Serie A (3): Siena 0-1 JUVENTUS
- Del
- Juventino
Ja liczę na Esti~~ i na Elije. Zawodników, którzy potrafią świetnie dryblować, mają wachlarz trików (nie to co Krasić niestety). Potrafią tym na pewno zrobić ogromną przewagę, zwłaszcza że pod bramką rywali będzie na pewno bardzo ciasno - małe boisko i Siena raczej nie rzuci się do ataku po zobaczeniu jak Juve zdemolowało Parmę. Tak więc młoda krew na skrzydła i jedziemy.
Napad mamy wręcz potężny, bo którykolwiek z graczy: Del Piero, Vicinić, Matri czy Quagliarella by nie zagrał to budzi respek u rywali. Pomoc również świetna z genialnym Pirlo w środku no i tylko obrona to największy znak zapytania.
Chociaż w ostatnim meczu ligowym zagrali na 5+ to to jest nasza pięta achillesowa, zwłaszcza że nie została specjalnie wzmocniona podczas mecato.
Napad mamy wręcz potężny, bo którykolwiek z graczy: Del Piero, Vicinić, Matri czy Quagliarella by nie zagrał to budzi respek u rywali. Pomoc również świetna z genialnym Pirlo w środku no i tylko obrona to największy znak zapytania.
Chociaż w ostatnim meczu ligowym zagrali na 5+ to to jest nasza pięta achillesowa, zwłaszcza że nie została specjalnie wzmocniona podczas mecato.
- Skibil
- Redaktor
Puchar za suchar...pan Zambrotta pisze: Nie wiem, co jeszcze napisać więc wklejam zdjęcie Elii w kopalni:
Dziwi mnie, że mamy 5 skrzydłowych, a Conte wystawia Vidala na lewej flance. "Markizjo" ma za dobrze pochytane?
- klama 10
- Juventino
a może po prostu zwróci nam się te 15.5 mln euro (bodajże, nie jestem pewny) za Pepe <mysli>deszczowy pisze:gląda na to po prostu, że Pepe wygryza Milosa. Czyżby miało się okazać, że także te 15 baniek wyładowaliśmy w sztolnię?
Tak jak napisał pumex i tu się z nim zgodzę, że lepiej postawić na solidnego Pepe niż Krasicia (wielką niewiadomą) w sparingach nie istniał, w meczu z Parmą jak wszedł też go nie było widać, no może poza jedną "szarżą" prawą flanką jak wybiegł z piłką poza boisko

- Wojtek
- Juventino
@Zambrotta Daruj sobie z tymi sucharami, bo konkurencja dla Karola coraz większa.
Vidal na skrzydle? No Way.
Chciałbym taki skład:
--------------------Gigi
Stefan----Barzagli---Vidal----Kielon
-------------Marchisio
----------------------Pyrlo
Krasic---------------------------Elia
----------Matri----Vucinic
Vidal na skrzydle? No Way.
Chciałbym taki skład:
--------------------Gigi
Stefan----Barzagli---Vidal----Kielon
-------------Marchisio
----------------------Pyrlo
Krasic---------------------------Elia
----------Matri----Vucinic
- kosciu88
- Juventino
Vidal na srodku obrony? Chyba cos ci sie pomylilo. Vidal to srodkowy pomocnik i wystawianie go na skrzydle, boku czy srodku obrony to jakies nieporozumienie i marnowanie jego talentu.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Wojtek
- Juventino
W Chile grał na środku i radził sobie całkiem dobrze. Sam Vidal pewnie nie robiłby żadnych problemów z tym, no chyba że wolisz oglądać Bonucciego na środku (jeśli Kielon pójdzie na lewą) to gratuluje.kosciu88 pisze:Vidal na srodku obrony? Chyba cos ci sie pomylilo. Vidal to srodkowy pomocnik i wystawianie go na skrzydle, boku czy srodku obrony to jakies nieporozumienie i marnowanie jego talentu.
- kosciu88
- Juventino
Ile meczy zagral w Chile na srodku obrony 1 moze 2? Nie po to pozyskalismy Vidala zeby byl rzucany z miejsca na miejsce. Skoro Chiellini ma grac na lewej to w srodku niech gra Bonucci lub Sorensen ale nie Vidal.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- pan Zambrotta
- Juventino
Kubba pisze:Ale suchary lecą...On jest już wkurzony.
Skibil pisze:Puchar za suchar...
jeszcze ktoś strzeli taki tekst dostanie -10 punktów forumowego fejmu.<<W@jTeK>> pisze:@Zambrotta Daruj sobie z tymi sucharami, bo konkurencja dla Karola coraz większa.
Mieć 5 skrzydłowych do dyspozycji i wystawiać Vidala

