Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- oliver
- Juventino
Jest JUVE POLAND. ja za takaiego posta dostaŁ bym kartke. Za brak wŁasnego komentarta. Gdzie kartka dla Tabo....
Drugh"owie bez formy jak pilkarze.
Drugh"owie bez formy jak pilkarze.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Mateuszello
- Juventino
Czy Juventus wykonał w tym sezonie jakieś ciekawe oprawy oprócz tej z Interem bodajże w lutym?
Oglądając, np. skróty różnych meczy Serie A to często pokazywane były graficzno-artystyczne popisy Mialnu, a Juventus?
Albo czy były jakieś "większe" dymy?
Oglądając, np. skróty różnych meczy Serie A to często pokazywane były graficzno-artystyczne popisy Mialnu, a Juventus?
Albo czy były jakieś "większe" dymy?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja pamiętam, tylko, że jesienią coś było, ale nie pamiętam na co.
Na pewno na Milan coś robili wiosną, ale na co jeszcze... Na Violę jesienią chyba.
Z wiosny to Inter i chyba na Genoę coś było jeszcze.
Media kibiców za dużo nie pokazują, nie idzie zweryfikować.
Na pewno na Milan coś robili wiosną, ale na co jeszcze... Na Violę jesienią chyba.
Z wiosny to Inter i chyba na Genoę coś było jeszcze.
Media kibiców za dużo nie pokazują, nie idzie zweryfikować.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- jarmel
- Redaktor
Zamieszki w Buenos Aires po spadku River Plate:
Ja bym tam Donka wysłał
Taam się dopiero dzieje.Co najmniej 72 osoby ranne, w tym 33 policjantów, zniszczony stadion, spalone auta - to efekt awantur wywołanych w Buenos Aires przez kibiców piłkarskiej drużyny River Plate, która w niedzielę po raz pierwszy w 110-letniej historii klubu spadła z ekstraklasy.
Pierwsze spotkanie barażowe o prawo gry w ekstraklasie stołeczna drużyna przegrała w Cordobie z ekipą Belgrano 0:2. W rewanżu było 1:1, a sędzia mecz, który oglądało z trybun 60 tysięcy kibiców, zakończył w 89. minucie, gdy na boisko poleciały pierwsze kamienie.
Zamieszki w okolicach stadionu i na ulicach miasta trwały wiele godzin, a z zabezpieczeniem porządku nie mogło sobie poradzić ponad 2000 policjantów. W dużym stopniu zniszczony został stadion Monumental. Na okolicznych parkingach spłonęło kilkanaście samochodów, zniszczono i splądrowano kilka sklepów.
Jednego z poważnie rannych uczestników awantur zabrano do szpitala helikopterem z boiska treningowego. Według agencji prasowej DyN, dwóch funkcjonariuszy doznało pęknięcia czaszki.
Łącznie ranne zostały co najmniej 72 osoby, w tym 33 policjantów. Zatrzymano ponad 50 osób.
3500 fanów Belgrano opuściło stadion dopiero trzy godziny po zakończeniu spotkania i w konwoju policji ruszyło w 700-kilometrową podróż do Cordoby.
Ja bym tam Donka wysłał
#AllegriOut
- Push3k
- Juventino
Na Monumentalu miał się odbyć finał Copa America. Teraz stadion jest zdemolowany, zamknięty wraz z otoczeniem, muzeum itp i szukają stadionu zastępczego.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Taki skandal a na JotPe cicho? Nawet zacny fciner.pl odważył się poruszyć ten temat. Mam tylko nadzieję, że nie zdyskwalifikują nas w rozgrywkach ligowych :lol:
Morto Peppino, morto Facchetti, anche Moratti presto morirà, canteremo solo se Guido Rossi morirà!
Morto Peppino, morto Facchetti, anche Moratti presto morirà, canteremo solo se Guido Rossi morirà!
- tabo89
- Juventino
- Push3k
- Juventino
Nikt mu (wprost) nie groził.tabo89 pisze:Przecież już ma 66 lat i się nie zdrowo odżywia to wiadomo, że umrze :lol:
...inna sprawa, że sam bym go z chęcią zabił
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Brutalo
- Juventino
Mam pytanie
. Krążąc pod Juventus Arena przed meczem z Parmą zauważyłem kolesia z transparentem Facchetti 48, a wokół niego parę osób w koszulkach z takim napisem. Wiem że Giacinto jest legendą interu, dlatego zastanawia mnie obecność kolesia z takim transparentem pod stadionem największego (?) rywala.
Zorientowanych proszę o wytłumaczenie

Zorientowanych proszę o wytłumaczenie

- M.
- Juventino
Wg włoskiego dziennika snów (pozdro Abi) numer 48 oznacza umarłego, który przemawia, co ma odwołanie do afery Calciopoli i śmierci oskarżanego przez niektórych Facchettiego, który nie może się bronić. Na meczach można również usłyszeć "Alza la voce, Facchetti alza la voce" czyli "Facchetti odezwij się".
:roll:
- Łyko
- Qualità Juventino
kolejna megaakcja kibiców Falubazu, dzis rano (kilkanaście godzin przed finałem MP) kibice zawiesili mojemu sąsiadowi szalik na bary. Taki tam 40x4... dziany :shock:
http://www.falubaz.com/aktualnosci/4670 ... em-tu.html
http://www.falubaz.com/aktualnosci/4670 ... em-tu.html
- Molibdenn69
- Juventino
Witam mam pytanie czy istnieje nadal zgoda między kibicami Juventusu i Legii ?
- pawełek89
- Romanista
Nie istnieje po tym jak kibice Juve potraktowali Legionistów.Molibdenn69 pisze:Witam mam pytanie czy istnieje nadal zgoda między kibicami Juventusu i Legii ?
http://www.jagiellonia.pl/aktualnosci.php?a=9861Śmierć 27-letniego kibica Jagiellonii
Z ogromnym smutkiem i żalem informujemy, że wyjazd jednego z naszych Kolegów na mecz Jagiellonii z Wisłą do Krakowa zakończył się wielką tragedią. 27-letni Krzysztof nieszczęśliwie wypadł z pociągu na trasie Warszawa - Kraków i zginął na miejscu. Do zdarzenia doszło na 63 kilometrze za Warszawą. Obecnie na miejscu wypadku przebywa prokurator, policja, pogotowie oraz straż pożarna. Specjal z ośmiuset osobową grupą kibiców Jagiellonii nie będzie kontynuował dalszej podróży a wróci do Białegostoku. Ciężko znaleźć odpowiednie słowa w przypadku tak wielkiej tragedii.
Rada nadzorcza, zarząd, piłkarze, trenerzy, pracownicy klubu oraz oraz wszyscy kibice Jagiellonii Białystok pragną złożyć na ręce rodziny, przyjaciół, znajomych najszczersze wyrazy współczucia.
JAGA TRZYMAJ SIE :!:
Jagiellonia kontynuuje wyjazd do Krakowa..