JUVENTUS 1-1 Notts County
- Monte Cristo
- Juventino
1. Fajny stadion.
2. De Ceglie tragicznie. Prawie sie poplakalem gdy zobaczylem 11 na jego plecach.
3. Czy Nedved nadal siedzi w administracjii?
2. De Ceglie tragicznie. Prawie sie poplakalem gdy zobaczylem 11 na jego plecach.
3. Czy Nedved nadal siedzi w administracjii?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Elia się dobrze pokazał, ale nie ogarnia ewidentnie białych krawędzi boiska, tudzież ciągnie go ku nich. Szału nie ma, Anglicy nie chcą się poddać, to dla tych chłopaków mecz życia, toteż trudno się dziwić, że chcą się pokazać. Stawiałem, że Motta pierwszy strzeli bramkę i nadal w tym trwam, ale on musi sunąć do przodu, a nie bawić się w dośrodkowania..
Mam nadzieję, że w drugiej połowie zobaczymy nieco odmieniony skład i to wygramy, bo głupio tego nie wygrać. Zwyczajnie głupio w takiej imprezie dać (_)(_)..
Mam nadzieję, że w drugiej połowie zobaczymy nieco odmieniony skład i to wygramy, bo głupio tego nie wygrać. Zwyczajnie głupio w takiej imprezie dać (_)(_)..
- @D@$
- Juventino
Tak szczerze, to mam nadzieję Grosso często oglądać w tym sezonie, serio. A propos, czy mnie wzrok nie myli (a chyba nie myli), czy De Ceglie ma nr 11? Dziwne to, A Elia przejął 17... Co by nie powiedzieć, czybki jest gość, zobaczymy co z niego będzie. Matri ma ochotę na gola ewidentnie, a Pepe jakiś narwany, dobrze go widzieć na prawej stronie.
Szału nie ma, ale też źle to wszystko nie wygląda, trochę Pirlo brakuje i ogólnie choć nie grają źle, to brakuje sytuacji strzeleckich.
Chciałbym Quagliarellę w drugiej połowie zobaczyć, bo się stęskniłem.
Szału nie ma, ale też źle to wszystko nie wygląda, trochę Pirlo brakuje i ogólnie choć nie grają źle, to brakuje sytuacji strzeleckich.
Chciałbym Quagliarellę w drugiej połowie zobaczyć, bo się stęskniłem.
- lukas_ostry
- Juventino
Ale piach gramy.
Wychodzę na świat, patrzę na gwiazdy. Sam szczyt miasta, blaski oślepiają nas dziś. Więc klaskać mam czy płakać?
Cofamy się...
Wychodzę na świat, patrzę na gwiazdy. Sam szczyt miasta, blaski oślepiają nas dziś. Więc klaskać mam czy płakać?
Cofamy się...
- Gathafi
- Juventino
mecz słaby, zwłaszcza w wykonaniu:
*Pepe - który biega bez ładu i składu
*Pazienzy - którego było widać na boisku ze 2 razy jak wyciął równo z trawą przeciwnika
*Motta - w swoim tradycyjnym stylu (czyt. dno, dno i jeszcze raz dno)
mam nadzeję że w 2 połowie wejdzie za Pepe Milos, za Pazienze Marchisio lub Pirlo a za Motte Stefanek
*Pepe - który biega bez ładu i składu
*Pazienzy - którego było widać na boisku ze 2 razy jak wyciął równo z trawą przeciwnika
*Motta - w swoim tradycyjnym stylu (czyt. dno, dno i jeszcze raz dno)
mam nadzeję że w 2 połowie wejdzie za Pepe Milos, za Pazienze Marchisio lub Pirlo a za Motte Stefanek

- Ponte999
- Juventino
Elia dobrze, Pepe się świetnie wystawia ale później lipa jednak obecnie i tak chyba lepiej niż Krasic... Motta nie tak źle daje rade szybko kończy akcje z jego flanki nie ważne, że faulami ale skutecznie.
Aleee zobaczcie jaki ten Matri i Pazienza są beznadziejni.... Vidal dobrze podaje ale widać po jego grze jakby miał nadwagę.... Cegła szkoda słów....
Aleee zobaczcie jaki ten Matri i Pazienza są beznadziejni.... Vidal dobrze podaje ale widać po jego grze jakby miał nadwagę.... Cegła szkoda słów....
Cmteam.pl Grupa Zachodniopomorska
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Wie ktoś czy można mecz obejrzeć na którymś z kanałów na cyfrowym polsacie?
No i po pięknej i wzruszającej ceremonii nastąpił brutalny powrót do rzeczywistości zafundowany przez naszych kopaczy.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Osgiliath
- Juventino
1. Juve dominuje... dość...
2. Krasic powinien się od Elii uczyć jak się Z GŁOWĄ gra na skrzydle - będzie z niego radocha.
3. De Ceglie - niestety, ale zaakceptuje go tylko na rezerwie, a do pierwszej Grosso...
4. Motta podobnie - do rezerwy, bo razem boki obrony przypominaja mi poprzedni sezon
5. Vidal ładnie podaje i rozporowadza piłke
6. Pazienza całkiem ok
7. W ataku z naszej czwórki będzie pociecha.
Nie jest zle - jak chłopaki załapią o co chodzi to będzie git. Póki co tylko zgrania i walki, bo moglismy prowadzic 2:0
a przynajmniej po jednym golu gdyby pepe pomyslał deczko inaczej.
2. Krasic powinien się od Elii uczyć jak się Z GŁOWĄ gra na skrzydle - będzie z niego radocha.
3. De Ceglie - niestety, ale zaakceptuje go tylko na rezerwie, a do pierwszej Grosso...
4. Motta podobnie - do rezerwy, bo razem boki obrony przypominaja mi poprzedni sezon

5. Vidal ładnie podaje i rozporowadza piłke
6. Pazienza całkiem ok
7. W ataku z naszej czwórki będzie pociecha.
Nie jest zle - jak chłopaki załapią o co chodzi to będzie git. Póki co tylko zgrania i walki, bo moglismy prowadzic 2:0

- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Chyba inne mecze oglądamy, bo jest jednak inaczej niż piszesz :doh:Castiel pisze:Jak Pazienza beznadziejnie? Całkiem przyzwoicie. Widać, że mimo powiedzmy 2 składu skończyły się podania do nikogo. Matri fajnie wychodzi na pozycje. Gdyby nasi zawodnicy mieli trochę więcej zimnej krwi to byłoby 2-3 do 0.
- SirRose
- Juventino
Podoba mi się tylko Vidal - dobrze rozprowadza piłki ze środka pola, każda piłka zagrana w punkt. Matri fajnie wychodzi do podań. Za to boki naszej obrony to padaka - DeCeglie i Motta grają słabo i bardzo niepewnie a przeciwnik nie jest zbyt wymagający.
Mam nadzieję zobaczyć parę zmian w drugiej połowie i w końcu jakaś bramkę.
Mam nadzieję zobaczyć parę zmian w drugiej połowie i w końcu jakaś bramkę.
- annihilator1988
- Juventino
Dżizis, zamiast Motty mógłby zagrać Sorensen. Gość nie jest w stanie upilnować 3-ligowego piłkarza
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG