Arturo Vidal
- Pan Mietek
- Juventino
Nie wiem z czego się cieszyć. Z tego, że piłkarze Realu i Barcy nie mają klasy i nie potrafią się zachować? Tak się składa, że cały świat się śmieje z tego co się dzieje w tych klubach, z przerośniętych ego piłkarzy i zabawnych przepychanek. Vidal sprowokował Iniestę? Przecież to była zwyczajna walka o piłkę. Ale zapomniałem - z Barceloną tak nie wolno, tam pewnie byłby karny :lol:Junakson pisze:Ale to Vidal pierwszy prowokował Andreasa, widocznie nie mógł się pogodzić z porażką swojego zespołu. Ogólnie Chile grało brutalnie i nic dziwnego, że doszło do przepychanek, bo Hiszpanie nie dają sobie w kaszę dmuchać. Cieszę się, że wyszła taka akcja, bo przynajmniej wiadomo, że reprezentacja Hiszpanii jest zjednoczona.
- pumex
- Juventino
Ja bym powiedział inaczej: Primera jest ligą mało siłowa, przynajmniej w porównaniu do Serie A czy Premier League, gdzie takie zaczepki są częste. Może to dlatego reagują jak reagują, nie są do tego przyzwyczajeni.Junakson pisze:Ale to Vidal pierwszy prowokował Andreasa, widocznie nie mógł się pogodzić z porażką swojego zespołu.
Bez obrazy, szanuję tą ligę, ale w tej sytuacji trochę zajechało "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>"

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Vidal pociągnął Inieste raz czy drugi za koszulkę w walce o piłkę a ten od razu zaczął do niego sapać jakby mu matkę przerżnął. Ale mistrzostwo świata zaliczył ten Hiszpan [nie przyjrzałem się kto to był ale wyglądał jak Pedro], który widząc to lekkie starcie podbiega i odpycha Vidala w obronie Iniesty, który sam przecież zaczął.
Fakt, zjednoczona ta Hiszpania, szkoda że akurat w tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sposób.
Fakt, zjednoczona ta Hiszpania, szkoda że akurat w tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sposób.
- Pan Mietek
- Juventino
Już za 2 tygodnie Barcelona gra z Milanem więc Xavi i spóła niech się lepiej miarkują bo jak Gattuso się "zdenerwuje" to ich pozabija. Wyobraźcie sobie, że Pedro podbija tak do wkurzonego Gennaro
Przecież on by go wgniótł w ziemię za to.

- pumex
- Juventino
Hahaha Pedro & Blada Facjata vs Gattuso & Boateng. Z zawodników Barcelony nie byłoby czego zbierać.Mietson pisze:Już za 2 tygodnie Barcelona gra z Milanem więc Xavi i spóła niech się lepiej miarkują bo jak Gattuso się "zdenerwuje" to ich pozabija. Wyobraźcie sobie, że Pedro podbija tak do wkurzonego GennaroPrzecież on by go wgniótł w ziemię za to.
Vidal przy takim charakterze i takiej waleczności jaką pokazuje w reprezentacji i wcześniej w Bundeslidze powinien sobie dobrze radzić we Włoszech

