Muzyka - tutaj wszystko.
- Kogut W.
- Juventino
- deszczowy
- Juventino
I jak wrażenia?Antichrist pisze:Słucha, osoba była nie tak dawno na koncercie.deszczowy pisze:A słucha ktoś z was Świetlickiego przypadkiem?

- Alfa i Omega
- Juventino
Słucham Świetlickiego, nawet dużo.
Miałem okazję poznać i porozmawiać zeń nawet ; )
Miałem okazję poznać i porozmawiać zeń nawet ; )
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja w ostatni czwartek byłem na koncercie Sabatonu w Centrum Stocznia Gdańsk. Przegenialny koncert, mega atmosfera, a do tego zajefajnisty support w postaci Primal Fear i Skull Fist. Ci którzy lubią, a nie byli mają czego żałować. "Jeszcze jedno piwo!".
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- juveman7
- Juventino
Zakladam temat glownie dla fanatykow muzyki trance i nie tylko. Kazdy kto interesuje sie tego typu muza musi miec swojego faworyta, ulubienca. Przez dlugi czas moim number one byl ATB, lecz po dluzszym wsluchaniu sie w muzyke Paula van Dyka uwazam ze jest on duzo lepszym dj'em. Interesuja mnie Wasi ulubiency. A wiec do dziela. Wraz z rozwojem tematu podam kilka linkow do muzy van Dyka.
Przypominam ze na stronie internetowej DjMag trwaja wybory najlepszego dj'a 2011 roku.
Przypominam ze na stronie internetowej DjMag trwaja wybory najlepszego dj'a 2011 roku.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Puszka
- Juventino
Dj'em czy producentem? Bo to różnicajuveman7 pisze:Przez dlugi czas moim number one byl ATB, lecz po dluzszym wsluchaniu sie w muzyke Paula van Dyka uwazam ze jest on duzo lepszym dj'em.
zoff pisze:Muzyki nie znam.
Tutaj taki przyjemny, ładny track
- Alfa i Omega
- Juventino
"Bitches Brew" Milesa Davisa to chyba najlepszy album jaki kiedykolwiek słyszałem.
- deszczowy
- Juventino
To chyba "Dark side of the Moon" w rękach nie miałeśAlfa i Omega pisze:"Bitches Brew" Milesa Davisa to chyba najlepszy album jaki kiedykolwiek słyszałem.

Co nie zmienia faktu, że Miles

- Giovani
- Juventino
Dla mnie to taki zwykły beznadziejny, punkowy zespolik. Coś w stylu My Chemical Romance, chociaż trzeba przyznać, że są trochę lepsi. Nie lubie tego rodzaju muzyki.francois pisze:Kojarzy ktoś Fall Out Boy![]()
Genialni są
- deszczowy
- Juventino
- Alfa i Omega
- Juventino
Mam w oryginale :snooty: Od Floydów zresztą wolę "Wish you were here"...deszczowy pisze:To chyba "Dark side of the Moon" w rękach nie miałeśAlfa i Omega pisze:"Bitches Brew" Milesa Davisa to chyba najlepszy album jaki kiedykolwiek słyszałem.
Co nie zmienia faktu, że Miles
Oh, by the way, which one's Pink?
Zastrzel się.Dla mnie to taki zwykły beznadziejny, punkowy zespolik
A co do coverów Ani Dąbrowskiej to mi się kojarzy tylko zmaszczone Bang Bang Nancy Sinatry.