Serie A (3): Siena 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dest

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 09:38

@up
A ten E. to który skrzydłowy?;p

Ja bym chętnie zobaczył paragwajczyka w akcji - bo szczerze mówiąc nie pamiętam go nawet z Copa America. Jakoś zawsze usypiałem na tych meczach.

Tak generalnie to naprawdę szeroki skład się zrobił, więc mam nadzieję że nie oleją pucharu Włoch.

matimat1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 09:39

Mecz, który trzeba wygrać, bo z kim chcemy wygrywać jak nie z Sieną. :) Nie powinien być to najtrudniejszy mecz, dlatego na środek bym wstawił Leo, a na lewą Kielona. Powinno to zdać egzamin. Na lewej pomocy powinniśmy zobaczyć Elię albo Estiego w końcu już trochę trenują zespołem i nich Milos zacznie. Mamy bardzo szeroką ławkę więc Conte ma komfort przy wystawianiu składu szczególnie na mecze z takimi przeciwnikami, którzy na papierze nie powinni robić problemu. Trzeba potwierdzić formę z pierwszego meczu.

Tylko Juventus!
nynek

Juventino
Juventino
Podziekował: 6 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 09:42

nowik92 pisze:Ja chce Fabio do pierwszego składu, bo piękne passy Pirlo + pełne fantazji gole Fabio = magia
Pełne fantazji gole Fabio z 5 metrów, po przez dokładanie nogi :rotfl:

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 09:45

Dest pisze:@up
A ten E. to który skrzydłowy?;p
Hmm, fakt :D Chciałbym tego z trudnym nazwiskiem. Elia mógłby wejść w 2 połowie, albo nie wchodzić : ]

LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 10:02

nynek pisze:
nowik92 pisze:Ja chce Fabio do pierwszego składu, bo piękne passy Pirlo + pełne fantazji gole Fabio = magia
Masz kolego jakieś braki w oglądaniu spotkań Juve?
Czy może jesteś uprzedzony albo się czepiasz?
Bo faktem jest, że Fabio potrafi strzelić nieszablonowo, z dziwnych sytuacji i pozycji, zgadzam się że współpracując z Pirlo mógłby popisac się jeszcze bardziej.

Co do meczu, liczę na dobrą grę (chyba jak każdy :D ), Siena to beniaminek więc na pewno będą walczyć ile sił ale umiejętnościami ich zjadają nasi, na podobny pogrom jak z Parma się nie nastawiam ale 2-0 byłoby bardzo miłe :pray: .

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 10:05

nynek pisze:
Daj sobie chłopaku spokój .
Widac ,że nie za bardzo oglądałeś mecze w Juve z jego udziałem :/
A po 2 od tego jest napastnik ,żeby wykańczać akcje ...

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 10:29

Arielinho13 pisze:1. Będzie ciężej, bo Pirlo po meczu z Parmą czeka indywidualne krycie.
Dokładnie. Siena o Pirlo zadba i to mnie trochę martwi.
Ogólnie przestrzegam przed nadmiernym optymizmem. Inne - nieswoje boisko, inny - mniejszy doping kibiców, inny przeciwnik - na pewno mądrzejszy o doświadczenia z poprzedniej kolejki. Będzie dużo ciężej, ale to nie zmienia faktu, że takie mecze trzeba wygrywać. Jakby nie daj Boże Siena urwała jakieś punkty, to poprzednie piękne zwycięstwo na Parmą trochę zostanie pozbawione sensu.
Podejrzewam, że Conte wyjdzie z założenia, iż zwycięskiego składu się nie zmienia, więc znowu zobaczymy w pierwszym składzie Giaccheriniego, Marchisio i Pepe.

Powtarzam, liczą się tylko 3 punkty
FORZA JUVE!

Obrazek
Loremaster

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 10:57

Qrczak pisze:
nynek pisze:
Nie wiem co się wkurzacie, że ktoś prawdę mówi, Qugliarella większość bramek wpakował do pustej bramki z kilku metrów wystarczy obejrzeć jakąkolwiek kompilację jego bramek dla Juve , żadnej nie wypracował, żadnych strzałów z dystansu tylko najprostsze wpychanie piłek do bramki, raz tam strzelił piętką ok fajnie, ale 8 pozostałych bramek to nic specjalnego ani żadna magia. Wolę Matriego jako snajpera niż Qugliarellę.

