Serie A (3): Siena 0-1 JUVENTUS
- LeonadroAmauri
- Juventino
a co, tym starym będzie?stahoo pisze:Ronaldo (tym młodym) on nigdy nie będzie,
Kielon nie pójdzie na lewą. Dziękuję.Wojtek pisze: (jeśli Kielon pójdzie na lewą)
Uważam, że fajnie, jakbyśmy wygrali.
- Peja
- Juventino
Może poczekaj z takimi osądami do meczu ze Sieną?Vincitore pisze:No i właśnie o to chodzi, że grając solidnymi zawodnikami będziemy co sezon zajmować 7. miejsce. U nas potrzeba jakości. Nikt Marchisio nie skreśla, ale dla mnie to materiał póki co na rezerwowego, co z tego, że zagra jeden bardzo dobry mecz, jak w następnym będzie kompletnie niewidoczny.blads pisze:Nagonki na "księcia z turynu" nie rozumiem...gość jest solidny co nie raz pokazywał, ostatnio strzelił bramkę, wcale nie taki prosty był ten lob do wykonania, osobiście bym go nie skreślał.
Co do samego meczu to pokaże czy pokaz w meczu z Parmą był jedynie wyskokiem czy jednak zwiastunem lepszych dni. Jak na razie ciężko to ocenić gdyż cały zespół oraz trener są wielkimi niewiadomymi. Jeśli chodzi o skład to może zostać praktycznie niezmieniony gdyż wszyscy zaprezentowali się dobrze lub bardzo dobrze. Oczywiście konieczna jest zmiana De Ceglie, który wystąpić nie może a zastąpi go najpewniej Grosso. Zastanowiłbym się również nad posadzeniem Giaccheriniego na ławce kosztem Estigarribii lub Elii.
- Vincitore
- Juventino
A po kiego diabła mam czekać, skoro Marchisio gra u nas regularnie od czterech sezonów i moim zdaniem to wystarczający okres, bym mógł sobie wypracować o nim opinię.Peja pisze:Może poczekaj z takimi osądami do meczu ze Sieną?Vincitore pisze:No i właśnie o to chodzi, że grając solidnymi zawodnikami będziemy co sezon zajmować 7. miejsce. U nas potrzeba jakości. Nikt Marchisio nie skreśla, ale dla mnie to materiał póki co na rezerwowego, co z tego, że zagra jeden bardzo dobry mecz, jak w następnym będzie kompletnie niewidoczny.blads pisze:Nagonki na "księcia z turynu" nie rozumiem...gość jest solidny co nie raz pokazywał, ostatnio strzelił bramkę, wcale nie taki prosty był ten lob do wykonania, osobiście bym go nie skreślał.
Oczywiście bardzo lubię tego chłopaka, jest charakterny, strzela fajne gole, dodatkowo utożsamia się z klubem, ale niestety realia są jakie są. Principino jest bardzo chimeryczny, jest okres gdzie gra bardzo dobrze, by później przez kilka meczów dreptać po boisku.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Kolejni do złojenia ; )
Stawiam +2 dla nas ; )
Stawiam +2 dla nas ; )
- blackadder
- Juventino
Myślę że spokojnie pojedziemy ich różnicą dwóch bramek, ciekawy kurs na handicap oferują bukmacherzy - ok 3.00. Z Parmą widać było determinację, a graliśmy też bez 3-4 zawodników którzy moim zdaniem powinni być zawodnikami pierwszej 11. Chodzi mi o Elie, Krasicia, Vidala i Vucinicia. Stawiam że do meczu z Milanem zgarniemy komplet punktów.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Kurde znów nie będe mógł obejrzeć meczu
Myślę że najważniejszym będzie to aby zawodnicy nie popadli w hurra optimizm po zwycięstwie nad Parmą i nie myśleli że stojąc w miejscu wygramy mecz. To musi im Conte wbić do głów. Ciekaw jestem czy mecz z Parma był wypadkiem przy pracy czy rozpoczęciem nowego lepszego cyklu...oj ciekaw.

