Arturo Vidal
- nowik92
- Juventino
Co ma Milan do nas?Czwarta to że Milan na Camp Nou czeka nic innego jak soczyste lanie(uzyłbym innego słowa gdyby nie ostrzeżenia) i Milanistom nawet nie będzie się chciało reagować na ewentualne zaczepki.
Ja się czuję serio bardzo obrażony tekstem, że Milan dostanie od Barcy 'lanie', idę skoczyć.
:płaczę:
Cieszy dobra gra Vidala, reszta mało ważna...
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Najważniejsze, że masz tego świadomość.Dtmiu pisze:Barcelona zawsze <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
Ciekawe, w przypadku słabej gry Bonucciego i równie wybornej Barzagliego Conte zdecydowałby się na grę Vidalem czy Sorensenem?
- Dtmiu
- Katalończyk
Dzięki Ci za pochwałę o Wielki Mistrzuszczypek pisze:Najważniejsze, że masz tego świadomość.Dtmiu pisze:Barcelona zawsze <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
Ciekawe, w przypadku słabej gry Bonucciego i równie wybornej Barzagliego Conte zdecydowałby się na grę Vidalem czy Sorensenem?

Defensywni pomocnicy często sprawdzają się na obronie więc może to być dobre rozwiązanie.
Nowik: Ja nie wiem co, to nie ja zacząłem temat Milanu w temacie o Vidalu
- Bandiera_Rossa
Barca nie jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, tylko leje wszystkich jak leci, stąd ta zawiść i kpiny. Jak dla mnie Juventus mógłby być <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, byle wygrywał tak jak Duma Katalonii.
Co do Vidala, mam nadzieję że w sezonie będzie miał więcej dobrych występów niż czerwonych kartek.
Co do Vidala, mam nadzieję że w sezonie będzie miał więcej dobrych występów niż czerwonych kartek.
- Pan Mietek
- Juventino
Będzie, że znowu wyzywam niepotrzebnie Barcelonę ale jak w takim razie określisz to?Bandiera_Rossa pisze:Barca nie jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, tylko leje wszystkich jak leci, stąd ta zawiść i kpiny. Jak dla mnie Juventus mógłby być <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, byle wygrywał tak jak Duma Katalonii
Próbujesz być na siłę kontrowersyjny i dlatego piszesz głupoty? Jak możesz chcieć, żeby Twoja drużyna zachowywała się jak panienki?
- M.R.
- Juventino
Opisy tej sytuacji są tak absurdalne, że aż śmieszne. Jak czytam że "sfrustrowany" Vidal śmiał brutalnie odebrać piłkę Inieście to śmiech bierze. Normalna sytuacja pod linią końcową; ale oczywiście Hiszpanów nie wolno tykać bo tylko oni grają w piłkę (szczególnie ci z Barcelony).
@Bandiera_Rossa - daruj już sobie takie teksty o czerwonych kartkach Vidala,bo to nie jest piłkarz grający na czerwień. W Bundeslidze dostał tylko 3 czerwone kartki we wszystkich występach, a i w reprezentacji wyłapał tylko 1 i to parę lat temu. A dobrych występów będzie miał na pewno znacznie więcej niż 4, niech tylko gra tam gdzie powinien.
@Bandiera_Rossa - daruj już sobie takie teksty o czerwonych kartkach Vidala,bo to nie jest piłkarz grający na czerwień. W Bundeslidze dostał tylko 3 czerwone kartki we wszystkich występach, a i w reprezentacji wyłapał tylko 1 i to parę lat temu. A dobrych występów będzie miał na pewno znacznie więcej niż 4, niech tylko gra tam gdzie powinien.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Impulsywny chłopak. Jeśli będzie szło dobrze to nie powinien łapać czerwieni, ale jak Nam jakieś Lecce dupnie trzy do szatni to na pewno mu puszczą nerwy.Bandiera_Rossa pisze:Co do Vidala, mam nadzieję że w sezonie będzie miał więcej dobrych występów niż czerwonych kartek.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
przeciez wszystko widac jak na dloni... Iniesta odmachnal sie Vidalowi w twarz, doszlo do malego spiecia, na ktorym by sie skonczylo ale jakis smieszny kogucik z 17 zaczal cala przepychanke, akurat Vidal zachowawal sie tutaj chyba najspokojniej
lol. Zupełnie nie rozumiem zamieszania. Przecież tam nic się nie wydarzyło, normalna walka i sytuacja jakich dzisiątki w każdym meczu. Hiszpanie naprawdę przesadzają.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
te psuedo-gwiazdy Barcelony są żałosne, no ale dopóki FIFA i UEFA będzie je głaskać po tyłkach przy podobnych sytuacjach to nic się nie zmieni i na taką żałość trzeba się szykować co mecz
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- MaHeR
- Juventino
Problem w tym, że sędziowie łatwo się nabierają na te piękne zagrywki i symulowania. W mediach panuje też ogólne przekonanie, że te gwiazdeczki są nietykalne, stąd mnogość takich zagrywek. "Starcie" Vidala z Iniestą niczym się nie różniło od zwyczajnej twardej walki o piłkę, Vidal nawet nie był nadmiernie agresywny, a mimo to wywiązał się taki kabaret :lol:
Moim zdaniem tym wszystkim gwiazdą La Liga przydałoby się spędzić z pół sezonu w Anglii lub Italii
Moim zdaniem tym wszystkim gwiazdą La Liga przydałoby się spędzić z pół sezonu w Anglii lub Italii

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- Vimes
- Juventino
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nabierają bo mają prykaz z góry by "chronić gwiazdy", oni o tym wiedzą i wykorzystują toMaHeR pisze:Problem w tym, że sędziowie łatwo się nabierają na te piękne zagrywki i symulowania.
i to nawet nie z powodu Iniesty czy Vidala, oni by się dogadali na pewno bo jeszcze Iniesta jako tako poziom trzyma ale musiał podlecieć wiadomo kto... a później widać nawet jak Hiszpan leci dookoła "zgromadzenia" by kogoś tam popchnąć... ale jak mówię - nie spotyka ich żadna kara więc robią co chcą i będą tak robić i to przy cichym przyzwoleniu UEFYMaHeR pisze:"Starcie" Vidala z Iniestą niczym się nie różniło od zwyczajnej twardej walki o piłkę, Vidal nawet nie był nadmiernie agresywny, a mimo to wywiązał się taki kabaret :lol:
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- zippo01
- Juventino
Za to że leje wszystkich po kolei i nie ma obecnie sobie równych to im się należy szacunekBandiera_Rossa pisze:Barca nie jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, tylko leje wszystkich jak leci, stąd ta zawiść i kpiny. Jak dla mnie Juventus mógłby być <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, byle wygrywał tak jak Duma Katalonii.

Ps nie chciał bym aby piłkarze Juventusu kiedykolwiek tak symulowali jak piłkarze Barcy. Wolę oglądać twarda grę taką jak jest we Włoszech bo to jest piękne a nie te udawania i kładzenie się na boisku przy każdej nadarzającej się okazji albo i nawet czasami bez niej