- Buzol
- Juventino
Może i Vidal w Chille grał na środku obrony, ale wg mnie to marnowanie jego potencjału, to już lepiej niech wejdzie w 2 połowie za Marchisio, chociaż wolałbym żeby wybiegł od 1 minuty. A jeżeli chodzi o środek obrony to przecież najlepiej nic nie zmieniać, niech się Barzagli i Kielon zgrywają.
---------------- Gigi ------------------
Licht - Barzagli - Kielon - Grosso :doh:
--------- Vidal
- Pirlo -----------
Milos ------------------------- Eljero
-------- Mirko - Alejandro ---------
Chciałbym zobaczyć Elije od 1 minuty, bo chłopak ma świetny drybling a nie wykorzystać tego w spotkaniu z benjaminkiem to grzech
---------------- Gigi ------------------
Licht - Barzagli - Kielon - Grosso :doh:
--------- Vidal

Milos ------------------------- Eljero
-------- Mirko - Alejandro ---------
Chciałbym zobaczyć Elije od 1 minuty, bo chłopak ma świetny drybling a nie wykorzystać tego w spotkaniu z benjaminkiem to grzech

- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Za to Ty chyba ograniczasz się tylko do meczów Juventusu i podniecasz się każdym golem, która nie pada z linii bramkowej.LordRahl pisze:Proszę Cię, litosci, z pamieci wylicze bramki fajne, piękny gol z Chievo, Milanem, strzal z daleka po odbiorze z Catania, gol nr 1 z Catania bardzo fajne uderzenie z lewej nogi po dlugim rogu... Więc nie wciskaj mi tu takich rzeczy. Wiem Fabio miewa pewne wady, ale nie mozna mu odmowic finezyjnych strzałow i pięknych goli.Loremaster pisze:Nie wiem co się wkurzacie, że ktoś prawdę mówi, Qugliarella większość bramek wpakował do pustej bramki z kilku metrów wystarczy obejrzeć jakąkolwiek kompilację jego bramek dla Juve , żadnej nie wypracował, żadnych strzałów z dystansu tylko najprostsze wpychanie piłek do bramki, raz tam strzelił piętką ok fajnie, ale 8 pozostałych bramek to nic specjalnego ani żadna magia. Wolę Matriego jako snajpera niż Qugliarellę.Qrczak pisze:
Daj sobie chłopaku spokój .
Widac ,że nie za bardzo oglądałeś mecze w Juve z jego udziałem![]()
A po 2 od tego jest napastnik ,żeby wykańczać akcje ...
Ps. Licze ze Fabio dostanie szanse w meczu ze Sieną, może w parze z Matrim? Ciekawe jakby to wyglądało
W innych ligach strzelają mnóstwo takich "fajnych" bramek i nikt nie rozpływa się nad ich ukrytym pięknem.
Ładny gol z Catanią (z dystansu) i tyle. Pseudo przewrotka z 5 metrów? Przemilczę

Dosyć tego dziwnego wielbienia Quagliarelli :naughty:
Co do meczu, to oby Vidal w środku, a Marchisio ławka

- LordRahl
- Juventino
Otóz Nynku mylisz się, oglądam wiele lig, a nie powiesz chyba że ta jak to okresliles pseudoprzewortka to cos latwego, czy szczupak z Cesena...
Nie umniejszajcie tu Fabio, nie uwielbiam go ponad miarę ale lubie faceta i denerwuje mnie jak ktoś kto prawdopodobnie nigdy nie zagra nawet na poziomie zblizonym do niego udaje eksperta i " takie bramki to kazdy potrafi".... Litosci....
Co do meczu chcialbym widziec srodek Pirlo Vidal, i na lewej Elie ale to juz chyba kazdy powiedzial
Nie umniejszajcie tu Fabio, nie uwielbiam go ponad miarę ale lubie faceta i denerwuje mnie jak ktoś kto prawdopodobnie nigdy nie zagra nawet na poziomie zblizonym do niego udaje eksperta i " takie bramki to kazdy potrafi".... Litosci....
Co do meczu chcialbym widziec srodek Pirlo Vidal, i na lewej Elie ale to juz chyba kazdy powiedzial
- Loremaster
- Juventino
Sorry ale mamy mistrza który strzela ładniejsze bramki i jakoś go nie chcesz chyba do składu ?LordRahl pisze:Otóz Nynku mylisz się, oglądam wiele lig, a nie powiesz chyba że ta jak to okresliles pseudoprzewortka to cos latwego, czy szczupak z Cesena...
Pierwsza
Druga
Niestety takiej jak ta pierwsza to Fabio w życiu nie strzelił, a w Juve napewno takiej jak ta druga też nie.
Z taką różnicą, że Fabio strzelał w naszej koszulce te bramki, a od Enta piłka się odbijała.Loremaster pisze:Sorry ale mamy mistrza który strzela ładniejsze bramki i jakoś go nie chcesz chyba do składu ?LordRahl pisze:Otóz Nynku mylisz się, oglądam wiele lig, a nie powiesz chyba że ta jak to okresliles pseudoprzewortka to cos latwego, czy szczupak z Cesena...
Pierwsza
Druga
Niestety takiej jak ta pierwsza to Fabio w życiu nie strzelił, a w Juve napewno takiej jak ta druga też nie.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"