Jak radzą sobie byli Juventini
- Pan Mietek
- Juventino
Może i hit ale co z tego skoro można go dopisać do długiej listy niewypałów Alessio? Wszystko dopiero zostanie zweryfikowane przez boisko ale coś mi się wydaje, że będzie więcej pożytku z innej gwiazdy Bundesligi - sprowadzonego za 40% tej kwoty Vidala.evilboy pisze:Tak czy inaczej - wtedy ten transfer to był absolutny hit. Sprowadziliśmy zawodnika, o którego walczyły wielkie kluby i który był na topie. To pokazuje nie jaką pierdołą był Secco, ale jaką pierdołą jest teraz Marotta.
Tak nawiasem, Atletico ma teraz bardzo ciekawy skład. Mała rewolucja po rozprzedaniu napastników ma duże szanse powodzenia.
- Alfa i Omega
- Juventino
Tja, a potem specjalnie pod niego zmieniliśmy taktykę :< Zresztą, z tego, co pamiętam Ciro chyba niezbyt chciał Diego.Tak czy inaczej - wtedy ten transfer to był absolutny hit. Sprowadziliśmy zawodnika, o którego walczyły wielkie kluby i który był na topie. To pokazuje nie jaką pierdołą był Secco, ale jaką pierdołą jest teraz Marotta.
Ktoś na forum niedawno napisał, że Juventus to maigczny klub i tutaj nawet Messi mógłby się nie sprawdzić...

Tak offtopując, ja chcę trenera z prawdziweo zdarzenia wreszcie!
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ale ja nie więc nie wszyscyevilboy pisze:Wszyscy, w tym ja, chwalili wtedy ten transfer.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- leito1344
- Juventino
pozwolę sobie przybliżyć sylwetkę Ciro Immobile
Jeszcze sezon się dobrze nie rozpoczął, a ten już szaleje na zapleczu Serie A
Chłopak w dwóch meczach ligi "B" zdobyl 3 bramki i 2 asysty!!
widać wypożyczenie do Delfino mu służy:)
Jeszcze sezon się dobrze nie rozpoczął, a ten już szaleje na zapleczu Serie A
Chłopak w dwóch meczach ligi "B" zdobyl 3 bramki i 2 asysty!!
widać wypożyczenie do Delfino mu służy:)
- kosciu88
- Juventino
Przy pierwszym golu tez mial udzial, mogl jeszcze strzelic bramke lecz nie wykorzystal sytuacji sam na sam.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
mam nadzieję, że po 5/8 meczach zgaśnie na dobre jak u nas... inaczej będzie bardzo solidnym wzmocnieniem.kosciu88 pisze:Przy pierwszym golu tez mial udzial, mogl jeszcze strzelic bramke lecz nie wykorzystal sytuacji sam na sam.
P.S kiedy nasz ex gwiazdor Nocerino przeszedł do milanu :shock: Gdzieś mi to umknęło...

- romek20.20
- Juventino
Dragon pisze:P.S kiedy nasz ex gwiazdor Nocerino przeszedł do milanu :shock: Gdzieś mi to umknęło...
z tego Smoku co kojarze, to przeszedł zaraz po tym jak Flamini złapał kontuzję
"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No to ja wspomnę, że Diego strzelił dziś gola w Lidze Europejskiej.
Jaramy się tym pierwszym meczem i cholera na moment przestałem tęsknić za przystojnym Brazylijczykiem, to musiał się przypomnieć.
Jaramy się tym pierwszym meczem i cholera na moment przestałem tęsknić za przystojnym Brazylijczykiem, to musiał się przypomnieć.
- Tharp
bo ta jego bramka faktycznie takich niewiarygodnych umiejetnosci wymagala od brazylijczyka, ze od razu idzie tesknic za jego nieziemska technika!szczypek pisze:No to ja wspomnę, że Diego strzelił dziś gola w Lidze Europejskiej.
cos mi sie wydaje, ze zrobiles sie troche...

uszczypekliwy.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie nie, ja za nim tęsknie po prostu. Bramka jak bramka, mam nadzieję, że jeszcze się odnajdzie, bo od czasu przyjścia do Juventusu zagubił się na dobre. No dobra, może trochę ironizowałem.Tharp pisze:bo ta jego bramka faktycznie takich niewiarygodnych umiejetnosci wymagala od brazylijczyka, ze od razu idzie tesknic za jego nieziemska technika!
Faken, Tharp, jaka gra słówTharp pisze:uszczypekliwy.

- @D@$
- Juventino
Chyba jeszcze asystę miał dzisiaj, nieważne (aha w zasadzie wczoraj, bo już 00:26).
Mi tam Diego nie brakuje, zwłaszcza teraz, kiedy nie miałby miejsca na boisku w tej taktyce (przy Pirlo i Vucinicu/Alexie).
Mi tam Diego nie brakuje, zwłaszcza teraz, kiedy nie miałby miejsca na boisku w tej taktyce (przy Pirlo i Vucinicu/Alexie).
- Tharp
wiedzialem, kurna -.-szczypek pisze: No dobra, może trochę ironizowałem.
8)szczypek pisze:Faken, Tharp, jaka gra słówTharp pisze:uszczypekliwy.
Aha, podobno w ostatnim meczu ligowym Giovinco strzelil komus gola z karnego.
ale jaja, nie? maly daje rade.
edit:
@nowik92

Ostatnio zmieniony 16 września 2011, 02:52 przez Tharp, łącznie zmieniany 1 raz.