- Simi
- Qualità Juventino
Powiem szczerze że nie moge się już doczekać takiego scenariusza. Chłopaki z Dumy Katalonii chyba za bardzo myślą że są nietykalni. Szkoda mi Vidala, no ale przecież piłkarzy Blaugrany nie wolno pchnąć i odebrać piłki !Mietson pisze:Już za 2 tygodnie Barcelona gra z Milanem więc Xavi i spóła niech się lepiej miarkują bo jak Gattuso się "zdenerwuje" to ich pozabija. Wyobraźcie sobie, że Pedro podbija tak do wkurzonego GennaroPrzecież on by go wgniótł w ziemię za to.
- Vimes
- Juventino
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dziwne słowa z ust kibica Realu. Czy to nie Real gra brutalnie w meczach z Barceloną, bo nie mogą się pogodzić z porażką, a Barcelona nie da sobie w kaszę dmuchać? A Chile miało prawo być niezadowolone z decyzji sędziowskich - ten karny dla przykładu.Junakson pisze:Ogólnie Chile grało brutalnie i nic dziwnego, że doszło do przepychanek, bo Hiszpanie nie dają sobie w kaszę dmuchać.
Hura hura. Cieawe jak bardzo będzie zjednoczona po następnych Gran Derby.Junakson pisze:Cieszę się, że wyszła taka akcja, bo przynajmniej wiadomo, że reprezentacja Hiszpanii jest zjednoczona.
Arbeloa. Pedro ich tam raczej rozganiał po mojemu.Ouh_yeah pisze:[nie przyjrzałem się kto to był ale wyglądał jak Pedro
- Junakson
- Madridista
W obronie Iniesty stanął Arbeloa, a nie Pedro.
To, co innego. Jeśli tego nie rozumiesz, to twój problem.szczypek pisze:Czy to nie Real gra brutalnie w meczach z Barceloną, bo nie mogą się pogodzić z porażką, a Barcelona nie da sobie w kaszę dmuchać?
Tak samo. Zbliżają się ME i szkoda będzie zmarnować taką generację piłkarzy. Nie ma powodów do obaw. To profesjonaliści i z pewnością dojdą do porozumienia.szczypek pisze:Cieawe jak bardzo będzie zjednoczona po następnych Gran Derby.
Zobaczymy, czy ci, którzy się śmieją, będą się śmiać wtedy, gdy ich ulubiona drużyna trafi w LM na Barcelonę albo Real. Już nie mogę się doczekać starcia mistrza Włoch z mistrzem Hiszpanii.Tak się składa, że cały świat się śmieje z tego co się dzieje w tych klubach, z przerośniętych ego piłkarzy i zabawnych przepychanek.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
To jest dokładnie to samo. Jak się jest drużyną lepszą, to nie ma potrzeby uciekania się do takich zachować jak symulacje czy szarpaniny, po czy w trakcie meczu, słownych czy fizycznych. Jeśli Real w pojedynkach z Barceloną gra brutalniej, to nie ma w tym nic złego, ale jeśli inny zespół zagrałby brutalniej przeciwko Realowi, to już jest przesada i trzeba z tym walczyć. I nie chodzi wcale o to, że mecze Gran Derby rządzą się innymi prawami, jest mnóstwo emocji i przerastają one piłkarzy, mecz to mecz, pewne zasady obowiązują wszystkich bez wyjątku. Jeśli tego nie rozumiesz, to Twój problem.Junakson pisze:To, co innego. Jeśli tego nie rozumiesz, to twój problem.szczypek pisze:Czy to nie Real gra brutalnie w meczach z Barceloną, bo nie mogą się pogodzić z porażką, a Barcelona nie da sobie w kaszę dmuchać?
Będziesz, jak mniemam, ściskał kciuki za Barcelonę?Junakson pisze:Zobaczymy, czy ci, którzy się śmieją, będą się śmiać wtedy, gdy ich ulubiona drużyna trafi w LM na Barcelonę albo Real. Już nie mogę się doczekać starcia mistrza Włoch z mistrzem Hiszpanii.
Ostatnio zmieniony 03 września 2011, 12:35 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- johnnybgoode
- Juventino
My jakoś jak trafialiśmy w LM na Real przez kilka ostatnich lat, to nie płakaliśmy, powiem więcej, wygrywaliśmy praktycznie zawsze... a byliśmy wtedy 'tylko' wicemistrzem Włoch.Zobaczymy, czy ci, którzy się śmieją, będą się śmiać wtedy, gdy ich ulubiona drużyna trafi w LM na Barcelonę albo Real. Już nie mogę się doczekać starcia mistrza Włoch z mistrzem Hiszpanii.
Myślałem, że Madridista się z nami w kilku aspektach zgodzi, ale jak widać "mamy problem bo nie potrafimy tego zrozumieć". Idź popatrzeć na fotki Cristiano.
- Fonczek1947
- Juventino
Lepsza akcja byłaby gdyby Hiszpania grała z Włochami i Gattuso grałby jeszcze w kadrzeMietson pisze:Już za 2 tygodnie Barcelona gra z Milanem więc Xavi i spóła niech się lepiej miarkują bo jak Gattuso się "zdenerwuje" to ich pozabija. Wyobraźcie sobie, że Pedro podbija tak do wkurzonego GennaroPrzecież on by go wgniótł w ziemię za to.

- Fidelito
- Juventino
Niestety Gattuso jest zawieszony i w fazie grupowej go nie zobaczymy.Mietson pisze:Już za 2 tygodnie Barcelona gra z Milanem więc Xavi i spóła niech się lepiej miarkują bo jak Gattuso się "zdenerwuje" to ich pozabija. Wyobraźcie sobie, że Pedro podbija tak do wkurzonego GennaroPrzecież on by go wgniótł w ziemię za to.
- Dtmiu
- Katalończyk
Pierwsza rzecz to że świat może się z tego śmiać a jak dochodzi do bezpośredniej konfrontacji piłkarskiej to sra w gacie więc wisi mi to.
Druga to że to był Arbeloa a nie Pedro, ale to już ktoś wspomniał.
Trzecia to że tym który spowodował bójkę był Arbeloa więc nie mieszajcie w to Barcelony- gdyby nie tamta interwencja to pewnie skończyłoby się na słowach. No ale pewnie, Barcelona zawsze najgorsza, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> itp itd.
Czwarta to że Milan na Camp Nou czeka nic innego jak soczyste lanie(uzyłbym innego słowa gdyby nie ostrzeżenia) i Milanistom nawet nie będzie się chciało reagować na ewentualne zaczepki.
Żeby nie było że panoszę się po forum to wszedłem do tego tematu przez przypadek poprzez link od kumpla
Druga to że to był Arbeloa a nie Pedro, ale to już ktoś wspomniał.
Trzecia to że tym który spowodował bójkę był Arbeloa więc nie mieszajcie w to Barcelony- gdyby nie tamta interwencja to pewnie skończyłoby się na słowach. No ale pewnie, Barcelona zawsze najgorsza, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> itp itd.
Czwarta to że Milan na Camp Nou czeka nic innego jak soczyste lanie(uzyłbym innego słowa gdyby nie ostrzeżenia) i Milanistom nawet nie będzie się chciało reagować na ewentualne zaczepki.
Żeby nie było że panoszę się po forum to wszedłem do tego tematu przez przypadek poprzez link od kumpla