T-Bar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 11:07

Jeżeli Qugliarella wróci do formy Matri nie bedzie mial z nim szans ; ]

LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 11:10

Loremaster pisze:
Qrczak pisze:
nynek pisze:
Nie wiem co się wkurzacie, że ktoś prawdę mówi, Qugliarella większość bramek wpakował do pustej bramki z kilku metrów wystarczy obejrzeć jakąkolwiek kompilację jego bramek dla Juve , żadnej nie wypracował, żadnych strzałów z dystansu tylko najprostsze wpychanie piłek do bramki, raz tam strzelił piętką ok fajnie, ale 8 pozostałych bramek to nic specjalnego ani żadna magia. Wolę Matriego jako snajpera niż Qugliarellę.
Proszę Cię, litosci, z pamieci wylicze bramki fajne, piękny gol z Chievo, Milanem, strzal z daleka po odbiorze z Catania, gol nr 1 z Catania bardzo fajne uderzenie z lewej nogi po dlugim rogu... Więc nie wciskaj mi tu takich rzeczy. Wiem Fabio miewa pewne wady, ale nie mozna mu odmowic finezyjnych strzałow i pięknych goli.

Ps. Licze ze Fabio dostanie szanse w meczu ze Sieną, może w parze z Matrim? Ciekawe jakby to wyglądało :)

Loremaster

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 11:25

nie wiem gdzie Ty widzisz tutaj piękne bramki może 1 max 2. Matri taki strzela równie dużo, więc nie wiem po co anm Qugliarella, skoro on nie kreuje nic. Fabio trzeba było wymienić albo sprzedać, albo w ogóle za niego tych 10,5 mln nie dawać bo aktualnie jest nam nie potrzebny i ewidetnie dla Conte jest on 4 wyborem po Matrim, Vucinicu, Del Piero.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 11:35

Loremaster pisze: nie wiem gdzie Ty widzisz tutaj piękne bramki może 1 max 2. Matri taki strzela równie dużo, więc nie wiem po co anm Qugliarella, skoro on nie kreuje nic. Fabio trzeba było wymienić albo sprzedać, albo w ogóle za niego tych 10,5 mln nie dawać bo aktualnie jest nam nie potrzebny i ewidetnie dla Conte jest on 4 wyborem po Matrim, Vucinicu, Del Piero.
Stary, stop :stop: Nie pogrążaj się dalej.

Co do meczu: Boję się o lewą stronę obrony, szkoda by było zobaczyć jak marnuje się tam Vidal. Najlepiej wsadzić tam Grosso, bez żadnego przesuwania Chielliniego.
Ostatnio zmieniony 15 września 2011, 11:37 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 11:36

Jak Wam się strzały piętą, przewrotką, szczupakiem, z dystansu czy główki w samo okienko Milanu nie podobają to ja nie mam pytań.

Aguero też jakoś dużo nie kreuje, bramki strzela po wyłożeniach Silvy albo Nasriego. Typowy snajper z niego, co nie?

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 11:37

Nie dyskutujcie z Loremasterem. On jak zawsze pieprzy głupoty i nawet nie potrafi poprawnie napisać nazwiska Q.

Na pewno się przyda bo jak się zaczną kontuzje to będzie niemiło.

A co do meczu, to coś czuję, że Conte nie postawi na tych samych co przeciwko Parmie.

Loremaster

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 11:44

Odezwał się mądry troll forumowy Mietson :rotfl: Aguero nie kreuje :rotfl: takiej asysty jaką zrobił w debiucie to Quagliarella żadnej w karierze nie miał nie wspomnę o dwóch asystach w finale LE.

Rzeczywiście czwarty napastnik za 10,5 mln to jest to czego potrzebujemy ! Dobrze, że Conte nie myśli jak Wy tylko wystawia tych co lepiej grają i dobrze na swojej pozycji, bo Fabio , który sam mówi że jest cofniętym napastnikiem nie potrafi ( w Juve) grać jako cofnięty napastnik.

Zablokowany