Sezon 2011/2012 .
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Albo Eto'o z Nami
Zdarza się najlepszym, chociaż to pudło jest akurat potwierdzeniem bardzo słabej formy Pandrzewa.
edytka: Pozytywna kolejka jak na razie. Milanek zremisował, Roma przegrała u siebie z Cagliari, rozsprzedane Udinese pokazało że jednak jest w dobrej formie. Niech tylko Palermo rozjedzie Ynter i będzie bardzo miło

edytka: Pozytywna kolejka jak na razie. Milanek zremisował, Roma przegrała u siebie z Cagliari, rozsprzedane Udinese pokazało że jednak jest w dobrej formie. Niech tylko Palermo rozjedzie Ynter i będzie bardzo miło

Ostatnio zmieniony 11 września 2011, 17:21 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- kosciu88
- Juventino
Oby zaskoczyli jak najpozniej, licze jeszcze przynajmniej na remis Palermo ale raczej sa na to male szanse.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- pumex
- Juventino
Mnie nie dziwi ich postawa. Nie ma się co z nich śmiać, postawili wszystko na jedną kartę. Dopiero raczkujący trener próbuje wbić do głowy hiszpański futbol De Rossiemu, Tottiemu, Perottcie i Boriello - piłkarzom, którzy od dziecka wpajane mieli włoskie schematy gry. Do tego młody i wątły Bojan, Gago, który w Realu grał całe nic i Angel, który dopiero poznaje włoskie boiska. Zanim coś z tego będzie, to jeszcze minie trochę czasu.it doesn't matter pisze:Widze ze sRoma nadal trzyma forme z Ligi Europa

- Kubba
- Juventino
Osobiście nie skreślałbym już Romy po tych trzech meczach, z czego pierwszym Serie A. Rzymianie jakoś zawsze powoli się rozkręcają i walczą do ostatniej kolejki...
Fajnie jakby padł dziś remis między Palermo i Interem, przy okazji aby posypały się czerwone kartki
Fajnie jakby padł dziś remis między Palermo i Interem, przy okazji aby posypały się czerwone kartki
- Wojtek
- Juventino
Po meczu Interu dalej to my będziemy liderami SerieA. Jestem optymistycznie nastawiony na ten mecz bo Inter to już nie to samo co rok temu, Palermo zresztą też ale myśle że będzie remis.
Roma? Odrazu mówiłem że ich transfery nie robią wrażenia, a kibice Romy tak się napalali. :lol:
Roma? Odrazu mówiłem że ich transfery nie robią wrażenia, a kibice Romy tak się napalali. :lol:
- Pan Mietek
- Juventino
Gdzie Loremaster i jego "Roma zrobiła genialne mercato"? :lol: Tak właśnie przeczuwałem, że Rzymianie nie ulepią dobrej drużyny z tych transferów. Ale to dopiero 1 kolejka, jeszcze nie wolno ich skreślać, szczególnie mając w pamięci to co grali za Siwego, mając równie nieudany start.
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Co do Romy, to oglądałem skróty i powiem, że mieli swoje okazje, które zmarnowali, w szczególności Osvaldo. Także tych co wieszają na nich już psy, prosiłbym o spokój. 1 kolejka a co niektórzy już wiedzą, kto będzie mistrzem.
- Puszka
- Juventino
I po pierwszej polowie meczu Palermo - Inter. Pierwsze 15 minut Palermo przycisnelo nieziemsko, walczyli o kazdą piłke a Miccoli to chyba z kazdej pozycji probowal strzalow na bramke przy czym w wikszosci obijal graczy interu. Do 30 minuty Palermo kontrolowalo gre, inter czasami jakies strzaly z dystansu ale bardzo niecelne. No i w 33minucie rzut rozny dla mediolanczykow, Palermo wybija, strzal Stankovicia pilka odbija sie od stojacego Milito i wpada do bramki. 1-0 o.O
Inter nic nie gra a wygrywa ;x czas wylaczyc.
Inter nic nie gra a wygrywa ;x czas wylaczyc.
- Dzium
- Juventino
No to mamy lidera po pierwszej drugiej kolejce i do tego uciekliśmy najgroźniejszym rywalom. Oczywiście to na razie tylko pierwsza seria spotkań , ale te 2-3 pkt nad ekipami z Mediolanu zawsze się przydadzą 
+ Spora szansa na to, żeby za tydzień powiększyć jeszcze tę przewagę.
+ Spora szansa na to, żeby za tydzień powiększyć jeszcze tę przewagę.
- LeonadroAmauri
- Juventino
Wojtek pisze:Roma? Odrazu mówiłem że ich transfery nie robią wrażenia, a kibice Romy tak się napalali. :lol:
Mietson pisze:Gdzie Loremaster i jego "Roma zrobiła genialne mercato"? :lol:
HEHEH :lol: ale roma to jes cienka!!!.
Kurde człopaczki, nie napalajcie się tak, bo później możecie znowu płakać