Reprezentacja Polski - sparingi
- Swider10
- Juventino
jak mozna bylo stracic bramke w ostatniej sekundzie... mial byc historyczny wynik no ale dobrze ze nie przegralismy (bo z gry to chyba sie nalezalo) Troche frajersko ale cieszmy sie ze do przerwy nie bylo 0-3
Szczesny hmm chyba jeden z najlepszych/najlepiej zapowiadających sie bramkarzy na swiecie

Szczesny hmm chyba jeden z najlepszych/najlepiej zapowiadających sie bramkarzy na swiecie

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- stahoo
- Juventino
Albo jestes pijany po meczu, albo nigdy nie grałeś w piłkęszczypek pisze: Przecież to było kilka sekund, a im nie chciało się zwyczajnie biegać, zaasekurować tej prawej strony boiska.

Podobała mi się nasza gra, choc nie ustrzegliśmy sie od błędów. Nadal nie mamy środka obrony i chyba miec nie będziemy... No ale rekompensuje to Szczęsny, oby miał formę na Euro.
- Zikson
- Juventino
Jezu, jeśli my gralismy fajnie w tym meczu, to nie chce wiedzieć jak gramy "niefajnie".
Generalnie dla mnie 1 połowa to dno totalne. Wstyd mi było to oglądać.
Szczęsny - każdy wie
Obrona tragedia, środek tragedia, skrzydła tragedia. Nawet Kuba spał.
Mierzejewski? Kto? koleś piłki nie umie dośrodkować. :roll:
Widać, że jak strzelili to się ożywili, dodało im to wiary w siebie, to się lepiej prezentowali w 2 połowie.
Btw gdyby to był u Niemców, byłoby jakieś 4-0.
Branoc
Generalnie dla mnie 1 połowa to dno totalne. Wstyd mi było to oglądać.
Szczęsny - każdy wie

Obrona tragedia, środek tragedia, skrzydła tragedia. Nawet Kuba spał.
Mierzejewski? Kto? koleś piłki nie umie dośrodkować. :roll:
Widać, że jak strzelili to się ożywili, dodało im to wiary w siebie, to się lepiej prezentowali w 2 połowie.
Btw gdyby to był u Niemców, byłoby jakieś 4-0.
Branoc
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie. W takim momencie nie można pozwolić zespołowi atakującemu na przeprowadzenie ataku, a oni zrobili z nami co chcieli. I nie chodzi o to, że Wawrzyniak się poślizgnął, to był niefart, ale o to, że w takim momencie obok Wawrzyniaka mógł być - bo miał na to czas, również inny reprezentant Polski. Nie potrafiliśmy upilnować Niemca w polu karnym, trzeba było tutaj powstrzymać akcję. Nie jestem pijany, naoglądałem się setek takich akcji i wiem, że to się tak w piłce nożnej odbywa, ale mi chodzi tylko o to, że to były ostatnie sekundy, a mecz naprawdę mógł się zakończyć historycznym zwycięstwem, dlatego będę się upierał przy swoim - mogliśmy to wygrać gdybyśmy chcieli.stahoo pisze:Albo jestes pijany po meczu, albo nigdy nie grałeś w piłkęszczypek pisze: Przecież to było kilka sekund, a im nie chciało się zwyczajnie biegać, zaasekurować tej prawej strony boiska.To był błąd, ale tu nie chodzi o to czy komuś się chce czy nie - w takim meczu, chyba nie byłoby Polaka, który grając dla repry, nie dałby z siebie wszytskiego.
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Do sytuacji nie doszłoby, gdyby Wawrzyniak nie wyrwał Błaszczykowskiemu opaski kapitańskiej, kiedy ten chciał przekazać ją prawemu obrońcy. Kuba wykazał się inteligencją i chciał urwać trochę czasu, ale Legionista myślenia nie włączył :doh:
- white_wolv
- Juventino
jak dla mnie najlepszy mecz kadry za czasow Smudy ale widze ze tutaj jest ambicja abysmy takich Panie, Niemcow, wpierniczali na sniadanie niczym slaska kielbase...
Szkoda ze Glowacki nie mial dnia..
Szkoda ze Glowacki nie mial dnia..
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
O tym właśnie myślałem. Może nie najlepiej ubierając to w słowa, ale to wina emocji.stahoo pisze:Z tego co mi się wydaje, to Glik nie asekurował, a powinien, Wawrzyniaka. Glik był świeży. To po prostu brak umiejętności czytania gry i ustawiania się. Taki Bonucci tylko, że jeszcze słabsza wersja.
A doping chłopaki słyszeliście? Czad!

- KondzioJuveFans
- Juventino
Wawrzyniak tuman nie powinien grać w reprezentacji !

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- nowik92
- Juventino
Oni chyba z bloków krzyczeli....A doping chłopaki słyszeliście? Czad! Prochno
Tyle emocji, a potem beka na sam koniec?Takie rzeczy to tylko w Polsce i tylko Polacy, więcej nie trzeba pisać... Angry
Chociaż możemy popatrzeć na fajne parady, bo jak Szczęsny miałby bronić tak, jak grają np. obrońcy to lipa by byłaDzisiejszy mecz to wizja Polaków na Euro... To będzie Euro Polskiego bramkarza Angry
- Kubba
- Juventino
Bardzo dobry mecz naszych. Szkoda, że jak nie mieliśmy tak nie mamy środka obrony.
Najlepsza atmosfera na stadionie... Ostatnio jak byłem na stypie było głośniej i weselej niż podczas tego meczu. Szkoda słów, szczególnie, że graliśmy z Niemczorami.
Wawrzyniak
Najlepsza atmosfera na stadionie... Ostatnio jak byłem na stypie było głośniej i weselej niż podczas tego meczu. Szkoda słów, szczególnie, że graliśmy z Niemczorami.
Wawrzyniak

- Azazel
- Juventino
Przypominam że w Europie Niemcy są aktualnie czołowym zespołem wraz z Hiszpanią. Czasem ma przebłyski Anglia, a czasem coś wyjdzie gasnącej już Francji. Do tego dojdzie kilka zespołów na dosyć wysokim poziomie, które też walczą, ale są mimo wszystko słabsze (Portugalia, czasem Turcja lub Rosja). I do tego drużyny na zbliżonym poziomie do Polski i to one w dużej mierze będą uczestnikami na Euro. Więc nie ma co się na zapas podłamywać
. Ale zobaczymy za 9 miesięcy jak to wyjdzie
.

- pan Zambrotta
- Juventino
on miał kiedyś jakiś dzień? wszyscy wieszają psy na wawrzyniaku, ale on się... najwyczajniej poślizgnął. Za to głowacki po raz setny jest powodem kłopotów reprezentacji.white_wolv pisze:Szkoda ze Glowacki nie mial dnia..
Po golu na 2:1 byłem pewny, że Niemcy strzelą gola. Po prostu frajerstwo mamy we krwi :lol:
- PrzemasJuve
- Juventino
polacy zagrali swoje - frajerstwo :] i w sumie tyle, 2 razy bylo fajnie, wrecz sensacyjnie, no ale w sumie remis i to bramkowy nie jest zly
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!