Serie A (3): Siena 0-1 JUVENTUS
Ehem ???? Coś pomieszałeś chybaSkibil pisze:Po poprzednich sezonach, w tym liczę tylko na punkty. Na piękną grę i wyniki po 4:0 przyjdzie jeszcze czas ale kolejne miejsce w tabeli nie gwarantujące LM to absolutne minimum. Wszystko ponadto będzie miłym dodatkiem.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tu bym się nie zgodził. Parmę zdominowaliśmy pod każdym względem, a trzeba pamiętać, że nie graliśmy nawet pełnym pierwszym składem, Siena w niczym lepsza od ekipy z Parmy nie jest. W dodatku Conte zna naszego kolejnego rywala znakomicie, wie na co zwrócić uwagę, jako że zakorzenił w graczach Sieny swój system gry. Ostatnie sezony były koszmarne, nie radziliśmy sobie nawet z takimi piłkarskimi trolami, ale na początku już obecnego widać wyraźnie, że coś się w mentalności zmieniło (na spotkania z Milanem, Romą czy też interem motywować naszych nie trzeba było) i nie zlekceważyli o wiele słabszego zespołu całe spotkanie mądrze prowadząc grę i kontrolując jej przebieg (dobrze, że straciliśmy tę bramkę z karnego, bo dzięki temu będziemy zwracać uwagę na utrzymanie koncentracji w kolejnych spotkaniach i Conte będzie tego wymagał szczególnie).pumex pisze:To będzie duuużo cięższy mecz niż ten z Parmą.
Spotkanie z Parmą było pierwszym meczem sezonu, zespół podszedł do niego naładowany pozytywną energią po czwartkowej inauguracji, niesiony także wspaniałym dopingiem. Myślę jednak, że atmosfera w drużynie jest naprawdę znakomita, zawodnicy świadomi są swoich umiejętności, a Conte niczym maniak zwraca uwagę niemal na każdy szczegół (co w przypadku naszych ostatnich szkoleniowców wcale takie oczywiste nie było). O nastawienie do tego spotkania zatem się nie obawiam. Morale są obecnie wysokie.
Nie zmienia to oczywiście faktu, że trzeba być uważnym. Rozmiar ewentualnej wygranej nie ma dla mnie większego znaczenia - liczą się 3 punkty i styl, w jakim je zdobywamy.
- pumex
- Juventino
Siena przede wszystkim jest bogatsza o doświadczenia z pierwszej kolejki. Mają na pewno jakiś materiał poglądowy z meczu z Parmą i dodatkowo grają na swoim stadionie. Conte zna ich a oni znają Conte, to działa w obie strony
Oczywiście chciałbym się mylić, świetnie byłoby znowu zobaczyć pewną wygraną, ale uważam, że o to będzie ciężej niż w meczu z Parmą. Jednak u buka postawiłem na naszych 8) Fajny kurs był :-D
Oczywiście chciałbym się mylić, świetnie byłoby znowu zobaczyć pewną wygraną, ale uważam, że o to będzie ciężej niż w meczu z Parmą. Jednak u buka postawiłem na naszych 8) Fajny kurs był :-D

- mrozzi
- Juventino
Stary, to żadne argumenty i chyba podświadomie zdajesz sobie z tego sprawę.pumex pisze:Siena przede wszystkim jest bogatsza o doświadczenia z pierwszej kolejki. Mają na pewno jakiś materiał poglądowy z meczu z Parmą i dodatkowo grają na swoim stadionie. Conte zna ich a oni znają Conte, to działa w obie strony![]()
Ja po doświadczeniach z przeszłości nie stawiam u buka na spotkania z udziałem Juventusu.

- pumex
- Juventino
Nie wiem, może pojawia się u mnie trauma poprzednich sezonów, gdzie po efektownym zwycięstwie pojawiały się galaktyczne wtopy.mrozzi pisze:Stary, to żadne argumenty i chyba podświadomie zdajesz sobie z tego sprawę.My też będziemy mieć ten materiał poglądowy, ale on sam na tak pewnie grający Juventus raczej nie wystarczy. Znają Conte, ale ten ma obecnie o niebo lepszych zawodników. 8)
Mam to samo, ale kurs 1,73 mnie zahipnotyzował :roll:mrozzi pisze:Ja po doświadczeniach z przeszłości nie stawiam u buka na spotkania z udziałem Juventusu.Paskudy mnie sporo kosztowały. :lol:

