KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- hfc
- Juventino
już się skończ chwalić w każdym możliwym miejscu ( forum, facebook itd ), że na wakacje wyjeżdżasz :C
La Juventus non è soltanto una squadra di calcio, ma un modo di intendere la vita
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
- DeeJay
- Juventino
Pragnę zdementować nieprawdziwe informację, wręcz obrzydliwe pomówienia szerzone w trakcie meczów, jakoby w Avanti na placu Baczyńskiego był Sky. Nie ma Sky, Pulcinelli nie ma, ta nowa knajpa koło hotelu jeszcze Sky nie ma i nie wiadomo czy będzie miała 

Ja poproszę HJ.drozdi pisze: jakies 'Hurra Juventus' czy cos wam zakupic?
Drozdi udziela się na forum Barcy?!Kuri pisze:o, a ja nie mam drozDiego na fcb... Muszę przeszukać profile, drozdi na pewno ma zdjęcie głowne w biało czarnych barwach!! w sensie, że ma zdjęcie swojego psa =P

- @D@$
- Juventino
Się tak nie ciesz, ja tam mile nie wspominam ostatniego meczu z Parmą o 12:30, oby nie było powtórki.drozdi pisze:własnie sie nudze w aucie i mam zła wiadomosc - samolot wraca o 10:30 (pomyliłem sie ^^) wiec niestety bede =p jakies 'Hurra Juventus' czy cos wam zakupic?

- hfc
- Juventino
Byłem tydzien temu z ojcem na obiedzie u żyda, i tak jak podjeżdżaliśmy to mi się wszystko jakoś poprzypominało jakie już numery tutaj mieliśmy, wychodzą z auta a przed wejściem na tym swoistym podeście stoi żyd i w swój specyficzny sposób zaciera ręce
Ja powinienem być w czwartek, no chyba, że coś wyskoczy.
Ja powinienem być w czwartek, no chyba, że coś wyskoczy.
La Juventus non è soltanto una squadra di calcio, ma un modo di intendere la vita
- @D@$
- Juventino
Ja tam jednak mówię na niego Renato, ekhm
Nie jest to chyba 19, a 19:45 i to dopiero "ceremonia otwarcia" a sam mecz dopiero o 21:30, także skończy się grubo po 23, co W Słonecznej może nie przejść
Pytanie czy zależy nam na samym meczu, czy otwarciu stadionu.
Nie jest to chyba 19, a 19:45 i to dopiero "ceremonia otwarcia" a sam mecz dopiero o 21:30, także skończy się grubo po 23, co W Słonecznej może nie przejść

Pytanie czy zależy nam na samym meczu, czy otwarciu stadionu.
Może ma problemy z krążeniem.hfc pisze:w swój specyficzny sposób zaciera ręce![]()

- drozdi
- Juventino
@D@$ pisze:Ja tam jednak mówię na niego Renato, ekhm

Raczej z chciwością@D@$ pisze:Może ma problemy z krążeniem.hfc pisze:w swój specyficzny sposób zaciera ręce![]()

Jeśli w trakcie sezonu wywali nam numer taki jak ostatnio na Milanie to faktycznie będzie trzeba szukać innej opcji. Przy każdej możliwości idziemy do Szatni?
- DeeJay
- Juventino
Na oficjalnej pisze, że z transmisją wchodzą o 19. O której jest mecz, nie doczytałem jeszcze. Jeśli rzeczywiście o 21:30 to znowu może być problem@D@$ pisze:Ja tam jednak mówię na niego Renato, ekhm
Pytanie zależy nam na samym meczu, czy otwarciu stadionu.

- DeeJay
- Juventino
Byłem wczoraj w tej nowej włoskiej restauracji, która powstała po likwidacji Pulcinelli. Nie dowiedziałem się czy jest SKY, bo... nie mają telewizora
I niezamierzają go mieć. W Avanti tak jak wspominałem także nie ma, więc pozostaje jedynie Słoneczna. Zważywszy jednak na fakt, że mecz rzeczywiście zaczyna się dopiero o 21:30, nie ma szans żeby go obejrzeć. Ja co prawda postaram się tam na 19 być, pooglądam tą inagurację, ale na mecz spadam do domu na neta
Piszcie też od razu kto będzie w niedzielę, zrobię rezerwację w Szatni.