JUVENTUS 1-1 Notts County
- Vojtimar
- Juventino
Estigarribia fajnie się zaprezentował i to jedyny pozytywny akcent 2 połowy. Ja wiem że mecz symboliczny, ale nie wygrać z 3-ligowcem? Graliśmy cieniutko, zero pomysłu. Odniosłem wrażenie że nie byli na max zaangażowani, też tak wam się wydaje? Oby z Parmą było lepiej, dziś z taką grą remis z nimi to byłby sukces..
Z Juve na dobre i złe!
- Niećwieć
- Juventino
Wiadomo, mecz towarzyski może im się aż tak bardzo nie chciało (oby), tym bardziej, że weekend mecz ligowy. Mnie w tym spotkaniu bardziej zawiedli kibice, nie wszystkie krzesełka zajęte, doping był słaby, mecz na siedząco... stać nas na wiele wiele więcej.
- risto
- Juventino
jaracie sie tym meczem tak jakby gralismy ostatnia kolejke w lidze o udzial w LM. Zmian mnostwo i mecz towarzyski zeby zagrac. Pirlo calkiem towarzysko to potraktowal bo nawet nie biegal tylko lekko sobie biegal. 2 bramy w zamieszaniu. Tylko brakowalo Vucinica i Krasicia zeby wszyscy byli w tym meczu uwzglednieni. No i Giakerini.
Tak wiec czekamy na Parme
Tak wiec czekamy na Parme

- qwerty1337
- Juventino
Fajna imprezka przed meczem, a potem powrót do szarej rzeczywistości. Kopanina bez ładu i składu, czyli w sumie to, do czego już powinniśmy być przyzwyczajeni. Nie ma co się spieszyć, poczekajmy 2 dni na mecz z Parmą, wtedy sobie ponarzekamy na trenera, transfery, Marottę, Mottę, Bonucciego i Calciopoli.
PS. Z Anglikami zawsze nam się ciężko gra
PS. Z Anglikami zawsze nam się ciężko gra
- Kubba
- Juventino
Ale Juventus jest cienki :shock:
Zremisowaliśmy z 3-ligowcem, po słabej, nudnej grze... I niech nikt nie pieprzy, że to był mecz towarzyski, bo taką postawę naszych "mistrzów'' mieliśmy przyjemność oglądać praktycznie w każdym spotkaniu minionego sezonu.
Teraz trochę obawiam się Parmy
Estigarribia(?) - noo, mogą być z niego ludzie
Sorensen - 19 letni, środkowy obrońca, który podczas tego meczu pokazał się lepiej na lewej stronie niż De Ceglie, a także lepiej na prawej niż Motta... Piłkarzy, który "grają" na skrzydłach obrony w przeciwieństwie do młodego Duńczyka.
Jeszcze raz brawa dla Conte za pozbycie się Zieglera
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ogólnie fantastyczny wieczór. Ceremonia otwarcia po prostu wgniotła mnie w ziemie. Jutro koniecznie muszę dorwać nagranie w HD!!
Tylko te żyrafo-zebry... :doh:
Zremisowaliśmy z 3-ligowcem, po słabej, nudnej grze... I niech nikt nie pieprzy, że to był mecz towarzyski, bo taką postawę naszych "mistrzów'' mieliśmy przyjemność oglądać praktycznie w każdym spotkaniu minionego sezonu.
Teraz trochę obawiam się Parmy

Estigarribia(?) - noo, mogą być z niego ludzie

Sorensen - 19 letni, środkowy obrońca, który podczas tego meczu pokazał się lepiej na lewej stronie niż De Ceglie, a także lepiej na prawej niż Motta... Piłkarzy, który "grają" na skrzydłach obrony w przeciwieństwie do młodego Duńczyka.
Jeszcze raz brawa dla Conte za pozbycie się Zieglera