- mrozzi
- Juventino
Też tak mam - obawa przed każdym kolejnym spotkaniem będzie mi towarzyszyć przez cały sezon, niezależnie od formy.pumex pisze:Nie wiem, może pojawia się u mnie trauma poprzednich sezonów, gdzie po efektownym zwycięstwie pojawiały się galaktyczne wtopy.
Dobry, dobry... Może się jednak skuszę.pumex pisze:Mam to samo, ale kurs 1,73 mnie zahipnotyzował :roll:

- Łukasz
- Juventino
Grosso wrócił do treningów? Ktoś się orientuje?
Mnie tylko zastanawia, co tam obok Elii robi Sissoko?pan Zambrotta pisze:Nie wiem, co jeszcze napisać więc wklejam zdjęcie Elii w kopalni:
- Bartek88
- Juventino
Po zastosowaniu filtrow noktowizyjnych mozemy zobaczyc:Łukasz pisze:Mnie tylko zastanawia, co tam obok Elii robi Sissoko?pan Zambrotta pisze:Nie wiem, co jeszcze napisać więc wklejam zdjęcie Elii w kopalni:
http://www.image-share.com/upload/929/41.jpg
Elia sie nie zlapal na zdjeciu, prawd je robil.
- annihilator1988
- Juventino
Do dupy to zdjęcie, Elia mrugnął i gówno widać . Ktoś się orientuje, czy Siena ma zawodnika, którym może "postraszyć" ? Nie chodzi mi o egzekutorów, ale o kreatorów
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- pumex
- Juventino
Każdy zespół ma kogoś takiego. Nawet największy nołnejm może okazać się w jakimś meczu postrachem. Siena ma D'Agostino, Reginaldo, niedawno dołączył do nich Mannini. W ataku groźny jest Calaio. Gigantami futbolu to oni nie są, ale kiedyś dawali o sobie znać w różnych klubach.annihilator1988 pisze:Ktoś się orientuje, czy Siena ma zawodnika, którym może "postraszyć" ? Nie chodzi mi o egzekutorów, ale o kreatorów

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Grosso nie tylko trenuje. Grosso podobno jest szykowany na pierwszy skład ze Sieną.
Mannini z Sampy. D'Agostino, który dwa lata temu był wart podobno 25 mln €. Niezły talent z FMa 08 Bolzoni. Notabene wychowanek Interu. I Brienza. Nazwisko, które już ładnych kilka lat przewija się na stadionach włoskiej Serie A.annihilator1988 pisze: czy Siena ma zawodnika, którym może "postraszyć" ? Nie chodzi mi o egzekutorów, ale o kreatorów
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ja jade +1 dla nas. Kurs 2,95.mrozzi pisze:Też tak mam - obawa przed każdym kolejnym spotkaniem będzie mi towarzyszyć przez cały sezon, niezależnie od formy.pumex pisze:Nie wiem, może pojawia się u mnie trauma poprzednich sezonów, gdzie po efektownym zwycięstwie pojawiały się galaktyczne wtopy.
Dobry, dobry... Może się jednak skuszę.pumex pisze:Mam to samo, ale kurs 1,73 mnie zahipnotyzował :roll:To zdaje się jeszcze pokłosie poprzedniego sezonu?
Pojedziemy z nimi ; ]
- Sorek21
- Juventino
----------Buffon----------
Stefan-Barzagli-Giorgio-Grosso
Pepe-Pirlo-Vidal-Elia
Matri-Q
Q bo musi dostać szansę
Pepe bo obecnie jest lepszy od Krasica,jest bardziej stabilny i ogarnięty taktycznie,lepiej pracuje w obronie,dobrze współpracuje ze Stefanem,nie ma w głowie tylko piłka i sprint do lini koñcowej.Według Goal com drugi zawodnik najlepszy z Parmą.Czy Krasić wykoñczyłby skutecznie tą bramkową sytuacje z Parmą? Wątpie
Pepe-Pirlo-Vidal-Elia
Matri-Q
Q bo musi dostać szansę
Pepe bo obecnie jest lepszy od Krasica,jest bardziej stabilny i ogarnięty taktycznie,lepiej pracuje w obronie,dobrze współpracuje ze Stefanem,nie ma w głowie tylko piłka i sprint do lini koñcowej.Według Goal com drugi zawodnik najlepszy z Parmą.Czy Krasić wykoñczyłby skutecznie tą bramkową sytuacje z Parmą? Wątpie
- Qrczak
- Juventino
Nie sądze aby fabio grał od pierwszej minuty .Sorek21 pisze:----------Buffon----------
Pepe-Pirlo-Vidal-Elia
Matri-Q
Q bo musi dostać szansę
Jeżeżi miałbym obstawiac skład to taki jaki ty podałeś ,ale w miejsce FaQ będzie Mirko .