokowany