Amauri
- pumex
- Juventino
Że też Wam się chce debatować na temat "co Amauri ma na myśli" :doh: Prosta sprawa: koleś ma 31 lat i czeka go równia pochyła. Czy zostanie na siłę czy nie za dużo u niego nie zmienia. Kasa będzie wpadała a za rok i tak pewnie ktoś go przygarnie na te dwa lata.

- Wojtek
- Juventino
Bardzo podoba mi się pomysł z odsunięciem go od składu
Tylko nie chciałbym takiej sytuacji jak przed rokiem u nas że Grosso powrócił do składu choć był odsunięty od składu
Amauri posiedzi rok na trybunach i zmądrzeje. Wiem że już za rok go u nas nie będzie, brazol będzie wolny ale jeśli nadal będzie napierał na swoją pensję to nikt go nie przyjmnie

Amauri posiedzi rok na trybunach i zmądrzeje. Wiem że już za rok go u nas nie będzie, brazol będzie wolny ale jeśli nadal będzie napierał na swoją pensję to nikt go nie przyjmnie

- Wojtek
- Juventino
Taa? A jak będzie chciał zarabiać 3,5mln ojro za sezon? To wtedy nikt go nie weźmnie, bo kto by wgl chciał gościa który jest po 30-stce i siedział cały rok na trybunach. Jeśli się zgodzi na 1,5mln do 2 to tak.Ouh_yeah pisze:Na pewno jakiś zespół go weźmie. Owen Hargreaves chyba trzy lata nie grał w piłkę przez kontuzje i teraz podpisał kontrakt z City. Zawodnika za free zawsze wezmą, byle tylko ma porządne CV.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a niby skąd wziąłeś taki przepis?annihilator1988 pisze:Do pełni szczęścia brakuje tylko rozwiązania kontraktu w styczniu, kiedy to Juve nie będzie zmuszone wypłacić pozostałej części pensji
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- annihilator1988
- Juventino
w jednym z portali informacyjnych był poruszony temat "Króla Entów", według autora artykułu istnieje możliwość rozwiązania kwestii Amauriego w w/w sposóbMaly pisze:a niby skąd wziąłeś taki przepis?annihilator1988 pisze:Do pełni szczęścia brakuje tylko rozwiązania kontraktu w styczniu, kiedy to Juve nie będzie zmuszone wypłacić pozostałej części pensji
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Arcadio Morello
- Juventino
W styczniu Amauri ma się pożegnać z Juventusem
. Jeszcze Iquainta i będzie idealnie :-D.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Onet opiera się na informacji z ASInfo.
Nie wiem, który jest bardziej oderwany od rzeczywistości, Amauri czy jego agent
Nie wiem, który jest bardziej oderwany od rzeczywistości, Amauri czy jego agent

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- annihilator1988
- Juventino
"Myślał, że znalazł już swoje miejsce w drużynie, ale nie okazało się to prawdą" - przepraszam bardzo, ale miejsce Amauriego jest jak najbardziej w Primaverze. O co kaman ? Bunt ? :C
- Orochimaru
- Juventino
Mnie się wydaję, że myślał tak - "strzeliłem w Parmie parę goli, wracam do Juve, obiecam 20 goli i przez rok będę dalej kapuchę trzepał - znalazłem swoje miejsce w zespole!" Aż tu nagle okazało się, że chcą go sprzedać! Piłkarz po roku czy nawet pół bez gry nie przekona żadnego znaczącego klubu! A już na pewno nie wysępi dużej kasy 

- ewerthon
- Juventino
Dla mnie może odejść nawet do drugiej ligi chińskiej, byleby daleko od Turynu. Kibicuję już temu klubowi od ładnych paru lat, ale takiego irytującego kopacza jeszcze nie widziałem. Pod koniec sierpnia Amauri za pośrednictwem agenta oznajmia, że chce zostać w Juventusie i pokazać swoje możliwości. Na początku października ten sam człowiek mówi, że przygoda piłkarza z Juve dobiega końca.
Co tam, że wydymał klub, ważne, że kasa na koncie się zgadza.
Co tam, że wydymał klub, ważne, że kasa na koncie się zgadza.
- qwerty1337
- Juventino
Oczywiście, jego prawo. Miał ważny kontrakt i chciał zostać w klubie, to został. Tak samo klub miał prawo odesłać go na trybuny na wieki wieków, a kibice uważać go za żałosną pijawkę i karykaturę piłkarza.RSelevan pisze:Czemu uwazasz ze wydymal klub? Kontrakt jest kontrakt.

- annihilator1988
- Juventino
Złamas ma już dość i podjął decyzje, że w styczniu opuści Turyn. Z udzielonego wywiadu przyznał, że odlicza dni do stycznia. Jakaż to niesprawiedliwość spotyka Brazylijczyka za lata poświęcone "Starej Damie". Jak sobie przypomnę o tej interwencji Złamasa, to mnie krew zalewa