Jakby ktoś był zainteresowany to polecam, co prawda po 'dojczlandzkiemu' ale jak wiadomo boks to uniwersalny język
Walki bokserskie Tomasza Adamka
- ReggaeMan
- Juventino

- KondzioJuveFans
- Juventino

- Kubba
- Juventino

No niestety. Za wysokie progi dla Tomka. Ale i tak jestem pozytywnie zaskoczony, ponieważ myślałem, że walka skończy się kolo 6 rundy. Brawa dla Adamka, jeszcze będzie wielki. To była dopiero czwarta walka w wadze ciężkiej...
Kliczko to jest potęga, pewnie jeszcze długo wraz z bratem będą mistrzami.
Co do walki... rozumiem, że Adamek niższy, mniejszy zasięg, ale dlaczego przez całą walkę próbował walić Ukraińca bo brzuchu/cyckach? Moim zdaniem, za mało pracy lewą ręką w prawą część twarzy Kliczki.
No cóż, nic się nie stało. I powodzenia w dalszych walkach w królewskiej kategorii.
PS. Nie podobały mi się gwizdy na Kliczek. Buractwo powinno zostać na polu....
Kliczko to jest potęga, pewnie jeszcze długo wraz z bratem będą mistrzami.
Co do walki... rozumiem, że Adamek niższy, mniejszy zasięg, ale dlaczego przez całą walkę próbował walić Ukraińca bo brzuchu/cyckach? Moim zdaniem, za mało pracy lewą ręką w prawą część twarzy Kliczki.
No cóż, nic się nie stało. I powodzenia w dalszych walkach w królewskiej kategorii.
PS. Nie podobały mi się gwizdy na Kliczek. Buractwo powinno zostać na polu....
- deszczowy
- Juventino

- jarmel
- Juventino

Kliczko to jest jednak klasa sama w sobie. Gdyby chciał to mógłby zabić Adamka, ale nawet po każdym z tych miażdżących ciosów nie podbiegał żeby dobić tylko spokojnie stał i czekał czy Tomek się otrząśnie czy nie.
Kubba on nie próbował walić po brzuchu/cyckach, po prostu nie mógł sięgnąć twarzy Ukraińca. Ale też szacunek dla Adamka za to, że sam się nie poddał i dzielnie wytrzymywał kolejne ciosy.
Kubba on nie próbował walić po brzuchu/cyckach, po prostu nie mógł sięgnąć twarzy Ukraińca. Ale też szacunek dla Adamka za to, że sam się nie poddał i dzielnie wytrzymywał kolejne ciosy.
#AllegriOut
- Osgiliath
- Juventino

Przynajmniej Adamek próbował, a nie pajacował jak Haye. Niestety, ale póki co nie ma nikogo, kto mógłby poważnie zaszkodzić Kliczkom, bo tu miałem wrażenie, że Adamek mógłby zejść po trzeciej rundzie, ale i tak szacunek dla niego.
Słoma w butach przy gwizdach na Kliczke i hymn aż za nadto widoczna...
Słoma w butach przy gwizdach na Kliczke i hymn aż za nadto widoczna...
- Jamal_TH
- Juventino

Niby jak miał się dostać do Kliczki? Ukrainiec każdą próbę doskoku Adamka blokował lewym prostym, jak rasowy szermierz rozbijał Tomka, a kiedy tego nie robił, odchylał się i ... Adamek nie sięgał narażając się na kontry. Podejrzewam, że Kliczko skończyłby go w jakiejś 3-4 rundzie ale musiał ciągnąć dalej to 'widowisko' ze względu na sponsorów, reklamy itp. Różnica klas była diabelnie widoczna, szczególnie po twarzach bohaterów dzisiejszej walki wieczoru.Kubba pisze:Co do walki... rozumiem, że Adamek niższy, mniejszy zasięg, ale dlaczego przez całą walkę próbował walić Ukraińca bo brzuchu/cyckach? Moim zdaniem, za mało pracy lewą ręką w prawą część twarzy Kliczki.
Tak czy inaczej, brawa dla Adamka.. Twardy chłop.
Go hard, or go home.
- Kubba
- Juventino

Lepsze to niż pokazanie na cały świat buractwa i chamstwa. Szacunek się należał, z uwagi na to, że mistrz świata i nigdy nie powiedział złego słowa na Polskę, Polaków czy samego Adamka.paku pisze:Mieli go całować i witać z kwiatami?Osgiliath pisze: Słoma w butach przy gwizdach na Kliczke i hymn aż za nadto widoczna...
Za co te gwizdy?
Bydło i nic po za tym...