JUVENTUS 1-1 Notts County
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A już myślałem, że mi się przewidziało. Co do meczu, to napisane zostało już wszystko. Stadion przepiękny, ale czy zacznie się na nim nowy, chwalebny rozdział historii Juve? Mam pewne obawy.pan Zambrotta pisze:Podobno DeCe z '11' grał na plecach.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- paul636
- Juventino
Trudno znaleźć słowa, żeby opisać magię wczorajszego wieczoru, więc nie będę się nawet silił. Trochę szkoda, że na nowy obiekt nie wkracza ukształtowana już drużyna tylko potrzebująca jeszcze czasu na budowę, przez co pierwsze momenty mogą być ciężkie, ale wierzmy, że szybko one miną 

LA LEGGENDA DEL CALCIO SIAMO NOI !
- pan Zambrotta
- Juventino
spoko, na gazzetta.it z '11' ma grać ponoć Elia.pumex pisze:Co? No to chyba lepszego kandydata do tego numeru nie mogli znaleźćpan Zambrotta pisze:Podobno DeCe z '11' grał na plecach.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
pan Zambrotta pisze:lusterkoszczypek pisze:Beksa lala pojechała do szpitala. A w szpitalu powiedzieli. Takiej beksy nie widzieli. Hue hue hue.pan Zambrotta pisze:wczoraj płakałem jak bóbr![]()

Myślicie, że to by coś zmieniło gdybyśmy wczoraj ich rozgromili? Wyszliby na Parmę tak pewni siebie, że po przerwie nie byłoby czego szukać na boisku.
- pan Zambrotta
- Juventino
Odnośnie sucharów:szczypek pisze:
szczypek pisze:Bardziej niż u mnie?iltalismano pisze:Mi tu obraz sie krzaczy na 2mb ;/mac_12 pisze:http://www.streamleotv.blogspot.com/ <------ naprawdę próbowałem kilku linków i tak jak mówili poprzednicy najlepsza transmisja. A jeśli macie szybkiego neta to nic wam nie będzie zacinać ( ja mam 6 mega i działa bez jakichkolwiek problemów)

Co do meczu, to ja wiedziałem, że Alex nie strzeli bramkę.
- Eric6666
- Juventino
wiadomo, że wczoraj był tylko sparing, ale ogromne wrażenie zrobił na mnie Esti... ;d widać, że grał pewnie i nie boi się zagrać ładnie. Eliia? mieszane uczucia, szybki itd. ale wydaje mi się, że to drugi Krasic, czyli jeździec bez głowy, który pcha tylko do przodu.
Vidal? wszystkie długie piłki w punkt? w końcu mamy w Juve kogoś takiego;d
Lichsteiner? wszedł na koniec, a jego ciąg na bramkę można było poczuć nawet z relacji live.
Matri-DP podstawowy atak? chyba, że Mirko wygryzie jednego z nich.
Vidal? wszystkie długie piłki w punkt? w końcu mamy w Juve kogoś takiego;d
Lichsteiner? wszedł na koniec, a jego ciąg na bramkę można było poczuć nawet z relacji live.
Matri-DP podstawowy atak? chyba, że Mirko wygryzie jednego z nich.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Arbuzini
- Juventino
Esti to może być jeden z tych transferów, po których nikt nie oczekuje czegoś szczególnego, a potem spotyka nas miłe zaskoczenie.
Sorsensen zawalił bramkę, ale i tak jest chyba lepszym bocznym obrońcą niż Motta i DC. Nie ogarniam, co oni robią w naszym klubie. Opchnięcie Zieglera to decyzja Conte i Marotty nie będę w to mieszał. Mam nadzieję, że Antonio nie beknie za ten ruch.
Mecz mocno średni, ale w drugiej połowie to chyba grało więcej chłopaków z Primki niż z pierwszej drużyny. Vucinic i Krasic nie zagrali z powodu kontuzji, ale już podobno wrócili do zdrowia.
Sorsensen zawalił bramkę, ale i tak jest chyba lepszym bocznym obrońcą niż Motta i DC. Nie ogarniam, co oni robią w naszym klubie. Opchnięcie Zieglera to decyzja Conte i Marotty nie będę w to mieszał. Mam nadzieję, że Antonio nie beknie za ten ruch.
Mecz mocno średni, ale w drugiej połowie to chyba grało więcej chłopaków z Primki niż z pierwszej drużyny. Vucinic i Krasic nie zagrali z powodu kontuzji, ale już podobno wrócili do zdrowia.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie wszyscy mają takie priorytetypan Zambrotta pisze:

Postawiłbym raczej na Vucinic - Del Piero w tym momencie, ale Matri też daje rade. W gruncie rzeczy wychodzi na to, że Q wcale nie musi się okazać niezbędny w tym sezonie (szkoda, że nie doszła do skutku wymiana za Vargasa), bo jest jeszcze Toni, który się nieźle prezentuje. A wiadomo - pozycji do obstawienia mamy tylko 2.Eric6666 pisze:Matri-DP podstawowy atak? chyba, że Mirko wygryzie jednego z nich.
Estigarribia, cholera 'ciężkie' te nazwiska w tym sezonie.
- Wojtek1207
- Juventino
Szpaku już zaciera ręce. Będzie mógł Maszczeranić w Fifie do woli.szczypek pisze:
Estigarribia, cholera 'ciężkie' te nazwiska w tym sezonie.
Co do tematu:
To dobrze, że jest kilku porządnych graczy na jedną pozycję, będzie rywalizacja. Wedlug mnie tego właśnie brakuje Krasiciowi.
A wymiana za Varagasa też nie byłaby do końca udana: przecież już kilku skrzydłowych mamy, na samą lewą jest Elia, Estigarribia i chyba Giakerini. Nie wiem, jak gra Włoch, ale chyba, patrząc na E&E team myślę, że Vargasa żałować nie będziemy.
- @Maras@
- Juventino
Jeśli chodzi o grę to nie chcę zbytnio się wypowiadać, bo zostawiała wiele do życzenia (strasznie chaotyczna)... Nawet Alex i Pirlo byli jacyś rozkojarzeni... Jedynym pozytywnym akcentem był występ naszych nowych nabytków. Elia i Esti mogą wnieść spore ożywienie na lewe skrzydło naszej pomocy 

- grusio
- Juventino
@up - właśnie do tego samego wniosku doszedłem. Raczej nikt z nas nie przywykł do tego, że podanie Pirlo idzie prosto pod nogi przeciwnika, albo strzał Del Piero daleko obok słupka. Brakowało wczoraj walki, poświęcenia i koncentracji.
Z drugiej strony widać było, że Nottsi przyjechali wygrać. Walczyli bez pardonu, parę razy traktując naszych jak jakieś worki. ;D Dopiero mecz z Parmą pokaże nasze oblicze i wtedy będzie można oceniać.
Z drugiej strony widać było, że Nottsi przyjechali wygrać. Walczyli bez pardonu, parę razy traktując naszych jak jakieś worki. ;D Dopiero mecz z Parmą pokaże nasze oblicze i wtedy będzie można oceniać.
- Monte Cristo
- Juventino
Zwlaszcza na lewa obrone.Wojtek1207 pisze: To dobrze, że jest kilku porządnych graczy na jedną pozycję, będzie rywalizacja.
Chyba że ? Przecież to od Mirko będzie się zaczynać zestawianie ataku.Eric6666 pisze: Matri-DP podstawowy atak? chyba, że Mirko wygryzie jednego z nich.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"