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ogólnie fantastyczny wieczór. Ceremonia otwarcia po prostu wgniotła mnie w ziemie. Jutro koniecznie muszę dorwać nagranie w HD!!
Tylko te żyrafo-zebry... :doh:
- Ponte999
- Juventino
Motta gra co gra ale twardo i nie dawał się przejść.... Porównujecie go z Sorensenem a gdzie był przy straconej bramce 2-3 kroki za zawodnikami Notts.... Szkoda gadać coś czuję, że Conte szybko pożegna się z Turynem...
Plusem na pewno są Esti i Elia wierzę w nich natomiast jak dla mnie ogromny minus to Matri nie tego od niego większość oczekiwała...
Czekać teraz tylko na mecz z Parmą zobaczymy jak się pokażą z prawdziwą motywacją.
Plusem na pewno są Esti i Elia wierzę w nich natomiast jak dla mnie ogromny minus to Matri nie tego od niego większość oczekiwała...
Czekać teraz tylko na mecz z Parmą zobaczymy jak się pokażą z prawdziwą motywacją.
Cmteam.pl Grupa Zachodniopomorska
- Wojtek1207
- Juventino
Zgadzam się ze Szczypkiem. Myślę, że większość naszych potraktowała ten mecz ulgowo (w niedzielę gramy z Parmą!). Conte popróbował różnych ustawień, Elia na lewej, na prawej. Myślę, że ta gra była w miarę dobra, jeśli przestaniemy tylko tak często grać długą, a bardziej po ziemi. I szybciej. Jeśli Pirlo będzie grał z Parmą (w sumie, to dlaczego miałby nie grać) gra powinna być efektywniejsza. Razem z Vidalem dadzą w niedzielę radę.
Pamiętajcie, że dzisiaj to był mecz przyjaźni + konkurs, kto strzeli pierwszego gola na nowym stadionie. Ja jestem przed niedzielą pełen optymizmu.
Pozdro
Pamiętajcie, że dzisiaj to był mecz przyjaźni + konkurs, kto strzeli pierwszego gola na nowym stadionie. Ja jestem przed niedzielą pełen optymizmu.
Pozdro
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie no, mnie generalnie ciekawi jak to wygladalo i jakie bylo ustawienie jak wszedl Pirlo za Motte oraz Licht za Bonuca. Anyone? Explain?szczypek pisze:Nie ogarniasz. Mecz totalnie towarzyski, nie mieliśmy ich rozgromić 10-0, to nie tutaj był sens tego spotkania.Jacky pisze:Nie chcialo mi sie ogladac tej KOPANINY, wiec czy ktos moglby mi wyjasnic co to kurna za zmiany przeprowadzil ten Konte?
Bardzo dziekuje.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Simi
- Qualità Juventino
Pirlo za Pazienze, Motta za Chielliniego > Sorensen na bok obrony (Sorensen - Bonucci - Chiellini - XY ), Lichtsteiner za Bonucciego > Sorensen na środek obrony. Takie trudne?Jacky pisze:Nie no, mnie generalnie ciekawi jak to wygladalo i jakie bylo ustawienie jak wszedl Pirlo za Motte oraz Licht za Bonuca. Anyone? Explain?szczypek pisze:Nie ogarniasz. Mecz totalnie towarzyski, nie mieliśmy ich rozgromić 10-0, to nie tutaj był sens tego spotkania.Jacky pisze:Nie chcialo mi sie ogladac tej KOPANINY, wiec czy ktos moglby mi wyjasnic co to kurna za zmiany przeprowadzil ten Konte?
Bardzo dziekuje.

Jestem za !risto pisze:to moze zwolnijmy Conte bo meczow sparingowych nie wygrywa?
:rotfl:

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
A to przepraszam, nieporozumienie. Sam nie wiem jakim to graliśmy ustawieniem wówczas. Ogólnie te nowe twarze i w pewnym momencie nie wiedziałem kto na boisku jest, a kto nie. Wiecie jakie to głupie uczucie jak winy za straconą bramkę nie można przypisać ani Mottcie ani Bonucciemu czy De Ceglie? xDJacky pisze:Nie no, mnie generalnie ciekawi jak to wygladalo i jakie bylo ustawienie jak wszedl Pirlo za Motte oraz Licht za Bonuca. Anyone? Explain?
Wracając na moment do De Ceglie. Kibice chcieli zabrać Amauriemu 11. i widocznie swego dopieli w tej kwestii, ale czy to nie przesada, aby to właśnie De Ceglie został takowym teraz obdarowany? Trochę niesmak.
- Simi
- Qualità Juventino
Tu raczej chodzi o to że Paolo był bardzo dobrym przyjacielem Nedveda podczas sezonu w którym Nedved kończył kariere. Pamiętam nawet jak De Ceglie ucierpiał w którymś z meczy a Pavel odwiedzał go w szpitalu.szczypek pisze:
Wracając na moment do De Ceglie. Kibice chcieli zagrać Amauriemu 11. i widocznie swego dopieli w tej kwestii, ale czy to nie przesada, aby to właśnie De Ceglie został takowym teraz obdarowany? Trochę niesmak.
- montero4
- Juventino
Lewa flanka prawie jak za Nedveda!! ;p
Sorensen zawalił jak Murawski Niemcami.
Sorensen zawalił jak Murawski Niemcami.
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4