- annihilator1988
- Juventino
Podobno w ataku od pierwszej minuty ma wystąpić duet M-M, który wspierany będzie przez 2 skrzydłowych Pepe oraz Giaccheriniego. Szczerze powiedziawszy wolałbym, aby Conte postawił na skrzydłowych zdolnych do przełamywania szyków obronnych, wątpię aby 2 Włochów do takich należała. Ciekawe czy tym razem Fabio znajdzie się wśród piłkarzy powołanych na mecz. Razem z Alexem mógłby "dobić" przeciwnika. Ahh..zapomniałbym. Amauri daje wycisk dzieciakom z Primavery 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Darius19
- Juventino
Może jestem za dużym optymistą ale stawiam 3:0 dla naszych. Mam nadzieję, że nie zawiodą. Szczególnie, że pierwsze mecze pasuje wygrać bo jak na razie mamy słabych rywali na których trzeba 3 punkty zdobywać 

FORZA JUVE
- Castiel
- Juventino
3 pkt muszą zdobyć. Owszem rywale do meczu z Milanem są do pokonania jednak doświadczenia z poprzednich dwóch sezonów pokazują, że z każdym przewidywaniem wyników Juve trzeba podejść do tej sprawy ostrożnie i z dystansem bo może być różnie.
- Peja
- Juventino
To przechodzenie obok meczów to raczej problem z natury psychologicznej, tym samym do pozbycia się. Ludzie z otoczenia Conte mówią, że to świetny motywator, więc poczekajmy z osądami.Vincitore pisze:A po kiego diabła mam czekać, skoro Marchisio gra u nas regularnie od czterech sezonów i moim zdaniem to wystarczający okres, bym mógł sobie wypracować o nim opinię.
- Qrczak
- Juventino
No ja nie widzę innej opcji niż wygrana .
Bo co jak co ,ale jeżeli przełamaliśmy kompleks parmy to ze sieną nie powinno być problemów .
Jestem ciekaw jak będzie wyglądało lewe skrzydło
mamy trzech zawodników na tą pozycje ,ale po meczu poprzednim moim zdaniem dwóch czyli Elia i Estigarribia (Co zapamiętał nazwisko jako nieliczny na forum
) . Jeżeli wystawi Giacchieriniego to się załamę 
Bo co jak co ,ale jeżeli przełamaliśmy kompleks parmy to ze sieną nie powinno być problemów .
Jestem ciekaw jak będzie wyglądało lewe skrzydło

- pumex
- Juventino
iltalismano pisze:Stawiam +2 dla nas ; )
blackadder pisze:Myślę że spokojnie pojedziemy ich różnicą dwóch bramek
Jeszcze raz apeluję o wstrzymanie zaworu. To będzie duuużo cięższy mecz niż ten z Parmą. 0:1 dla Juve biorę w ciemno. Boję się remisu, tfu, tfuDarius19 pisze:Może jestem za dużym optymistą ale stawiam 3:0 dla naszych.

- Kubba
- Juventino
I takie podejście to ja rozumiem!pumex pisze:iltalismano pisze:Stawiam +2 dla nas ; )blackadder pisze:Myślę że spokojnie pojedziemy ich różnicą dwóch bramekJeszcze raz apeluję o wstrzymanie zaworu. To będzie duuużo cięższy mecz niż ten z Parmą. 0:1 dla Juve biorę w ciemno. Boję się remisu, tfu, tfuDarius19 pisze:Może jestem za dużym optymistą ale stawiam 3:0 dla naszych.

Powinniśmy to wygrać, taki jest cel, ale wątpię abyśmy rozjechali Siene tak jak Parmę...
Wole Pepe na prawej od 1min niż jeszcze nie pewnego Milosa.
- Skibil
- Redaktor
Po poprzednich sezonach, w tym liczę tylko na punkty. Na piękną grę i wyniki po 4:0 przyjdzie jeszcze czas ale miejsce w tabeli gwarantujące LM to absolutne minimum. Wszystko ponadto będzie miłym dodatkiem.
@^FAZZI^: dzięki za zwrócenie uwagi, chciałem dwa zdania zmieścić w jednym.
@^FAZZI^: dzięki za zwrócenie uwagi, chciałem dwa zdania zmieścić w jednym.

Ostatnio zmieniony 16 września 2011, 17:43 przez Skibil, łącznie zmieniany 1 raz.